geavanceerd zoeken

Villa Belfry

(Incl. meubels)
Voor € 1.850.000

Overview

  • Bijgewerkt op
  • juni 24, 2024

Beschrijving

Villa Belfry: Prachtige instapklare, moderne villa met uitzicht op golf & zee in Estepona

Deze eigentijdse villa in Estepona maximaliseert het gebruik van natuurlijke materialen en lichtgekleurde interieurs – muren, vloeren, plafond en andere architectonische elementen, waaronder de open indeling – het gevoel één te zijn met de natuur door warme ruimtes en een gastvrije sfeer te creëren die zowel functioneel als comfortabel is.

De avant-garde architectuur is een mix van de traditionele witte mediterrane kleuren en het samenspel van de verschillende volumes van de gevels door de combinatie van strakke lijnen en het gebruik van natuurlijke materialen om een zeer unieke stijl te creëren.

Water speelt een belangrijke rol in de architectuur en dit is zichtbaar in het ontwerp van het overloopzwembad met waterval dat harmonieus samengaat met de aangelegde tuinen en een algeheel gevoel van wellness en ontspanning geeft in Villa Belfry.

COMFORT, DESIGN EN FUNCTIONALITEIT BINNENLEEFRUIMTES

De keuken is van het nieuwste ontwerp en is ruim met een centraal eiland voorzien van topkwaliteit apparatuur van Siemens. Het open concept van de begane grond verbindt de woon- en eetruimtes vloeiend met de keuken om verschillende sferen te creëren voor koken, dineren en ontspanning. Al deze ruimtes komen uit op grote terrassen om het beste van het mediterrane leven te bieden.

Op de bovenverdieping zijn er 3 prachtig ontworpen slaapkamers met elk een eigen badkamer. De master suite is ruim en heeft een kleedruimte en is verbonden met de badkamer door een glazen wand. De elegante slaapkamer en badkamer zijn gemaximaliseerd door het uitgebreide gebruik van glas, waardoor het natuurlijke licht in beide kamers binnenvalt en tegelijkertijd het best mogelijke uitzicht wordt geboden.

De andere slaapkamers en badkamers zijn met zorg ontworpen en elk detail, van de vloerverwarming, het sanitair en de vloeren tot de kleur van de muren, is gekozen om een ontspannende omgeving te creëren om van het huis te genieten.

RUIMTEN OP MAAT, AANGEPAST AAN UW LEVENSSTIJL

Het solarium bovenaan Villa Belfry biedt 360 graden panoramisch uitzicht op zee en de golfbaan met op de achtergrond de bergketen van Marbella. Deze unieke leefruimte is gepersonaliseerd met een stijlvolle zitruimte om overdag van het uitzicht te genieten of ’s nachts de sterren te bewonderen.

Villa Belfry biedt onbegrensde mogelijkheden want de kelder heeft ook grote ruimtes voor extra slaapkamers, zitruimte, een kantoor en bergruimte.

HOOGWAARDIGE AFWERKING

Aan de kwaliteit van de afwerking van Villa Belfry is veel aandacht en detail besteed en dat zie je terug in de gladde verf op de muren, het gelakte binnenschrijnwerk, de glazen schuifdeuren van vloer tot plafond, de porseleinen vloeren in groot formaat binnen en buiten die bijdragen aan het gevoel van ruimtelijkheid, het ontwerp van de keuken en de keuze van elektrische apparaten, de kwaliteit van de volledig ingerichte kasten, het Italiaanse sanitair in de badkamers en nog veel meer…

ENERGIE-EFFICIËNTIE EN WELZIJN

Deze Villa Belfry is ontworpen om het laagste energieverbruik te bereiken dat het milieu beschermt, maar tegelijkertijd biedt het de eigenaar een totaal gevoel van comfort en welzijn in hun huis. Verlichting met leds voor direct of indirect licht in huis, voorinstallatie van een domoticasysteem, Wi-Fi en de voorinstallatie van een alarmsysteem voor totale gemoedsrust.

Contact

Wil je graag meer info omtrent Villa Belfry? Of zit je met praktische vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een gesprek in één van onze kantoren in België of Spanje!

Geschikt voor
Airconditioning
Berg -en Zeezicht
Dubbele beglazing
Gated community
Gelijkvloers met tuin
Golfzone
Kelder
Omringd door natuur
Oversized ramen
Panoramisch zicht
Privé terras
Privé tuin
Privé zwembad
Ruime terrassen
Solarium
Zeezicht
Zicht op golf

Vergelijkbare vermeldingen

Te koop

Marbella club golf – Villa Alegria

Prijs op aanvraag
Marbella club golf – Villa Alegria: Exceptionele nieuwbouw villa met uitstekende berg- en ...
Te koop

Villa Playa San Pedro

Prijs op aanvraag
Villa Playa San Pedro: Villaproject aan het strand tussen Puerto Banus en San Pedro de Alc ...
Niels Bruggeman
Te koop

Villa in Monte Mayor

Voor € 4.900.000
Villa Monte Mayor: Instapklare villa met 7 slaapkamers en open zeezicht voor €4.900.000 De ...
Niels Bruggeman
Te koop
new offer

Villa Marbella Club Golf

Prijs op aanvraag
Villa Marbella Club Golf: Unieke high-end villa met zicht op de golfbaan Deze adembenemend ...
Niels Bruggeman

Vergelijk aanbiedingen

Niels Bruggeman