Marbella club golf – Villa Alegria

Prijs op aanvraag

Overview

  • Bijgewerkt op
  • februari 2, 2024
  • 4 slaapkamers
  • 4 badkamers

Beschrijving

Marbella club golf – Villa Alegria: Exceptionele nieuwbouw villa met uitstekende berg- en zeezichten

In één van de meest exclusieve wijken van Marbella, Marbella club golf, ontwikkelt de Belgische firma INVESTINSPAIN deze prachtige villa temidden van het groen. Zeezichten, golfzichten over de Marbella club golf en weelderige natuur kenmerken dit grondstuk van meer dan 6.000m2! Dit 24u high-level security domein, kenmerkt zich uitsluitend door exclusieve villa’s een paardrijcenter, charmante clubhouse en een 18-holes golf met veel natuurlijke glooiingen. Deze vermaarde 18 hole golfclub bestaat al meer dan 70 jaar en staat bekend als een van de beste clubs in Spanje. Marbella Club brengt z’n leden samen in het clubhouse, waar de uitstekende menukaart elke dag heel wat clubleden en bewoners lokt. Kortom, in deze gezellige sfeer voel je je meteen thuis.

De architect met jarenlange ervaring in deze regio, ontwierp een meesterwerk dat tegelijk praktisch en huiselijk aanvoelt. De oase van groen wordt binnen getrokken doordat de grote vloervlakken zich van binnen naar buiten doortrekken, en zelfs in het 75m2 zwembad zich doortrekken! Op deze manier creëert men één natuurlijk geheel van rust.

De villa omvat 776m2 indoor oppervlakte en 357m2 terrassen, verdeeld over 3 verdiepen, elk met hun eigenheid!

Onderaan bevinden zich de bodega, exclusieve garage voor 5 wagens, technische ruimten, gym en 3 suites met telkens dressing en badkamer.
Vanuit elke kamer en gym geniet men van het zicht in de weelderige natuur die we bewust onaangeraakt laten. Hertjes lopen hier op regelmatige basis door het 5000m2 bosachtige gebied waarin u kijkt vanop dit verdiep.

Hierboven hebben we de inkomhal met vestiaire, gastentoilet, leefruimte, dining-area, keuken en 2e keuken. Vanuit elk van deze ruimten heeft men zicht over de kruinen van het bos naar de zee, de golf en het prachtige berglandschap. Door haar zuid-oriëntatie geniet de villa met aansluitend zwembad ook de hele dag van de Mediterraanse zon.
Dit gedeelte van de woning omvat 202m2 binnenoppervlakte en 160m2 terrassen, alsook een 75m2 zwembad, wat overloopt naar 3 zijden en waarbij het waterniveau gelijk is met de terrassen.

Tenslotte bestaat het bovenste niveau uit de Master bed- & bathroom, met een binnen oppervlakte van 84m2 en aansluitend 127m2 terrassen. Vanop deze terrassen kan u genieten van uw ingebouwde jacuzzi, semi-covered chill-out area door een ingebouwde bioclimatic pergola.

Op elk verdiep zijn de glaspartijen TRUE ‘floor-to-ceiling’ met minimalistische aluminium verdelingen zodat u maximaal de integratie tussen binnen en buiten behoud, zélfs met gesloten panelen.

Marbella staat de laatste jaren gekend om z’n moderne, witte ‘blokkige’ villa’s, waar we met dit design zover mogelijk van weg willen blijven, door het ontwerp zoveel mogelijk te voorzien van natuurlijke elementen die op deze manier ‘blenden’ met de natuurlijke omgeving errond. Temeer omdat de villa deels wordt ‘ingeschoven’ in de bergwand is de integratie in de natuur uiterst belangrijk.

Uiteraard wordt deze parel gebouwd door één van de meest gerenommeerde aannemers uit Marbella, zodat de bouwkwaliteit absoluut gegarandeerd wordt!

Gelegen in het groene grondgebied Benahavís, maar net ver genoeg van de drukte vormt dit ook uw ideale Zen-locatie, waarbij alles tóch op zeer toegankelijke afstand ligt. 15km van Puerto Banús, 4km van Cancelada (kortst bijzijnde dorp) en 13km van Estepona.

Contact

Wil u graag meer info omtrent de Villa Alegria? Of zit u met praktische vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een gesprek in één van onze kantoren in België, Nederland of Spanje!

 

Floorplans
Geschikt voor
Airconditioning
Berg -en Zeezicht
Berging
Dubbele beglazing
En-suite badkamers
Floor to ceiling ramen
Garage
Golfzone
Gym
Jacuzzi
Kelder
Open plan design
Privé tuin en zwembad
Ruime terrassen

Neem contact met mij op


Vergelijkbare vermeldingen

Te koop

Marbella Club Hills

Voor € 845.000
Marbella Club Hills: Instapklaar luxe villa appartement op Marbella Club met privé tuin &# ...
Niels Bruggeman
Te koop
new offer

Villa Marbella Club Golf

Prijs op aanvraag
Villa Marbella Club Golf: Unieke high-end villa met zicht op de golfbaan Deze adembenemend ...
Niels Bruggeman
Te koop

Villa in Monte Mayor

Voor € 4.900.000
Villa Monte Mayor: Instapklare villa met 7 slaapkamers en open zeezicht voor €4.900.000 De ...
Niels Bruggeman
Te koop

Villa Playa San Pedro

Prijs op aanvraag
Villa Playa San Pedro: Villaproject aan het strand tussen Puerto Banus en San Pedro de Alc ...

Gunther De Vleeschouwer

Real estate associate

Neem contact met mij op


Vergelijk aanbiedingen

Gunther De Vleeschouwer