Vanian Gardens: Moderne appartementen & penthouses tussen Marbella en Estepona vanaf €257.000

Vanian Gardens is een prachtig nieuwbouwproject van 281 moderne appartementen en penthouses te midden van prachtig aangelegde tuinen en aan Resina Golf. De bewoners van dit project zullen bovendien kunnen genieten van een golf lidmaatschap.

Vanian Gardens: Lifestyle & location

Locatie, design en kwaliteit zijn de belangrijkste elementen bij de beslissing over uw toekomstige verblijf. Locatie is zeker een belangrijke factor en de ligging van Vanian Gardens biedt het beste van twee werelden; een prachtige, natuurrijke omgeving dicht bij het La Resina Golf Club terwijl slechts 10 minuten van het strand en alle faciliteiten en voorzieningen, perfect voor zowel een vakantiehuis of permanente woning.

Dit gebied van de kust is ook de thuisbasis voor een aantal luxehotels zoals Villa Padierna Palace Hotel, Kempinski Hotel, Las Dunas Hotel en Selena Thalasso Spa Hotel, evenals een aantal exclusieve clubs zoals Laguna Village, Puro Beach en Villa Padierna Palace Beach Club. De infrastructuur is overvloedig en biedt winkels, restaurants, bars, banken, en internationale scholen.

Vanian Gardens ligt slechts 50 minuten rijden naar Malaga vliegveld, 10 minuten van Estepona en Puerto Banus en 15 minuten van Marbella en tegelijk omringd door een aantal golfbanen, waaronder Atalaya, Los Flamingos, El Paraiso en La Resina.

Exclusieve recreatiegebieden gemaakt voor uw plezier

Deze prachtige ontwikkeling biedt alles wat u maar wensen kan, zoals zwembaden, een fitnessruimte, social club en talrijke groen aangelegde tuinen.

Light open living spaces

Open plan keukens geïntegreerd in de woonkamer en aangesloten op de ruime terrassen met prachtig zeezicht, topkwaliteit afwerkingen aangepast aan het natuurlijke milieu. Prachtig ontworpen leefruimten verbonden met ruime terrassen met spectaculair uitzicht op de tuinen. Italiaanse ontworpen keukens met top toestellen, oversized vloertegels, master slaapkamers met ‘en-suite’ badkamers. Modern en elegant in design om ten volle te kunnen profiteren van het natuurlijke licht en het omliggende landschap.

A home for everyone

Vanian Gardens biedt u een keuze uit 2, 3 en 4 slaapkamerappartementen en penthouses gebouwd volgens de hoogste standaarden perfect voor een vakantie huis of vaste bewoning.

Committed to energy efficiency

Deze appartementen en penthouses zijn gebouwd met de doelstelling van het bereiken van een hoog niveau van energie-efficiëntie door gebruik te maken van intelligente dubbele stroom ventilatiesystemen en geventileerde gevels, wat resulteert in een uitstekende energiegedrag. Al deze factoren dragen bij aan het verstrekken van een gevoel van welzijn en comfort in de woning, én een lager verbruik.

INVESTINSPAIN

Check zeker ook onze services, om volledig zorgeloos van uw buitenverblijf te kunnen genieten. Deze gaan van aankoop, tot bemeubelen en Property Management!

Indien u interesse heeft in dit project, kan u dat laten weten via onze contactpagina. We kijken er naar uit om u te mogen ontvangen in één van onze kantoren in België of Spanje!

Prijzen en beschikbaarheid? Klik hier voor een afspraak op ons kantoor, waarbij we u alle details kunnen geven!

HOMEINSPAIN

Wij verzorgen ook graag uw totaalinrichting met onze vertrouwde top-merken! Neem snel een kijkje op www.homeinspain.be

Ook de logistiek vanuit België naar Spanje, nemen we voor onze rekening!