Abu 14 Marbella – Uitverkocht

Vanaf € 771.000

Overview

  • Bijgewerkt op
  • mei 5, 2023

Beschrijving

Abu 14 Marbella: High-end appartementen op 200 meter van het strand – Vanaf €771.000

ABU 14 is een spectaculair off-plan project gelegen in het hart van de stad Marbella aan de Costa del Sol, op slechts 200 meter van de boulevard. Het fantastische gebouw met een spectaculair ontwerp heeft in totaal 5 verdiepingen en 16 appartementen en penthouses met 2 en 3 slaapkamers, met oppervlaktes variërend tussen 124 m2 en 186 m2.

Binnen zullen de woningen beschikken over porseleinen vloeren van groot formaat, aluminium timmerwerk van vloer tot plafond van hoge kwaliteit, designkeukens met eilanden, badkamers met hoogwaardige toiletten, aerothermische airconditioning, vloerverwarming en domotica. Bovendien kunnen de appartementen volledig worden aangepast aan de smaak van elke klant.

De gemeenschappelijke ruimten van ABU 14 zullen opvallen door hun elegantie en hun accenten van hout, groene zones en natuursteen. U zal er gebruik kunnen maken van een co-working ruimte en een complete fitnessruimte.

Contact:

Wil u graag meer info omtrent de prijzen en beschikbaarheden van Abu 14? Of zit u met praktische vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een gesprek in één van onze kantoren in België, Nederland of Spanje!

 

Geschikt voor
Airconditioning
Co-working zone
Dubbele beglazing
En-suite badkamers
Fitness
Ondergrondse parking
Op wandelafstand van strand
Privé terras

Vergelijkbare vermeldingen

Verkocht

Estrella del Mar – Uitverkocht

Vanaf € 587.000
Estrella del Mar: Nieuwbouw appartementen op wandelafstand van het strand in Marbella R ...

Vergelijk aanbiedingen