geavanceerd zoeken

Villa Mandurah – Verkocht

Voor € 1.795.000

Overview

  • Updated On:
  • juni 3, 2022

Beschrijving

Villa Mandurah: Exclusieve villa met zeezicht in Monte Mayor – Voor €1.795.000

Villa Mandurah is een exclusieve designvilla op een fantastische locatie met uitzicht op de Middellandse Zee, Gibraltar en Afrika. Bovendien ligt deze luxe eigentijdse designvilla in Monte Mayor. Dit is een bergachtig groen paradijs, gelegen aan de zuid/westkust van Marbella in het zuiden van Spanje. Bij dit project kan u genieten van een open uitzicht op de vallei, richting de adembenemende bergketen en de Middellandse Zee.

Villa Mandurah is ontworpen door een Nederlandse architect en is gelegen op een groot perceel van 3.300m². Hierbij beschikt u over volledige privacy door de rustige ligging. De ingang op de begane grond leidt naar een mooie ruime woonkamer met een open keuken, een ruime zithoek, een slaapkamer met en-suite badkamer en een gastentoilet.

De begane grond beschikt over glazen wanden met uitzicht op de buitenkeuken, het overloopzwembad, de zee en de bergen. Daarnaast leidt de woonkamer naar een indrukwekkend overdekt, zwevend terras. Dit terras komt op zijn beurt uit op een onoverdekt terras/dek met een overloopzwembad en de prachtig aangelegde tuin.

De eerste verdieping hangt als een “galerij” boven de begane grond met uitzicht op de zee. Deze verdieping bevat drie ruime slaapkamers, waarvan de hoofdslaapkamer een uitzicht van 180 graden heeft. Verder is er een indrukwekkende oprit met ruime parkeermogelijkheden, een garage op kelderverdieping met directe toegang tot de villa en een prachtig aangelegde tuin!

Contact

Wil u graag meer info omtrent Villa Mandurah? Of zit u met praktische vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een vrijblijvend gesprek in één van onze kantoren in België, Nederland of Spanje!

Other Features
2 ondergrondse parkeerplaatsen
Berg -en Zeezicht
Buitenkeuken
En-suite badkamers
Floor to ceiling ramen
Kelder
Parking
Privé tuin en zwembad
Ruime terrassen

Contact Me


Gunther De Vleeschouwer

Real estate associate

Contact Me


Compare Listings

Gunther De Vleeschouwer