geavanceerd zoeken
Uw zoekresultaten

FEATURED: InvestinSpain.be in de Gazet van Antwerpen

Ondernemen en investeren in tijden van corona. Daar kunnen wij als Investinspain.be over meepraten. De Gazet van Antwerpen wilde er het fijne van weten en kwam op de koffie in ons kantoor in Mechelen.

investinspain vastgoed costa del sol gazet van antwerpen 2020

IIS-oprichter Gunther De Vleeschouwer werd eerder dit kalenderjaar benaderd door het Antwerpse dagblad. Speciaal in het kader van ‘ondernemen tijdens de coronacrisis’.

Voorproefje

Het gehele artikel kunt u lezen door op deze link te klikken (alleen voor geregistreerde gebruikers). Een klein voorproefje van het artikel kunt u alvast hier lezen:


Gunther verkoopt exclusief vastgoed aan Costa del Sol

Sommigen onder ons kopen een appartement aan de Belgische kust, anderen kiezen voor een zonnegarantie en investeren in vastgoed in Spanje. De Mechelse ondernemer Gunther De Vleeschouwer (42) is al zijn hele leven verliefd op de regio Andalusië. Die liefde deelt hij nu, samen met zijn echtgenote, via hun bedrijf Invest In Spain met iedereen die op zoek is naar een exclusieve (vakantie)woning in die regio.

Gunther verkocht begin dit jaar zijn telecombedrijf ICT Architect om zich te kunnen focussen op de verkoop van vakantiehuizen in het Spaanse Andalusië. Een gewaagde stap midden in de coronacrisis, of niet? “Zo bruusk is het natuurlijk niet verlopen”, zegt Gunther. “Toen ik nog in de telecom werkte, was ik al bezig met vastgoedprojecten in België. Ik deed dat toen als bijberoep. Maar sinds april van dit jaar hou ik mij dus alleen nog bezig met het Spaanse vastgoed. Eigenlijk kwam dat ook niet helemaal uit de lucht gevallen. Ik kende de regio al vrij goed omdat ik er al op vakantie ga met mijn ouders sinds 1984. Ik had er voor mezelf ook al geïnvesteerd in 2013. Het was dus logisch dat ik in Spanje vastgoed zou doen.”


Meer over InvestinSpain en Spaans vastgoed

Laat een antwoord achter

Vergelijk aanbiedingen