geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten
Uw zoekresultaten

Villa kopen in Spanje aan de Costa del Sol

Villa kopen in Spanje aan de Costa del Sol – INVESTINSPAIN staat klaar om u te ondersteunen bij het vinden en kopen van een luxevilla in Málaga. Als uw Nederlandstalige vastgoedmakelaar bieden wij u via ons betrouwbare, lokale partnernetwerk villa’s aan die aan al uw wensen voldoen. Wij ondersteunen u met advies en praktische regelingen gedurende het gehele aankoopproces en zelfs daarna via ons aftersales servicepakket. Ontdek hier hoe wij u 100% begeleiden!

  1. Hoe wij u helpen uw droomvilla te kopen in Spanje
  2. Een villa kopen in Spanje: onze services

1. Hoe wij u helpen uw droomvilla te kopen in Spanje

Moderne villa’s met een eigentijdse uitstraling op wandelafstand van zee, jachthavens, golfterreinen of natuurgebieden. De mogelijkheden zijn oneindig en u verdient het om ze ten volle te benutten. Daarom staan wij voor u klaar. INVESTINSPAIN helpt u wanneer u de crème de la crème van vastgoedprojecten aan de Costa del Sol wil gaan bezichtigen, kopen en laten onderhouden. Een geweldig tweede verblijf op benijdenswaardige locatie, zonder dat u er enige zorg aan heeft. Wij helpen u graag om deze droom te realiseren.

Een villa kopen in Spanje is een uitdaging voor wie onbekend is met de lokale vastgoedmarkt, wetten, regels en gebruiken. En dan is er nog de taalbarrière. Via INVESTINSPAIN vermijdt u deze obstakels voor een betrouwbare investering. Als ervaren vastgoedmakelaar in de regio Marbella stroomlijnt INVESTINSPAIN het gehele proces voor u tijdens én na aankoop. Neem een kijkje in onze steeds uitbreidende portfolio van luxe vastgoedopportuniteiten. Ziet u een project dat u aanspreekt of heeft u vragen? Maak dan gerust een afspraak in ons kantoor te Mechelen. We bespreken uw wensen en zorgen dat we op één lijn zitten met uw verwachtingen en wensen. Vervolgens kan u een inspectiereis plannen om de projecten waar u interesse in heeft te gaan bezichtigen. U krijgt ter plaatse een antwoord op uw vragen en kan meteen de directe omgeving van de projecten verkennen. Zo weet u exact waar u in investeert.

Villa kopen in Spanje

2. Een villa kopen in Spanje: onze services

Een villa kopen in Spanje kan ook zonder zorgen. Via onze uitgebreide services begeleiden we u zowel voor, tijdens als na de aankoop van uw droomwoning. Zo voorzien we telkens vertalingen van de Spaanse contracten, en werken we samen met een Nederlandstalig team van juristen en fiscalisten om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen. Daarnaast staan we ook klaar voor u met een uitgebreid property management systeem en kunnen we zelf het interieur van uw woning voorzien!

Wil u graag meer te weten komen over onze diensten of graag enkele projecten komen bespreken? Maak dan een afspraak in één van onze kantoren! Wij kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen!

Wat zeggen klanten over InvestinSpain?

[testimonial_view id=”2″]

Eindelijk! Een woning kopen in Spanje zonder zorgen!

Nieuwbouw Kopen in Spanje:
De ultieme financiële checklist

7-pagina's tellend, gratis E-book met alle noodzakelijke financiële kennis om een (nieuwbouw) woning aan te schaffen in Zuid-Spanje.

Een overzicht van alle Belastingen die voortvloeien uit de verwerving van een onroerend goed.

  • Alle Belastingen voor het bezit van een onroerend goed in Spanje.
  • Kopen als particulier of als (niet) in Spanje gevestigde vennootschap?
  • Duidelijkheid over de Plusvalia belasting: Voor wie is het?
  • Hoeveel Vermogenswinstbelasting betaalt u in Spanje?
  • Erfbelasting? Profiteer van een reductie van 99% in Spanje! Hoe...Download ons gratis E-boek.
  • Zeg vaarwel tegen onzekerheden! Alle benodigde documentatie bij een transactie

Vul uw gegevens in en krijg DIRECT toegang tot ons GRATIS E-BOEK.


Welkom bij Investinspain.be

Een eigen stekje hebben in het zuiden van Spanje heeft heel wat voordelen, maar er komt meer bij kijken dan je zou denken.

Vaak krijgen we de vraag van onze klanten welke de fiscale aspecten zijn, die gepaard gaan met een aankoop in het Zuiden, als Belg of Nederlander.

Om al deze vragen op een gestructureerde manier te beantwoorden, hebben wij deze financiële checklist opgesteld samen met Arcos en Lamers, een Nederlandstalige advocaat & fiscalist die al velen jaren actief is aan de Spaanse Zuidkust.

In dit gratis E-book staan alle belangrijke regels, wetten en weetjes in overzichtelijke hoofdstukken beschreven. Doe er uw voordeel mee! 

null

Gunther de Vleeschouwer

Oprichter Investinspain

Vergelijk aanbiedingen