geavanceerd zoeken
Your search results

Marbella real estate: luxueus vastgoed aan de Costa del Sol

Marbella real estate: luxueus vastgoed aan de Costa del Sol – Het levendige Marbella heeft talloze vastgoed opportuniteiten in de aanbieding. Alles van nieuwbouw villa’s met uitzicht op zee en/of de beste golfbanen van Spanje, villa’s aan de Golden Mile, eerstelijns zeezicht appartementen en penthouses. De opties zijn eindeloos! Reken op INVESTINSPAIN voor de beste investering & begeleiding. Lees hier verder. 

  1. Marbella Real Estate: opportuniteiten
  2. De service van INVESTINSPAIN
  3. Enkele interessante real estate projecten in Marbella

1. Marbella real estate: opportuniteiten

Vastgoed is booming in het schitterende Marbella. Als één van de meest kosmopolitische plaatsen van de Costa del Sol, biedt Marbella een zeer ruim aanbod voor levensgenieters en vakantiegangers. Voor wie niet enkel op zoek is naar een investering, maar ook naar een prettig verblijf, is Marbella een zeer goede locatie. Of u nu graag omringd wordt door natuur en rust of liever geniet van alle luxe en glamour, alles is mogelijkOntdek het oude historische centrum en de vele authentieke restaurants, wandel doorheen de witte smalle straatjes of bezoek enkele musea. Of liever wat shoppen in luxe boutiques bij Puerto Banús, hier kan u altijd genieten.

Bovendien heeft deze leuke stad een zeer internationaal karakter, waardoor de vastgoedmarkt er permanent in beweging blijft. Hierdoor komen er op vlak van real estate voortdurend interessante opportuniteiten bij, in de vorm van ongekend luxe nieuwbouwprojecten. Neem zeker eens een kijkje ons steeds groeiende portfolio om dit aanbod te ontdekken!

Marbella Real Estate

2. De service van INVESTINSPAIN

In Marbella wordt er enorm veel real estate aangeboden waardoor het vaak moeilijk is om het hele aanbod door te nemen. INVESTINSPAIN werkt enkel samen met betrouwbare ontwikkelaars die kwalitatieve projecten bieden. Wij hebben voor u reeds een selectie gemaakt van de beste nieuwbouw projecten aan de Costa del Sol, om die eerste stap in uw zoektocht te vergemakkelijken. Om zo efficiënt mogelijk te werk te kunnen gaan, nodigen we onze klanten graag uit voor een eerste kennismakend gesprek op kantoor in Mechelen of Utrecht. Tijdens dit gesprek nemen we uw wensen en budget door om zo de meest aansluitende projecten voor te stellen. Hierbij kan u ook meteen al uw praktische en financiële vragen kwijt.

Nadien kunnen we de door u geselecteerde projecten bezoeken op inspectiereis. Onder onze begeleiding krijgt u de kans om kennis te maken met alle facetten van ieder project. Bijkomend krijgt u ook de tijd om de omgeving te verkennen en leuke adresjes in Marbella te ontdekken. Wil u graag overgaan tot aankoop? Dan zorgen we ervoor dat alles vlot verloopt bij het hele proces. Via INVESTINSPAIN kan u rekenen op ons team van juristen en fiscalisten die u bijstaan in eigen taal. Op deze manier voorkomen we onduidelijkheden en kan u zorgeloos genieten van uw aankoop.

Bovendien kan u ook op onze services rekenen na aankoop van uw droomvilla of appartement in Marbella. Speciaal voor onze klanten bieden we de service aan om hun woningen te verhuren. Voor onze klanten houdt dit een mooie huuropbrengst in wanneer ze zelf geen gebruik maken van hun tweede verblijf. Voor wie zelf een tweede verblijf overweegt én een onvergetelijke vakantie aan de Costa verlangt, is deze huurmogelijkheid een opportuniteit bij uitstek om de opties te leren kennen. Daarnaast verzorgen we ook property management en kunnen we via HOMEINSPAIN ook het totaalinterieur van uw verblijf voorzien. Klik hier voor meer info over onze diensten!

Reken op een BIV-makelaar voor real estate in Marbella

INVESTINSPAIN is uw BIV-makelaar. Maar wat wil dat eigenlijk zeggen? Elke makelaar die vanuit België vastgoed verkoopt moet ingeschreven zijn bij het instituut. Staat iemand niet ingeschreven bij het BIV dan is dat illegaal en geniet u als koper geen enkele vorm van bescherming. In Spanje is dit helaas niet een vereiste en kan eender wie zich tot makelaar uitroepen, met alle gevolgen van dien. Een appartement kopen in Marbella (Costa del sol) is niet iets wat u ondoordacht mag doen. Het gaat immers over een grote investering, en daarenboven een materie én een regio waar de meesten niet in thuis zijn. INVESTINSPAIN is een BIV-makelaar die voor begeleiding zorgt in Spanje, met name in de regio Costa del SolMalaga tot aan Gibraltar. U kunt een BIV-makelaar herkennen door het BIV-nummer, ons nummer is BIV 511973. Dit kan u intypen op de site BIV.be

5 belangrijke voordelen van een BIV makelaar:

    1. Gereguleerde Belgische derdenrekening om uw gelden veilig te plaatsen
    2. Een BIV-makelaar dient een gereguleerde Deontologie te volgen, op straffe van uitzetting!
    3. Elke BIV-makelaar heeft een beroepsaanprakelijkheidsverzekering, ter bescherming van de consument.
    4. Elke BIV-makelaar dient zijn of haar vastgoedexpertise aan te tonen, én ook steeds op niveau te houden. Academische opleiding & vastgoed examens zijn de tools hiertoe.
    5. Lokaal kantoor in eigen land, voor contractuele zaken, info-sessies, … in ons geval hebben we kantoren in Spanje, Belgïe en Nederland.

3. Enkele interessante real estate projecten in Marbella

La Finca de Jasmine: Adembenemend villa project in Benahavís – Vanaf €975.000

La Finca de Jasmine is een nieuwbouw project dat in fase 1 uit 14 villa’s bestaat. Deze community is gelegen aan de rand van Marbella en ligt gespreid over een terrein van 269.000 m2, waarbij u ook een clubhuis, spa, fitnessruimte en vele andere faciliteiten vindt. U kan er kiezen tussen 3 type villa’s met 3 of 4 slaapkamers, open leefruimtes, hoge planfonds, ruime terrassen enzovoort.

https://investinspain.be/project/te-koop/la-finca-de-jasmine/

 

Quintessence: Duurzame boutique appartementen in Marbella vanaf €395.000

Quintessence is een van de nieuwste ontwikkelingen in Marbella. Binnen dit project wordt de luxe van een 5 sterren resort aangeboden, ondersteund door ontspanning en wellness, uitstekende kwaliteiten, uitzicht op zee en een hoge energie-efficiëntie. Hier heeft u de keuze uit 2 & 3 slaapkamer appartementen verdeeld over 13 blokken. De appartementen zijn geïnspireerd op de details en kwaliteiten van moderne suites met grote ruimtes die integreren met de natuurlijke omgeving door hun prachtig uitzicht op de Middellandse Zee en hun grote terrassen.

https://investinspain.be/project/te-koop/quintessence/

The Secret Marbella: 34 spectaculaire villa’s in Real de la Quinta – Vanaf €1.870.211

The Secret Marbella bestaat uit een combinatie van percelen waar luxueuze villa’s zullen worden gebouwd, binnen een exclusief omheind resort complex met uitgebreide faciliteiten. Deze fascinerende locatie, binnen Real de La Quinta, grenst aan een natuurlijk gebied dat door UNESCO werd uitgeroepen tot Biosfeerreservaat.

https://investinspain.be/project/te-koop/the-secret-marbella/

Waarom kiezen voor INVESTINSPAIN?

Vind uw droom

Op zoek naar een buitenverblijf aan de Costa del Sol? Wij bekijken tijdens een afspraak in ons kantoor in Mechelen of Utrecht welke projecten u kunnen interesseren.

Compare Listings