geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten
Uw zoekresultaten

Palo Alto: Hoe ziet een gemeubileerd appartement eruit?

Palo Alto interieur marbella nieuwbouw investinspain 7

Renders, drone-vluchten en digitale 3D zijn prachtig. Wij zullen de laatste zijn om dat te ontkennen. Maar tóch gaat er niets boven ’the real thing’…vast en zeker als het gaat om het interieur van uw nieuwe droomwoning!

In dit artikel nemen wij u mee naar één van de meest-gewilde nieuwbouw projecten aan de Costa del Sol. Het gaat hier om Palo Alto, een parel van een project. Gelegen in Ojén.

Ojen?? – Horen wij u denken… JA, inderdaad!

Ojén: Een ongepolijste juweel boven Marbella

Ojén, met 3000 inwoners zoals Istán, heeft ondanks de toegankelijkheid en de nabijheid van Marbella alle charme van een traditioneel wit dorp behouden.

De naam is afgeleid van een Arabisch woord, hoxán, dat “ruw” of “bitter” betekent. Het lijkt een merkwaardige beschrijving om aan zo’n rustige en mooie plek te geven, en nog nieuwsgieriger dat de Moren een nederzetting moeten vestigen op een plaats waar ze vermoedelijk niet om gaven. Maar dat deden ze wel, en net als andere dorpen in het binnenland, zoals Istán, mochten ze na de herovering het embargo van de christenen op de Moren, die te dicht bij de zee woonden, overleven.

Interieur foto’s Palo Alto

Wij zijn van mening dat bij een exclusief appartement, penthouse of villa een exclusief interieur hoort. Een totaalinrichting waar persoonlijke behoeftes centraal staan. Wanneer u zich in uw huis bevindt, is het belangrijk dat u zich moeiteloos thuis voelt en comfortabel bij de gekozen inrichting. Zowel indoor als outdoor dienen de uitstraling hebben die bij u past. Het geheel is een verlengstuk van uw karakter. 

Met die gedachten hebben wij homeinspain opgericht. Met deze business unit ontzorgen wij Belgen en Nederlands op het gebied van interieur en inrichting aan de Costa de Sol.

Bekijk hieronder de inrichting van een gloednieuw appartement in Palo Alto van Homeinspain.

Wat is Homeinspain?

Homeinspain is een totaalinrichter die ontstaan is vanuit het succesvolle INVESTINSPAIN, uw vastgoedspecialist in de Costa del Sol. Door de verkoop van het vastgoed hebben we vastgesteld dat eigenaars van een nieuwbouwappartement, penthouse of villa, moeilijk hun weg vinden in de Spaanse winkels voor een passend interieur en ook praktisch veel moeilijkheden hebben om de leveringen en logistiek te organiseren.

Een totaalconcept zonder zorgen! 

Wat kan Homeinspain voor u betekenen?

Het grote doel van Homeinspain is om u totaal te ontzorgen. Wij zorgen voor de levering en plaatsing van uw meubels in Spanje, zodat u zorgeloos kan beginnen te genieten onder de Spaanse zon!

Dankzij ons ruime assortiment topmeubels kunt u rustig het perfecte interieur uitzoeken, dat écht bij u past. Uiteraard krijgt u daarbij (kosteloos) advies van onze professionele stylisten en interieur designers. Als u uw finale selectie heeft gemaakt neem Homeinspain al het werk uit handen. Wij zorgen tot in de kleinste details voor uw inrichting. Zodat u de volgende keer in een warm…en compleet gemeubileerd appartement, penthouse of villa binnenstapt! Dat is nog eens thuiskomen!

Meer over beschikbare nieuwbouw in Palo Alto

Video – Palo Alto Ojen, Marbella

Het nieuwbouw project Palo Alto

Palo Alto is één van de meest luxueuze en hoogstaande projecten in de omgeving van Marbella. Dit project wordt gebouwd op een domein van wel 50 hectare groot! Maar geen zorgen, slechts 20 procent ervan zal bebouwd worden, wat ervoor zorgt dat de natuur rondom nog steeds uitgebreid aanwezig zal zijn. Bovendien behoort het domein tot UNESCO beschermd gebied. Hierdoor blijven de prachtige zichten altijd gegarandeerd, want rondom het project zal namelijk nooit gebouwd kunnen worden.

Binnen Palo Alto zijn er momenteel 5 subprojecten te vinden:

 • Los Almendros I
 • Los Almendros II
 • Las Jacarandas
 • Los Eucaliptos
 • Los Pinsapos
 • Villa’s (volgt binnenkort)

Elke sub-project heeft zijn eigen specifieke kenmerken waar we zo meteen op terug komen. Maar er zijn ook heel wat gedeelde zones die we graag vermelden:

 • Social Club: een gezellige plek waar u kan samenkomen met andere bewoners om samen te lunchen of een lekker glaasje te drinken.
 • Lagoon Village: enkele meren waarbij u kan ontspannen of fijne wandel-en joggingspaden kan ontdekken.
 • Paardrijcentrum: een ruiterdorp met stalling en weiland voor iedereen die graag paardrijdt.
 • Health Club: in deze club vindt u een hypermoderne fitnessruimte, een overdekt zwembad, een kuuroord, enzovoort.
 • Vivali Club: een inspirerende werkruimte die eindeloze mogelijkheden biedt om te netwerken. De ultieme plek voor reizende professionals.
 • Farmer’s market: een lokale markt met verse producten, om op een gemakkelijke manier boodschappen te kunnen doen.
 • The Gate Building: een 24/24u beveiligingsservice, met conciërgeservices om u zorgeloos te laten genieten van uw verblijf.

Palo Alto – Los Almendros

Los Almendros I & II zijn de eerste subfases binnen het project Palo Alto. Deze appartementen bestaan telkens uit 2 en 3 slaapkamers met royale buiten- en binnenruimtes. Hierbij vindt u ongelooflijke afwerkingen van Gunni & Trentino, die aanpasbaar zijn naargelang uw wensen. Los Almendros heeft een panoramisch uitzicht op de Andalusische heuvels en de Middellandse Zee, twee privé buitenzwembaden, speeltuinen en toegang tot alle gedeelde voorzieningen van Palo Alto.

Los Almendros I & II werden reeds opgeleverd in 2019 en 2020. Bij Los Almendros II zijn er echter wel nog enkele units beschikbaar, die dus ook meteen instapklaar zijn!

Palo Alto – Las Jacarandas

De volgende sub-fase is Las Jacarandas. Dit bestaat uit 60 indrukwekkende eigentijdse appartementen die gelegen zijn aan de noordkant van Palo Alto. Hierbij zijn er 2, 3, en 4 slaapkamer appartementen en penthouses die allemaal genieten van een prachtig uitzicht. Bovendien zijn de units verdeeld over 6 laagbouw blokken. Ook hier kunnen aanpassingen gedaan worden om het interieur af te stemmen op uw wensen. Las Jacarandas heeft twee privé buitenzwembaden met kinderspeelplaatsen en tuinen. En de bewoners zullen ook volledige toegang hebben tot alle voorzieningen van Palo Alto.

De oplevering van deze fase wordt voorzien in december 2021.

Palo Alto – Los Eucaliptos

Los Eucaliptos is de derde sub-fase en bestaat uit 40 aanpasbare 1, 2 en 3 slaapkamer appartementen. Deze zijn gericht op het zuidwesten met een prachtig uitzicht op de zonsondergang van Gibraltar en
de Middellandse Zee. Naast alle gedeelde voorzieningen en diensten die Palo Alto biedt, zullen de bewoners van Los Eucaliptos ook beschikken over een tennisbaan, 2 zwembaden en een dakterras, omgeven door een prachtig landschap.

De oplevering van deze fase wordt voorzien in oktober 2022.

Palo Alto – Los Pinsapos

De vijfde fase bestaat uit 20 prachtige villa appartementen op een verhoogd plateau met een prachtig panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee. Deze units worden afgewerkt met de beste materialen en worden voorzien van grote, open ruimtes die ook op hun beurt kunnen aangepast worden. Bovendien beschikt u hier ook over uitgestrekte terrassen, solariums en weelderige privé-tuinen. De bewoners van Los Pinsapos hebben volledige toegang tot alle voorzieningen van Palo Alto, met daarnaast ook een eigen buitenzwembad met overloop, een fitnessruimte, een spa, een hammam en een sauna.

De oplevering van Los Pinsapos wordt voorzien in mei 2021.

Meer Palo Alto

Laat een antwoord achter

Vergelijk aanbiedingen