geavanceerd zoeken
Your search results

Appartement Spanje te koop: Het stappenplan

Posted by Ken Klaver on januari 6, 2021
0

Appartement Spanje te koop: exclusieve vastgoedopportuniteit – In vastgoed keuze genoeg aan de geliefde Costa del Sol. INVESTINSPAIN helpt u het pand van uw dromen te vinden: een penthouse met vergezichten, een resort-appartement aan één van de beste golfbanen van Spanje of een villa-appartement vlak aan zee. Als vastgoedspecialist in de regio helpt INVESTINSPAIN u niet alleen bij het vinden van uw ideale appartement, maar ook bij de aankoop, de inrichting, het onderhoud en dergelijke meer. Ontdek hier wat wij voor u kunnen betekenen!

  1. Appartement te koop in Spanje, aan de Costa del Sol
  2. Kom uw opties bespreken
  3. INVESTINSPAIN ENQUÊTE

1. Appartement kopen in Spanje aan de Costa del Sol

Wanneer u op internet zoekt naar vastgoed, is het gemakkelijk om te verdwalen in het gigantische aanbod. U ziet vaak genoeg de woorden “appartement Spanje te koop” voorbijkomen, maar voldoen deze aanbieden aan uw wensen? Vermijd risico’s en verdoe geen tijd.

Als ervaren vastgoedspecialist in Marbella en omstreken, kunnen we u een portfolio van luxeappartementen aanbieden die exact passen bij uw wensen en budget. Geen verborgen addertjes die het internet doorspekken, maar alleen de beste projecten. Doordat we ons laten bijstaan door een gespecialiseerd team van advocaten en fiscalisten weet u dat u een veilige aankoop doet. Ziet u een appartement of meerdere appartementen die uw voorkeur dragen? Dan nodigen we u uit op een 3-daagse inspectiereis om deze panden en de prachtige omgeving te gaan bezoeken. Verdwaal niet langer in de keuzes: wij helpen u snel aan uw ideale appartement in Andalusië.

Een appartement met zeezicht? We hebben keuze uit verschillende opties. Een tweede verblijf aan de Golden Mile van Marbella? Het kan geregeld worden. Een luxeappartement vlakbij een uitdagend golfterrein? Ook hier bestaan aantrekkelijke opties voor. Wij bieden projecten van de bovenste plank met goede bereikbaarheid en vele faciliteiten in de buurt. Maak uw mediterrane dromen werkelijkheid.

Appartement Spanje te koop

2. Immo Spanje: Kom uw opties bespreken

Vind uw tweede, exclusieve verblijf aan de Costa del Sol met een partner die weet dat het regelen van praktische zaken niet stopt bij de ondertekening van het contract. INVESTINSPAIN biedt u complete ondersteuning bij de aankoop, de inrichting, de beveiliging, het onderhoud en zelfs de verhuur van uw appartement in Spanje.

Zo bieden we de service aan aan onze klanten om vanuit België hun kersvers appartement in Spanje van A tot Z in te richten, zowel voor interieur als exterieur. INVESTINSPAIN werkt samen met top fabrikanten met een wereldwijde afzet. Door een rechtstreekse aankoop bij de fabrikant, is het mogelijk om topkwaliteit te bieden aan betaalbare prijzen. Maak uw keuze in eigen land voor uw meubilair, tuinmeubels, badlinnen en tafeldecoratie. Ook de logistiek nemen we volledig uit uw handen, dàt is zorgeloos investeren!

Dit zijn de concrete stappen

   • Aankoop van uw appartement of villa aan de Costa del Sol.
   • Vervolgens nodigen we u uit in één van onze showroom in België of Spanje, waar we samenzitten met onze interieurarchitect.
   • Een totaalvoorstel wordt uitgewerkt op basis van uw keuzes en omgezet in 3D.
   • Tenslotte wordt de logistiek berekend op basis van het totale volume dat u wenst te transporteren.
   • Uw meubels en decoratie vertrekken in één keer naar Spanje en worden ter plaatse meteen geïnstalleerd!

Estepona, Marbella, Benahavis, Benalmadena, en nog andere toplocaties zitten in onze portfolio van aantrekkelijke nieuwbouw. Maak een afspraak op ons kantoor en laat u vrijblijvend informeren over exclusieve projecten in deze schitterende regio. Onze specialisatie in deze markt stroomlijnt het proces, van inspectie tot eventueel verhuur van uw appartement. U hoeft zich dus geen enkele zorg meer te maken.

3. INVESTINSPAIN ENQUÊTE

Wil u al een voorproefje van interessante projecten te zien krijgen? Neem dan zeker deel aan onze INVESTINSPAIN ENQUÊTE! Op basis van uw gegevens sturen we u nadien een overzicht van aansluitende projecten te koop in Spanje!

powered by Typeform

Waarom kiezen voor INVESTINSPAIN?

Vind uw droom

Op zoek naar een buitenverblijf aan de Costa del Sol? Wij bekijken tijdens een afspraak in ons kantoor in Mechelen of Utrecht welke projecten u kunnen interesseren.

Leave a Reply

Compare Listings