geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

Uw zoekresultaten

Los Almendros

Ontdek de nieuwbouwprojecten te koop in Los Almendros op deze pagina van investinspain.be.

Los Almendros
Bron: Tripadvisor (Barbara-BrookeMorales-Murphy)

Nieuwbouw te koop nabij Los Almendros

Te koop

Marbella Club Hills

Voor € 845.000
Marbella Club Hills: Instapklaar luxe villa appartement op Marbella Club met privé tuin – Voor €845.000 (exclusief meubels) Marbella Club & Puento Rom
Niels Bruggeman
Te koop
new offer

Villa Marbella Club Golf

Prijs op aanvraag
Villa Marbella Club Golf: Unieke high-end villa met zicht op de golfbaan Deze adembenemende villa bestaat uit een oppervlakte van 454 m2 en ligt op een perceel
Niels Bruggeman
Te koop

Villa in Monte Mayor

Voor € 4.900.000
Villa Monte Mayor: Instapklare villa met 7 slaapkamers en open zeezicht voor €4.900.000 Deze unieke villa maakt deel uit van de gated community Monte Mayor in B
Niels Bruggeman
Te koop

Marbella club golf – Villa Alegria

Prijs op aanvraag
Marbella club golf – Villa Alegria: Exceptionele nieuwbouw villa met uitstekende berg- en zeezichten In één van de meest exclusieve wijken van Marbella, Marbell

Interesse in vastgoed kopen in deze regio?

Vastgoed te koop in Los Almendros

Deze schilderachtige wijk staat bekend om zijn aantrekkelijke combinatie van traditionele architectuur en moderne voorzieningen. De huizen die te koop zijn in Los Almendros variëren van sfeervolle villa’s tot stijlvolle appartementen en luxueuze townhouses, vaak omgeven door weelderige tuinen en met een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee en heuvels.

Over Los Almendros

Los Almendros is een sub-gebied in het Zuid-Oosten van Benahavis. Het gebied wordt gekenmerkt door zijn weelderige landschappen en de aanwezigheid van amandelbomen, wat de naam van de wijk verklaart. Bewoners genieten van de rustige omgeving, terwijl ze nog steeds profiteren van de nabijheid van voorzieningen en prachtige stranden. Met een ontspannen levensstijl en een vleugje mediterrane elegantie trekt de woonwijk zowel lokale bewoners als internationale investeerders aan die op zoek zijn naar een idyllische plek om te wonen aan de zonnige Spaanse kust.

Locatie

Los Almendros heeft uitstekende bereikbaarheid via verschillende snelwegen, waardoor bewoners gemakkelijk toegang hebben tot diverse bestemmingen in de omgeving. De A-7, ook bekend als de Autovía del Mediterráneo, is een belangrijke snelweg die de kust van de Costa del Sol verbindt. Deze snelweg biedt een snelle verbinding naar steden zoals Marbella, Estepona en Málaga. Daarnaast is de AP-7, de tolweg die parallel loopt aan de A-7, een handige optie voor langere afstanden en verbindt het gebied met andere delen van Spanje. De wegeninfrastructuur rond de wijk is ontworpen om de mobiliteit te vergemakkelijken en zorgt ervoor dat bewoners snel en efficiënt kunnen reizen naar nabijgelegen steden en de bredere regio.

Wonen in Los Almendros

Wonen in deze wijk biedt een idyllische ervaring aan bewoners die streven naar een combinatie van rust, natuurlijke schoonheid en toegankelijkheid tot voorzieningen. De wijk, gelegen aan de Costa del Sol, staat bekend om zijn charmante omgeving met amandelbomen en weelderig groen. De diverse vastgoedmogelijkheden, variërend van stijlvolle appartementen tot ruime villa’s, bieden bewoners een keuze die past bij hun levensstijl. De gunstige locatie nabij Marbella zorgt voor gemakkelijke toegang tot de levendigheid van de stad, terwijl de rustige omgeving van Los Almendros een welkom toevluchtsoord vormt. Met goede verbindingen via snelwegen kunnen bewoners genieten van de prachtige stranden, golfbanen en culturele attracties in de omgeving. Over het algemeen biedt wonen in Los Almendros een perfect evenwicht tussen moderne gemakken en de natuurlijke pracht van de Costa del Sol.

Hiernaast zijn er ook enkele scholen in de buurt van de regio terug te vinden, zoals ‘Atalaya Colegio Internacional‘, ‘Laude San Pedro International College‘, ‘Aloha College‘ en ‘Swans International School‘, ‘Sotogrande International School‘.

FAQ

Welke soorten vastgoed zijn beschikbaar in Los Almendros?

De regio biedt een diversiteit aan vastgoed, van appartementen tot ruime villa’s en townhouses. Potentiële bewoners kunnen kiezen uit een scala aan stijlen en groottes, passend bij hun wensen.

Zijn er scholen en voorzieningen in de buurt?

Ja, de wijk heeft toegang tot lokale scholen en diverse voorzieningen, waaronder winkels, restaurants en recreatieve activiteiten, wat bijdraagt aan het gemak van bewoners.

Wat maakt Los Almendros aantrekkelijk als woonwijk?

De wijk trekt bewoners aan vanwege zijn schilderachtige omgeving, rustige sfeer en de nabijheid van voorzieningen. De mix van moderne en traditionele architectuur draagt bij aan de aantrekkingskracht.

Ontdek ons totaal concept

Bij Investinspain willen we onze klanten een totaal concept kunnen bieden. Ontdek hier wat dat juist inhoudt:

Vergelijk aanbiedingen