Your search results

Palo Alto update: Villa’s binnenkort beschikbaar

Posted by Ken Klaver on oktober 26, 2020
0

Palo Alto, één van de meest populaire nieuwbouw projecten aan de Costa del Sol, lanceert zéér binnenkort een spannende nieuwe fase.

Appartementen…en nu ook Moderne Villa’s!

Palo Alto is een modern nieuwbouwproject dat bestaat uit prachtige appartementen, penthouses en nu ook exclusieve nieuwbouw villa’s die genieten van geweldige berg- en zeezichten! Bovendien kunnen de bewoners van de villa’s niet enkel genieten van de zichten, maar ook van de vele faciliteiten binnen Palo Alto. Denk maar aan de uitgebreide health club, de co-working zone, de tennisbanen en nog veel meer!

De eerste fase zal in totaal bestaan uit 14 vrijstaande nieuwbouw villa’s, waarbij er maar liefst 4 verschillende types worden gebouwd. Later zullen er nog extra vrijstaande en halfvrijstaande villa’s voorzien worden in het Palo Alto project, gelegen in Ojén. Meer details volgen binnenkort bij staging.investinspain.be op de website.

De nieuwbouw Villa’s van Palo Alto zijn beschikbaar vanaf €1.200.000.


Locatie Palo Alto

Palo Alto is een exclusieve heuveltop community op enkele minuten van Marbella. Het volledige Palo Alto-domein is maar liefst 50 hectare groot. De developer heeft echter besloten hiervan slechts 20% te gaan ontwikkelen, waardoor u zich steeds in een groene en natuurlijke omgeving zal bevinden.

nieuwbouw villas palo alto ojen marbella satelliet investinspain be
palo alto investinspain locatie nieuwbouw villas

Video Palo Alto

Het prestigieuze Palo Alto project is één van de meeste aantrekkelijke nieuwbouw ontwikkelingen in de regio van Marbella. Tevens ook één van de meest verkochte projecten aan de Costa del Sol. Een plek waar u zal kunnen genieten van de exclusieve dingen in het leven zoals paardrijden in de heuvels, ontspannen aan het infinity zwembad en cocktails drinken op het terras van uw prachtig appartement.

Bekijk hier het nieuwbouwproject Palo Alto

Leave a Reply

Compare Listings