geavanceerd zoeken
Your search results

¿Hablas Español? Is Spaans een uitdaging voor jou?

Posted by admin on mei 29, 2017
0

Wat mensen vaak tegenhoudt om naar Spanje te verhuizen, is de Spaanse taal. Mensen spreken het niet en zijn bang dat ze zich onvoldoende zullen kunnen uitdrukken. Een nieuwe taal leren is nooit ‘A piece of cake’, maar is ook zeker geen onmogelijke opdracht.

De Spaanse taal leren

spain
Als je naar Spanje wil verhuizen, kan je kiezen om de Spaanse taal te leren. Dit kan je hier in Vlaanderen doen of ter plaatse. De Spaanse taal in jouw thuisland leren, heeft als grote voordeel dat je eenvoudig vragen kan stellen in het Nederlands.

Maar Spaans ter plaatse leren heeft uiteraard ook enkele voordelen. Denk maar aan contacten leggen met de lokale bevolking. Aangezien niet alle mensen in Spanje Engels kunnen, is het voor de hand liggend dat je toch enkele begrippen kent. Op deze site kan je alvast enkele interessante basis zinnen en woorden leren op eigen tempo.

Wees op de hoogte van de actualiteit

Op de hoogte zijn van de Spaanse actualiteit heeft heel wat pluspunten: Je kan voor geen verrassingen komen te staan, je hebt onmiddellijk een onderwerp om ter plaatse over te praten en ga zo maar door. De actualiteit kan je uiteraard volgen op Spaanse tv zenders of lezen in Spaanse kranten. Als jouw Spaans nog niet 100% is, zijn er ook andere mogelijkheden.

Op sites van Belgische kranten kan je filteren op een land, Zo ben je op de hoogte van het grote nieuws uit Spanje. Als je nog wat extra details wil weten, kan je op deze Nederlandse site terecht.

Gelukkig zijn er de services van InvestinSpain

Lukt het leren van de Spaanse taal je echt niet? Heb je geen voeling met de Spaanse taal en zal je zelf wel je plan trekken in het Engels? Ook dat is geen probleem! Dankzij de services van InvestinSpain wordt de Spaanse taal helemaal geen struikelblok meer. Wij vertalen namelijk alle belangrijke Spaanse documentatie, wij regelen de aanvraag voor het N.I.E nummer, maar ook de opening van een bankrekening en het aanstellen van een notaris & advocaat.

Ontdek ook onze andere services!

Op zoek naar een mooie woonst in Spanje? Ontdek de prachtige projecten in de Costa Del Sol.

Leave a Reply

Compare Listings