geavanceerd zoeken
Uw zoekresultaten

¡Vamos a la playa! Waarom de stranden van Costa Del Sol een échte aanrader zijn!

Met de zomer in zicht, klimmen de temperaturen steeds hoger en hoger aan de Costa Del Sol. Ideaal om enkele dagen te bakken en braden op het strand. De gedachte van zon, zee en strand, worden enkel maar mooier wanneer je weet dat Spanje wereldleider is in meest kwaliteitsvolle stranden.

Wat maakt de stranden in Spanje zo speciaal?

Met maar liefst 579 blauwe vlaggen, is Spanje wereldwijd bekroond tot het land met de mooiste en meest propere stranden. Voor de mensen onder ons die de betekenis van de blauwe vlag niet kennen: De blauwe vlag is een eco-label van de non-profit organisatie “Foundation for Environmental Education” (FEE). Deze label is slechts uitgereikt aan 3372 stranden over de hele wereld.

Dus naast hun schoonheid, zijn de stranden bovendien kwalitatief ook echt van de bovenste plank. Aan de Costa Del Sol zijn er maar liefst 90 blauwe vlaggen te vinden.

Top 5 beste stranden in de buurt van Marbella

appartement te koop Marbella

Playa de San Pedro, San Pedro de Alcántara (Marbella)

Het strand in San Pedro heeft alles om een zorgeloze namiddag op het strand te vertoeven. Het is een groot strand met veel parkeergelegenheden en heel wat winkeltjes om drinken en eten te kopen.

Bekijk onze projecten in San Pedro

Playa Artola, Cabopino (Marbella)

Dit stukje strand is in het bezit van wit, natuurlijk zand. Dit zand is veel witter en fijner dan het zand op de andere stranden. Bovendien is het omgeven door duinen die het uitzicht een extra toets geven.

Bekijk onze projecten in Cabopino

Playa del Cristo, Estepona

Letterlijk het strand van Christus is één van de properste en mooiste stranden van de Costa Del Sol. Playa del Cristo is er ééntje in het bezit van een blauwe vlag. Het strand bevindt zich vlakbij de haven van Estepona en het water is er redelijk ondiep. Hierdoor is het water warm en ideaal voor kleine kinderen.

Bekijk onze projecten in Estepona

Playa Hermosa, Marbella

Playa Hermosa is een geliefd strand bij vele vakantiegangers én locals. Het strand is relatief klein, maar heeft ondiep water, wat het ideaal maakt voor kleine kinderen. Verder zijn er ook de typische restaurants en winkels. Het ligt op slechts 15 min van het centrum van Marbella.

Bekijk onze projecten in Marbella

Venus-Bajadilla, Marbella

Venus-Bajadilla is het meest centraal gelegen strand van Marbella met heel wat bosjes en palmbomen die voor schaduw zorgen. Ook hier is er een lange boulevard met heel wat toffe winkeltjes.

Bekijk onze projecten in Marbella

Wil je nog meer te weten komen over de Costa Del Sol? Lees dan zeker onze blogpost over waarom het zalig is om in de Costa Del Sol te wonen!

Laat een antwoord achter

Vergelijk aanbiedingen