geavanceerd zoeken
Your search results

Vastgoedverkoop in Costa Del Sol op z’n hoogst sinds 2008, met 100 verkopen per dag in Maart!

Posted by admin on mei 31, 2017
0

Vastgoedverkoop in Costa Del Sol, is nooit zo hoog geweest, sedert 2008, het jaar dat de ‘immo-bubble’ barstte.

Cijfers tonen aan dat 2.925 panden van eigenaar veranderd zijn tijdens Maart, wat bijna 100 panden per dag is, en daarmee het hoogste aantal since April 2008. De stijging in vergelijking met Maart 2016 was 37%, en de geaccumuleerde groei gedurende het eerste kwartaal wat 19,6%. In geheel Andalucia, was de jaar-op-jaar groei 28%, met provincie Malaga als koploper, met de voorgenoemde 37%.

Toevallig, werden deze cijfers uitgebracht op de dag dat de Vereniging van Aannemers en Ontwikkelaars van Malaga (ACP) zijn jaarlijkse bijeenkomst hield, en dit jaar bij de sfeer was optimistisch. “2016 was het jaar waarin we een definitieve reactivering zagen van de woningbouw in Malaga,” zei de voorzitter van de vereniging, Emilio López, daarbij aangevend dat de mate van groei heel snel gegaan is dit jaar. “Tijdens het eerste kwartaal van 2017 zijn vergunningen toegekend, voor twee keer zo veel woningen als in dezelfde periode vorig jaar,” legde hij uit. Van Januari tot Maart werden een totaal van 1,397 nieuwe huizen goedgekeurd, die een jaar-op-jaar stijging van 121 procent vertegenwoordigen. “In Malaga is de markt volop in beweging nu,” zei hij, eraan toevoegend dat de prijzen stijgen (ongeveer vier procent per jaar) en de werkgelegenheid in de bouw sector steeg met 13 procent in het eerste kwartaal.

Bron: surinenglish.com

Vanuit INVESTINSPAIN.BE willen we U graag begeleiden in een investering op Uw maat. Zo kan U mee genieten van de verwachte groei van de komende jaren, en tegelijk ook zelf gebruik maken van Uw eigen appartement of villa.
Vooral onze services maken het verschil, zo blijkt uit de feedback die we krijgen van onze klanten!

Contacteer ons voor een afspraak op kantoor in België of Spanje.
Tijdens deze afspraak zal U informatie ontvangen over alle projecten, en tevens over de fiscale en juridische kant van de zaak.
Tot snel!

Leave a Reply

Compare Listings