geavanceerd zoeken
Your search results

Vind de beste huizen te koop in Spanje met INVESTINSPAIN

Zoekt u een leuk huis te koop in Spanje? Check dan zeker het aanbod bij INVESTINSPAIN! We reduceren voor u het gigantische aanbod tot een selectie upmarket huizen te koop in Spanje, dat volledig bij uw wensen aansluit. Via ons alomvattende servicepakket helpen we u uw droomhuis vinden en kopen. Maar onze service gaat nog veel verder.

 

    1. Villa’s te koop in Spanje op toplocaties
    2. Onze service na aankoop van droomwoning

 

1. Villa’s te koop in Spanje op toplocaties

Met onze vele jaren ervaring aan de Spaanse zuidkust, kunnen wij vertrouwen op ons lokale netwerk van onder meer architecten en projectontwikkelaars om upmarket huizen te koop in Spanje, Andalusië aan te bieden. Geen vervallen pand voor u, of een nieuwbouw die achteraf juridisch niet in orde blijkt te zijn. Met INVESTINSPAIN als uw partner krijgt u enkel betrouwbare, zeer luxueuze panden te bezichtigen.

Een penthouse eerstelijns aan één van de 72 golfterreinen van de regio Marbella kan van u worden. Liever een luxevilla in de aangename badplaats Fuengirola? Een eerstelijns beach appartement met zeer ruim terras in Benahavis? We begrijpen ook het belang van goede voorzieningen en bereikbaarheid. Het aanbod faciliteiten in de buurt is permanent hoog. Dit en nog heel veel meer behoort tot de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden. Bent u zich aan het oriënteren in de Spaanse vastgoedmarkt? Kom dan zeker eens langs voor een kennismakingsgesprek. Op basis van uw wensen en budget kunnen we u uiterst interessante panden voorstellen.

Hebben wij iets in uw gading gevonden? Dan wilt u natuurlijk dit schitterende project ter plaatse gaan bezichtigen. In deze fase nodigen we u uit om op begeleide inspectiereis te trekken. Tijdens deze meerdaagse trip bezichtigt u de projecten waar uw voorkeur naar uitgaat. We plannen ook specifieke momenten in om rustig alle praktische zaken te doorlopen. Zo krijgt u in comfortabele setting een antwoord op al uw vragen. Koopt u uiteindelijk uw Spaanse huis bij ons? Dan krijgt u deze inspectiereis van ons terugbetaald.

Huizen te koop Spanje

2. Onze service na aankoop van droomwoning

Bij INVESTINSPAIN kan u rekenen op een zorgeloze investering. Dit vanwege onze alomvattende service na aankoop. Als ervaren vastgoedmakelaar begrijpen wij als geen ander dat een bezichtiging en ondertekening van de koopovereenkomst slechts eerste stappen zijn in een uitgebreid proces. Zijn al uw fiscale zaken al in orde? Heeft u al eens de inrichting van uw nieuwe parel aan de kust overwogen? En wat met de beveiliging, tuinonderhoud, et cetera?

Daar wil u liever niet van wakker liggen. Dankzij onze service hoeft dit ook niet. Al deze praktische zaken kunnen we u via onze service ter plaatse uit handen nemen: beveiliging, totaalinrichting, onderhoud van huis en tuin en nog veel meer. U heeft niet alleen getekend voor een prachthuis, maar ook voor de stijl van levensgenieter. Daarom regelen wij alles voor u. Meer weten? Bel ons, mail ons of maak een afspraak in ons kantoor te Mechelen of Utrecht.

Villa te koop Spanje

Eindelijk! Een woning kopen in Spanje zonder zorgen!

Nieuwbouw Kopen in Spanje:
De ultieme financiële checklist

7-pagina's tellend, gratis E-book met alle noodzakelijke financiële kennis om een (nieuwbouw) woning aan te schaffen in Zuid-Spanje.

Een overzicht van alle Belastingen die voortvloeien uit de verwerving van een onroerend goed.

  • Alle belastingen voor het bezit van een onroerend goed in Spanje.
  • Kopen als particulier of als (niet) in Spanje gevestigde vennootschap?
  • Duidelijkheid over de Plusvalia belasting: Voor wie is het?
  • Hoeveel Vermogenswinstbelasting betaalt u in Spanje?
  • Erfbelasting? Profiteer van een reductie van 99% in Spanje! Hoe?...Download ons gratis E-boek.
  • Zeg vaarwel tegen onzekerheden! Alle benodigde documentatie bij een transactie.

Vul uw gegevens in en krijg DIRECT toegang tot ons GRATIS E-BOEK.


Welkom bij Investinspain.be

Een eigen woning hebben in het zuiden van Spanje heeft heel wat voordelen, maar er komt meer bij kijken dan u zou denken.

Vaak krijgen we de vraag van onze klanten welke de fiscale aspecten zijn, die gepaard gaan met een aankoop in het Zuiden, als Belg of Nederlander.

Om al deze vragen op een gestructureerde manier te beantwoorden, hebben wij deze financiële checklist opgesteld samen met Arcos en Lamers, een Nederlandstalige advocaat & fiscalist die al velen jaren actief is aan de Spaanse Zuidkust.

In dit gratis E-book staan alle belangrijke regels, wetten en weetjes in overzichtelijke hoofdstukken beschreven. Doe er uw voordeel mee! 

null

Gunther de Vleeschouwer

Oprichter Investinspain

Waarom kiezen voor INVESTINSPAIN?

Vind uw droom

Op zoek naar een buitenverblijf aan de Costa del Sol? Wij bekijken tijdens een afspraak in ons kantoor in Mechelen of Utrecht welke projecten u kunnen interesseren.

Compare Listings