geavanceerd zoeken
Uw zoekresultaten

Torremuelle

Ontdek de nieuwbouwprojecten te koop in Torremuelle op deze pagina van investinspain.be.

Torremuelle nieuwbouw

Nieuwbouw te koop nabij Torremuelle

Te koop
new offer

Marina Golden Bay

Vanaf € 442.000
Marina Golden Bay: Appartementen en penthouses vlakbij de haven van Benalmádena Genesteld te midden van het levendige centrum van Benalmádena en grenzend aan de
Niels Bruggeman
Te koop
new offer

Alba Benalmádena

Vanaf € 455.000
Alba Benalmádena: 2 en 3 slaapkamer appartementen en townhouses met adembenemende zeezichten in Benalmádena – Vanaf €455.000 Alba Benalmádena is een appar
Niels Bruggeman
Te koop
new offer

The KOS

Vanaf € 1.100.000
The KOS: Prachtige, duurzame townhouses in Fuengirola – Vanaf €1.100.000 The KOS is een droomontwikkeling met townhouses en luxe sky top villas die is ont
Niels Bruggeman

Higueron Bay Residences

Vanaf € 439.000
Higueron Bay Residences: appartementen vlakbij het strand – vanaf €439.000 Nieuwe ontwikkeling van 60 luxe appartementen met 2 en 3 slaapkamers in de mees
Niels Bruggeman

Interesse in vastgoed kopen in deze regio?

Vastgoed te koop in Torremuelle

Torremuelle, gelegen aan de Costa del Sol, biedt een uitgelezen kans voor wie op zoek is naar vastgoed te koop met adembenemende uitzichten en een mediterraan levensstijl. Met zijn schilderachtige ligging tussen de Middellandse Zee en de heuvels, is Torremuelle een gewilde bestemming voor zowel vakantieverblijven als permanente residentie. Het vastgoedaanbod in Torremuelle varieert van moderne appartementen met panoramische zeezichten tot ruime villa’s omgeven door weelderige tuinen. Of je nu op zoek bent naar een investeringsmogelijkheid of een droomhuis aan de kust, Torremuelle biedt diverse mogelijkheden voor liefhebbers van zon, zee en luxe. Verder profiteert men hier van de nabijheid van voorzieningen, stranden en golfbanen, waardoor het een aantrekkelijke locatie is voor vastgoedzoekers die het beste van de Costa del Sol willen ervaren.

Over Torremuelle

Torremuelle straalt charme en schoonheid uit. Gelegen tussen de Middellandse Zee en de schilderachtige heuvels, is Torremuelle een gewilde bestemming met een unieke mix van natuurlijke pracht en moderne voorzieningen. Deze kustplaats biedt niet alleen adembenemende uitzichten op de zee, maar ook een scala aan vastgoedopties. Van eigentijdse appartementen tot weelderige villa’s, het vastgoedaanbod in Torremuelle voldoet aan diverse smaken en behoeften. Het is een plek waar je kunt genieten van de rust van de omgeving en tegelijkertijd profiteert van de nabijheid van stranden, golfbanen en andere recreatieve voorzieningen.

Locatie

Torremuelle, gelegen aan de prachtige Costa del Sol, is goed verbonden met een netwerk van wegen die de omgeving doorkruisen. De belangrijkste toegang tot Torremuelle is vaak via de kustweg, de A-7, die langs de Middellandse Zee loopt. Binnen de wijk zelf zijn er lokale wegen die de verschillende buurten en vastgoedontwikkelingen verbinden. Een van de belangrijke wegen in Torremuelle is bijvoorbeeld de Calle Alcor, die door het gebied slingert en gemakkelijke toegang biedt tot diverse voorzieningen en accommodaties. Daarnaast zijn er secundaire wegen en straten die de residentiële zones met groene zones en de kustlijn verbinden. De goed ontworpen infrastructuur in Torremuelle zorgt voor een vlotte bereikbaarheid en vergemakkelijkt het verkennen van deze charmante kustplaats.

Wonen in Torremuelle

Wonen in Torremuelle is een betoverende ervaring die het beste van de Costa del Sol combineert. Deze kustplaats biedt een ideale mix van rustige, natuurlijke schoonheid en moderne voorzieningen. Met een divers aanbod aan vastgoed, variërend van luxe appartementen tot ruime villa’s, kunnen bewoners genieten van een spectaculair uitzicht op de Middellandse Zee en de omliggende heuvels. De wijk is doordrenkt van mediterrane charme en biedt een ontspannen levensstijl, terwijl het toch dicht bij essentiële voorzieningen zoals winkels, restaurants en recreatieve faciliteiten ligt. Bovendien zijn de prachtige stranden en golfbanen binnen handbereik, waardoor het een paradijs is voor liefhebbers van zon en ontspanning.

Hiernaast zijn er ook enkele scholen in de buurt van de regio terug te vinden, zoals ‘The British College of Benalmadena‘, ‘Colegio Internacional Torrequebrada‘, ‘Colegio Maravillas‘ en ‘Colegio San José‘.’

FAQ

Wat maakt de regio zo bijzonder?

De regio Torremuelle onderscheidt zich door een combinatie van natuurlijke pracht, moderne voorzieningen en een ontspannen levensstijl, waardoor het een bijzondere plek is aan de Costa del Sol. Het adembenemende uitzicht op de Middellandse Zee, de schilderachtige heuvels en de weelderige omgeving creëren een betoverende atmosfeer. De diversiteit van het vastgoedaanbod, variërend van eigentijdse appartementen tot ruime villa’s, maakt het mogelijk voor bewoners om een woning te vinden die past bij hun levensstijl en voorkeuren.

Welke faciliteiten biedt de regio?

De regio biedt een breed scala aan faciliteiten die bijdragen aan het comfort en de levenskwaliteit van de bewoners. Hieronder vallen onder andere supermarkten, winkels en boetieks waar men dagelijkse boodschappen kan doen en winkelen. Daarnaast zijn er diverse restaurants en eetgelegenheden die variëren van lokale Spaanse keuken tot internationale gerechten, waardoor bewoners een ruime keuze hebben voor culinaire ervaringen. Voor ontspanning en recreatie zijn er in de omgeving ook parken, groene zones en wandelpaden die de natuurlijke schoonheid van de regio benadrukken. Golfliefhebbers kunnen genieten van de nabijgelegen golfbanen die de Costa del Sol tot een populaire bestemming maken voor golfliefhebbers.

Voor wie is de regio geschikt als woonplaats?

De regio Torremuelle is geschikt als woonplaats voor diverse doelgroepen, waaronder gezinnen, gepensioneerden en professionals. Het gevarieerde vastgoedaanbod, bestaande uit moderne appartementen en ruime villa’s, biedt opties die passen bij verschillende levensstijlen en behoeften. Gezinnen zullen de nabijheid van scholen en recreatieve voorzieningen waarderen, terwijl gepensioneerden kunnen genieten van de rustige omgeving en het milde klimaat van de Costa del Sol. Voor professionals die op zoek zijn naar een rustige maar goed verbonden locatie, biedt Torremuelle een uitstekende balans. De nabijheid van de kust, golfbanen en voorzieningen zoals winkels en restaurants draagt bij aan de aantrekkelijkheid van de regio.
De regio is ook geschikt voor liefhebbers van de mediterrane levensstijl, met prachtige stranden en natuurlijke landschappen in de directe omgeving. Kortom, Torremuelle is een veelzijdige woonomgeving die een breed scala aan bewoners aanspreekt, met de belofte van comfort, voorzieningen en een ontspannen levensstijl aan de zonnige Costa del Sol.

Zijn er winkelmogelijkheden in de buurt?

Ja, in de regio Torremuelle zijn er verschillende winkelmogelijkheden beschikbaar. Lokale supermarkten bieden een breed scala aan dagelijkse boodschappen en huishoudelijke benodigdheden. Daarnaast zijn er vaak buurtwinkels en speciaalzaken waar je lokale producten en andere goederen kunt vinden. Voor een uitgebreider winkelaanbod, zoals kleding, elektronica en meer, zijn er winkelcentra in de nabije omgeving. Een voorbeeld hiervan is het winkelcentrum Miramar, dat op korte afstand ligt en diverse winkels, restaurants en entertainmentfaciliteiten biedt.
Kortom, bewoners van Torremuelle hebben toegang tot een scala aan winkelmogelijkheden, zowel voor de dagelijkse benodigdheden als voor meer uitgebreid winkelen in nabijgelegen winkelcentra.

Wat voor vastgoed vind ik er terug?

In Torremuelle vind je een gevarieerd aanbod van vastgoed dat tegemoetkomt aan verschillende woonvoorkeuren en levensstijlen. Het vastgoedaanbod omvat onder andere moderne appartementen, ruime villa’s en herenhuizen. Deze eigendommen variëren in grootte, architectuur en voorzieningen, waardoor bewoners een ruime keuze hebben. Appartementen in Torremuelle zijn vaak voorzien van moderne faciliteiten en hebben vaak prachtige uitzichten op de Middellandse Zee. Villa’s in de regio kunnen variëren van eigentijdse ontwerpen tot meer traditionele Spaanse stijlen en bieden doorgaans ruime tuinen en privézwembaden.

Ontdek ons totaal concept

Bij Investinspain willen we onze klanten een totaal concept kunnen bieden. Ontdek hier wat dat juist inhoudt:

Vergelijk aanbiedingen