Your search results

Los Pacos

Ontdek de nieuwbouwprojecten te koop in Los Pacos, Fuengirola op deze pagina van investinspain.be.

Los Pacos nieuwbouw, Fuengirola

Nieuwbouw te koop nabij Los Pacos

Te koop
Verkocht

Higueron West 217 – Instapklaar twee s…

Voor € 410.000
Higueron West 217: Instapklaar 2 slaapkamer appartement in Fuengirola – Voor €410.000 Dit luxe appartement in Fuengirola wordt volledig ingericht door Hom
Niels Bruggeman
Te koop
Verkocht

HIGUERON WEST – Uitverkocht

Voor € 1.275.000
Higueron West fase 3: Laatste instapklare Sky Villa – voor €1.275.000 Higueron West is een hoogwaardige, innovatieve en duurzame residentiële ontwikkeling

Nova Marina Fuengirola

Vanaf € 474.000
Nova Marina Fuengirola: Nieuwbouwproject vlakbij de haven Dit project omvat een uniek ontwerp op een fantastische locatie. Een plek waar u kunt genieten met fam

Lomas del Higuerón

Vanaf € 355.000
Lomas del Higuerón: Luxueus nieuwbouwproject met zeezicht in Fuengirola – vanaf €355.000 Las Lomas del Higuerón is een zeer ambitieus woonproject, ontworp

Interesse in vastgoed kopen in deze regio?

Vastgoed te koop in Los Pacos

In Los Pacos, Fuengirola, is er een gevarieerd aanbod van vastgoed te koop, variërend van moderne appartementen tot ruime villa’s. Met zijn gunstige ligging nabij voorzieningen, stranden en recreatiemogelijkheden, trekt Los Pacos zowel lokale bewoners als internationale kopers aan. Of je nu op zoek bent naar een gezinswoning, een vakantieverblijf of een investeringsmogelijkheid, het vastgoedaanbod in Los Pacos biedt diverse opties die voldoen aan verschillende behoeften en budgetten.

Over Los Pacos

Los Pacos is een levendige wijk gelegen in Fuengirola aan de Costa del Sol in Spanje. Deze wijk staat bekend om zijn charmante mediterrane sfeer en biedt een scala aan voorzieningen, waaronder winkels, restaurants, bars en recreatieve activiteiten. Met zijn gunstige ligging dicht bij de Middellandse Zee en met gemakkelijke toegang tot het strand, trekt Los Pacos zowel lokale bewoners als toeristen aan die op zoek zijn naar een ontspannen en aangename levensstijl aan de kust.

Locatie

Los Pacos is gelegen in de gemeente Fuengirola aan de zuidkust van Spanje, in de regio Andalusië. Deze wijk ligt ten westen van het centrum van Fuengirola en wordt omringd door andere populaire wijken zoals Torreblanca en Las Lagunas. De locatie van Los Pacos biedt een perfecte mix van rustige omgeving en nabijheid van voorzieningen, met gemakkelijke toegang tot de stranden van de Middellandse Zee en diverse recreatieve mogelijkheden in de omgeving. Los Pacos is ook gunstig gelegen nabij de belangrijke snelwegen A-7 en AP-7, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is vanuit verschillende delen van de Costa del Sol en daarbuiten.

Wonen in Los Pacos

Wonen in Los Pacos biedt een aantrekkelijke mix van rust en levendigheid, met een ontspannen sfeer en toch voldoende voorzieningen binnen handbereik. Deze wijk in Fuengirola aan de Costa del Sol staat bekend om zijn charmante mediterrane levensstijl en biedt een scala aan woonopties, variërend van moderne appartementen tot ruime villa’s. Met zijn gunstige ligging dicht bij de Middellandse Zee en de nabijheid van voorzieningen zoals winkels, restaurants en recreatieve faciliteiten, is Los Pacos een ideale plek voor zowel lokale bewoners als expats die op zoek zijn naar een ontspannen en aangename leefomgeving aan de zonnige kust van Spanje.

FAQ

Wat maakt de regio zo bijzonder als woonbestemming?

De regio rond Los Pacos is bijzonder als woonbestemming vanwege verschillende redenen. Ten eerste biedt het een heerlijk mediterraan klimaat met milde winters en warme zomers, waardoor buitenactiviteiten het hele jaar door mogelijk zijn. Daarnaast is de omgeving prachtig, met schilderachtige landschappen, uitgestrekte stranden en indrukwekkende bergen in de nabijheid. Los Pacos zelf heeft een charmante en ontspannen sfeer, maar profiteert tegelijkertijd van de nabijheid van de bruisende stad Fuengirola, met zijn levendige cultuur, winkels en restaurants. Bovendien biedt de regio uitstekende voorzieningen, waaronder hoogwaardige gezondheidszorg, onderwijsinstellingen en recreatiemogelijkheden.

Welke faciliteiten biedt de regio?

De regio rond Los Pacos biedt een scala aan faciliteiten, waaronder lokale winkels en supermarkten voor dagelijkse benodigdheden, diverse eetgelegenheden variërend van gezellige cafés tot gastronomische restaurants, scholen en onderwijsinstellingen voor gezinnen, medische voorzieningen zoals gezondheidscentra en apotheken, sport- en recreatiemogelijkheden zoals golfbanen en watersportactiviteiten, culturele attracties zoals musea en theaters, en efficiënt openbaar vervoer met bus- en treinstations voor gemakkelijke verbindingen met andere delen van de Costa del Sol en daarbuiten.

Voor wie is de regio geschikt als woonplaats?

De regio rond Los Pacos is geschikt als woonplaats voor een diverse groep mensen. Het is ideaal voor gezinnen, vanwege de aanwezigheid van scholen en recreatieve voorzieningen, evenals de veilige en ontspannen omgeving. Ook voor gepensioneerden biedt de regio een rustige levensstijl, met toegang tot medische zorg en recreatieve activiteiten. Daarnaast is het aantrekkelijk voor jonge professionals vanwege de nabijheid van werkgelegenheid en de bruisende stad Fuengirola. Bovendien trekt de regio ook buitenlandse kopers aan die op zoek zijn naar een vakantiewoning of investeringsmogelijkheid vanwege het aangename klimaat en de aantrekkelijke levensstijl aan de Costa del Sol.

Zijn er winkelmogelijkheden in de buurt?

Ja, in de buurt van Los Pacos zijn er verschillende winkelmogelijkheden beschikbaar. Lokale winkels en supermarkten bieden een scala aan dagelijkse benodigdheden en boodschappen. Bovendien zijn er in de nabijgelegen stad Fuengirola diverse winkelcentra en winkelstraten te vinden, waar je een uitgebreider aanbod aan winkels en boetieks kunt ontdekken. Van grote supermarkten tot kleine boetiekjes, de regio biedt diverse opties voor winkelen die aan verschillende behoeften en voorkeuren voldoen.

Wat voor vastgoed vind ik er terug?

In Los Pacos en de omliggende gebieden vind je een gevarieerd aanbod aan vastgoed. Dit omvat onder andere moderne appartementen met uitzicht op zee, ruime villa’s met privézwembaden, gezinswoningen in rustige woonwijken en geschakelde woningen met gemeenschappelijke voorzieningen. Of je nu op zoek bent naar een permanent verblijf, een vakantiewoning of een investeringsmogelijkheid, het vastgoedaanbod in de regio biedt diverse opties die passen bij verschillende levensstijlen en budgetten.

Ontdek ons totaal concept

Bij Investinspain willen we onze klanten een totaal concept kunnen bieden. Ontdek hier wat dat juist inhoudt:

Compare Listings