geavanceerd zoeken
Uw zoekresultaten

Torreblanca

Ontdek de nieuwbouwprojecten te koop in Torreblanca, Fuengirola op deze pagina van investinspain.be.

Torreblanca nieuwbouw 2

Nieuwbouw te koop nabij Torreblanca

Higueron West 217 – Instapklaar twee s…

Voor € 410.000
Higueron West 217: Instapklaar 2 slaapkamer appartement in Fuengirola – Voor €410.000 Dit luxe appartement in Fuengirola wordt volledig ingericht door Hom
Niels Bruggeman

HIGUERON WEST – Uitverkocht

Voor € 1.275.000
Higueron West fase 3: Laatste instapklare Sky Villa – voor €1.275.000 Higueron West is een hoogwaardige, innovatieve en duurzame residentiële ontwikkeling

Nova Marina Fuengirola

Vanaf € 230.000
Nova Marina Fuengirola: Nieuwbouwproject vlakbij de haven – vanaf €230.000 Dit project omvat een uniek ontwerp op een fantastische locatie. Een plek waar

Lomas del Higuerón

Vanaf € 355.000
Lomas del Higuerón: Luxueus nieuwbouwproject met zeezicht in Fuengirola – vanaf €355.000 Las Lomas del Higuerón is een zeer ambitieus woonproject, ontworp

Interesse in vastgoed kopen in deze regio?

Vastgoed te koop in Torreblanca

In Torreblanca, Fuengirola, is er een gevarieerd aanbod van vastgoed te koop, variërend van moderne appartementen tot ruime villa’s. Met zijn gunstige ligging nabij voorzieningen, stranden en recreatiemogelijkheden, trekt Los Pacos zowel lokale bewoners als internationale kopers aan. Of je nu op zoek bent naar een gezinswoning, een vakantieverblijf of een investeringsmogelijkheid, het vastgoedaanbod in Los Pacos biedt diverse opties die voldoen aan verschillende behoeften en budgetten.

Over Torreblanca

Torreblanca is een wijk gelegen in Fuengirola aan de Costa del Sol in Spanje. Deze wijk staat bekend om zijn charmante mediterrane sfeer en biedt een scala aan voorzieningen, waaronder winkels, restaurants, bars en recreatieve activiteiten. Met zijn gunstige ligging dicht bij de Middellandse Zee en met gemakkelijke toegang tot het strand, trekt Torreblanca zowel lokale bewoners als toeristen aan die op zoek zijn naar een ontspannen en aangename levensstijl aan de kust.

Locatie

Torreblanca is gelegen in de gemeente Fuengirola aan de zuidkust van Spanje, in de regio Andalusië. Deze wijk ligt ten Noord-Oosten van het centrum van Fuengirola. De locatie is gunstig gelegen nabij de belangrijke snelwegen A-7 en AP-7, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is vanuit verschillende delen van de Costa del Sol en daarbuiten.

Wonen in Torreblanca

Wonen in Torreblanca biedt een mix van levendigheid en een ontspannen sfeer en toch voldoende voorzieningen binnen handbereik. Deze wijk in Fuengirola aan de Costa del Sol is een ideale plek voor zowel lokale bewoners als expats die op zoek zijn naar een ontspannen en aangename leefomgeving aan de zonnige kust van Spanje.

FAQ

Wat maakt de regio zo bijzonder als woonbestemming?

Torreblanca heeft een aantal kenmerken die het tot een bijzondere woonbestemming maken. Allereerst biedt het een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee en heeft het een ontspannen sfeer die ideaal is voor wie op zoek is naar rust en sereniteit. De buurt beschikt over een scala aan voorzieningen, waaronder restaurants, winkels en recreatieve activiteiten, waardoor het een comfortabele en handige plek is om te wonen. Bovendien is Torreblanca goed verbonden met het openbaar vervoer, waardoor het gemakkelijk is om de nabijgelegen steden te verkennen. Met zijn aantrekkelijke mix van natuurlijke schoonheid, voorzieningen en toegankelijkheid, is Torreblanca een gewilde bestemming voor zowel vakantiegangers als mensen die op zoek zijn naar een permanent thuis aan de Spaanse kust.

Welke faciliteiten biedt de regio?

De regio Torreblanca en het aangrenzende Fuengirola aan de Costa del Sol bieden een breed scala aan faciliteiten voor zowel bewoners als bezoekers. Deze omvatten prachtige stranden en promenades, ideaal voor ontspanning en recreatie. Er zijn ook tal van restaurants die lokale en internationale gerechten serveren, van traditionele tapas tot verfijnde gastronomische ervaringen. Voor wie van winkelen houdt, zijn er diverse boetieks, markten en winkelcentra om te verkennen. Sportliefhebbers kunnen genieten van diverse activiteiten, waaronder watersporten, golfen op nabijgelegen golfbanen en wandelen in de omliggende heuvels. Daarnaast zijn er medische voorzieningen, scholen en andere essentiële diensten beschikbaar, waardoor het een comfortabele en handige plek is om te wonen. Met zijn rijke mix van recreatieve, culinaire en praktische faciliteiten biedt de regio Torreblanca een uitstekende levenskwaliteit voor bewoners en bezoekers.

Voor wie is de regio geschikt als woonplaats?

De regio Torreblanca is geschikt als woonplaats voor een breed scala aan mensen. Het is aantrekkelijk voor gezinnen vanwege de nabijheid van scholen, parken en andere voorzieningen die geschikt zijn voor kinderen. Ook voor gepensioneerden biedt het een ontspannen levensstijl met prachtige stranden, milde klimaat en goede gezondheidszorgfaciliteiten. Werkende professionals kunnen profiteren van de goede bereikbaarheid en diverse werkgelegenheidsopties in de nabijgelegen steden. Daarnaast trekt de regio ook internationale bewoners aan vanwege de multiculturele gemeenschap en de beschikbaarheid van diensten in verschillende talen. Kortom, Torreblanca is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele en levendige leefomgeving aan de zonnige Costa del Sol.

Zijn er winkelmogelijkheden in de buurt?

Ja, in de regio Torreblanca en het nabijgelegen Fuengirola zijn er verschillende winkelmogelijkheden beschikbaar. In Fuengirola zelf vind je een mix van grote supermarkten, lokale boetieks, ambachtelijke winkels en markten waar je verse producten en lokale specialiteiten kunt kopen. Daarnaast zijn er winkelcentra zoals Miramar Shopping Centre, waar je een breed scala aan winkels, restaurants en entertainmentopties vindt. Of je nu op zoek bent naar dagelijkse boodschappen, kleding, souvenirs of iets speciaals, de regio biedt voldoende mogelijkheden om te winkelen.

Wat voor vastgoed vind ik er terug?

In de regio Torreblanca en het naburige Fuengirola vind je een divers aanbod aan vastgoedopties. Dit omvat appartementen met één tot meerdere slaapkamers, gelegen in zowel moderne complexen als traditionele Spaanse gebouwen. Veel van deze appartementen bieden prachtig uitzicht op de Middellandse Zee en zijn vaak voorzien van gemeenschappelijke zwembaden en tuinen. Daarnaast zijn er ook villa’s beschikbaar, variërend van gezellige bungalows tot luxueuze woningen met uitgebreide buitenruimtes en privézwembaden. Of je nu op zoek bent naar een vakantiehuis, een investeringsmogelijkheid of een permanent verblijf, de regio biedt een scala aan vastgoedopties die aan verschillende behoeften en smaken voldoen.

Ontdek ons totaal concept

Bij Investinspain willen we onze klanten een totaal concept kunnen bieden. Ontdek hier wat dat juist inhoudt:

Vergelijk aanbiedingen