geavanceerd zoeken
Your search results

Nieuwbouw te Koop in Malaga

Welkom bij InvestinSpain. Bent u op zoek naar een nieuwe woning in Malaga? Dan zijn wij de perfecte Nederlandse/Belgische makelaar in regio. Wij bieden kwalitatieve woningen aan in Malaga.

malaga

Over Malaga

Malaga is een prachtige stad gelegen aan de zuidkust van Spanje. Bekend om zijn mix aan cultuur, prachtige stranden en levendige sfeer, is het een populaire toeristische bestemming die mensen van over de hele wereld aantrekt. Ook voor wie permanent in de regio wil wonen, zijn er opties mogelijk.

Op deze pagina vindt u het overzicht nieuwbouw vastgoed te koop in Malaga . Zoek o.a. op:

  • Appartementen & penthouses

Nieuwbouw te koop in Malaga

Málaga Towers

Vanaf € 2.253.000
Málaga Towers: Frontline beach appartementen vlakbij Málaga centrum – Vanaf €2.253.0

Waarom kiezen voor Malaga?

Alvorens in te gaan op de details van de nieuwbouwwoningen die beschikbaar zijn in Malaga, is het de moeite waard om even stil te staan bij de vraag waarom deze stad zo’n geweldige plek is om te investeren in onroerend goed. Enkele van de belangrijkste redenen zijn

Prachtige locatie: Gelegen aan de kust, Malaga geniet van een prachtige omgeving met prachtige stranden en tal van mogelijkheden voor buitenactiviteiten.

  1. Levendige cultuur: De stad is rijk aan geschiedenis en cultuur, met tal van musea, galerijen en monumenten om te verkennen. Er zijn ook tal van festivals en evenementen gedurende het hele jaar.
  2. Uitstekende voorzieningen: Malaga heeft alles wat u nodig heeft voor het dagelijks leven, zoals supermarkten, winkels, restaurants en scholen. Er zijn ook uitstekende medische voorzieningen en vervoersverbindingen.
  3. Sterk investeringspotentieel: De vraag naar onroerend goed in Malaga is hoog, dankzij de prachtige ligging en de uitstekende voorzieningen. Dit betekent dat de waarde van onroerend goed na verloop van tijd waarschijnlijk zal stijgen, waardoor het een slimme investeringskeuze is.

Nieuwbouwwoningen in Malaga

Als u geïnteresseerd bent in investeren in onroerend goed in Malaga, dan is nieuwbouw een uitstekende optie om te overwegen. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van het kiezen van een nieuwbouwwoning:

  • Maatwerk: Wanneer u een nieuwbouwwoning koopt, heeft u de mogelijkheid om deze aan te passen aan uw wensen. Dit betekent dat u alles kunt kiezen, van de indeling tot de afwerking, zodat de woning precies naar uw smaak is.
  • Energie-efficiëntie: Nieuwbouwwoningen worden gebouwd volgens moderne normen, wat betekent dat ze vaak veel energie-efficiënter zijn dan oudere woningen. Dit kan u op lange termijn geld besparen op uw energierekening.
  • Weinig onderhoud: Met een nieuwbouwwoning hoeft u zich jarenlang geen zorgen te maken over dure reparaties of renovaties. Dit kan u gemoedsrust geven en u op lange termijn geld besparen.
  • Uitstekende voorzieningen: Nieuwbouwwoningen hebben vaak toegang tot uitstekende voorzieningen, zoals zwembaden, sportscholen en gemeenschappelijke tuinen. Dit kan uw levenskwaliteit verhogen en uw woning in de toekomst aantrekkelijker maken voor huurders of kopers.

Soorten nieuwbouw woningen in Malaga

Op dit moment zijn er prachtige appartementen en penthouses beschikbaar in Malaga:

Appartementen

Appartementen zijn een populaire keuze voor wie op zoek is naar een onderhoudsvriendelijke woning in Malaga. Ze bevinden zich vaak in moderne gebouwen met uitstekende voorzieningen, zoals zwembaden en sportscholen. Veel appartementen hebben ook een prachtig uitzicht op de zee of de omliggende bergen.

Penthouses

Penthouses bieden alle voordelen van een appartement, gecombineerd met grotere terrassen of een solarium en meestal ook met een beter zicht.

Nieuwbouw kopen in Malaga

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een nieuwbouwwoning in Malaga, zijn er verschillende stappen die u moet nemen om de transactie soepel en succesvol te laten verlopen. Hier zijn enkele tips om u op weg te helpen:

Kies een gerenommeerde ontwikkelaar

Als het gaat om het kopen van een nieuwbouwwoning, is het essentieel om een gerenommeerde ontwikkelaar te kiezen die een staat van dienst heeft als het gaat om het op tijd en binnen het budget leveren van kwalitatief hoogwaardige woningen. Doe uw onderzoek, lees recensies en vraag om aanbevelingen van andere vastgoedeigenaren in de omgeving.

Win juridisch advies in

Het kopen van een nieuwbouwwoning kan complexer zijn dan het kopen van een oudere woning, dus het is belangrijk om juridisch advies in te winnen bij een gekwalificeerde advocaat die bekend is met de lokale vastgoedmarkt. Zij kunnen u helpen het aankoopproces te begrijpen, de contracten te beoordelen en ervoor zorgen dat alles in orde is.

Overweeg financieringsopties

Als u financiering nodig hebt om een nieuwbouwwoning te kopen, zijn er verschillende opties beschikbaar, waaronder hypotheken en financiering van ontwikkelaars. Vergelijk rente, kosten en terugbetalingsvoorwaarden om de beste deal voor uw situatie te vinden.

Bezoek de woning persoonlijk

Voordat u een bod doet op een nieuwbouwwoning, is het essentieel om deze persoonlijk te bezoeken. Zo kunt u de locatie, de indeling en de afwerking van de woning bekijken en ervoor zorgen dat deze aan uw verwachtingen voldoet.

Houd rekening met bijkomende kosten

Bij het kopen van een nieuwbouwwoning is het belangrijk om rekening te houden met extra kosten naast de aankoopprijs, zoals juridische kosten, belastingen en aansluitkosten voor nutsvoorzieningen. Houd rekening met deze kosten om verrassingen te voorkomen.

Meer weten over Nieuwbouw te Koop in Malaga?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op, of lees één van de volgende artikelen op onze blog:

Compare Listings