Sa Tanqueta (Ibiza)

Vanaf € 570.000

Overview

  • Bijgewerkt op
  • maart 26, 2024

Beschrijving

Sa Tanqueta: Innovatieve twee- en drie slaapkamer appartementen en duplexen in Santa Eulalia, Ibiza

Sa Tanqueta is een innovatief en eigentijds project dat bestaat uit een appartementencomplex met 24 luxe woningen. Dit gebouw heeft een bevoorrechte locatie in het centrum van Santa Eulalia, op minder dan 5 minuten van het strand, met uitzicht op een van de nieuwe voetgangersstraten in de gemeente, die ook deel uitmaakt van het project. De topografie van het perceel beschrijft een hellend oppervlak, met een hoogteverschil van zeven meter. Met dit gegeven in gedachten is besloten om de voorgestelde ruimte op te delen in zeven blokken, zodat elk van hen een hoogteverschil van één meter kan opvangen. Hierdoor past het gebouw perfect bij het perceel.

Nadat deze eerste matching-oefening is voltooid voor Sa Tanqueta, zijn twee soorten appartementen ontworpen. De eerste is 120 vierkante meter groot en heeft twee slaapkamers, terwijl de tweede is ontwikkeld als een duplex en 180 vierkante meter groot is met drie slaapkamers. Beide zijn ontworpen met dezelfde uitgangspunten. De toegangen tot de woningen bevinden zich binnenin de blokken, een gebied waar groenruimtes zijn voorzien. Binnenin zijn drie houten volumes opgericht waarin de communicatienuclei zich bevinden. Loopbruggen komen voort uit deze kernen en zoeken toegang tot elke woning. Kortom is Sa Tanqueta het summum van modern wonen op dit prachtige eiland.

Contact:

Wil je graag meer info omtrent de prijzen en beschikbaarheden van Sa Tanqueta? Of zit je met praktische vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een gesprek in één van onze kantoren in België of Spanje!

Geschikt voor
Floor to ceiling ramen
Gedeeld zwembad
Groene zones
Moderne keuken
Op wandelafstand van strand
Oversized ramen
Privé terras
Ruime living

Vergelijk aanbiedingen

Niels Bruggeman