Vista Linda

Voor € 1.460.000

Overview

  • Updated On:
  • september 6, 2024

Beschrijving

Vista Linda: Project met 4 villa’s met prachtige zichten over Fuengirola

Dit unieke, kleinschalige project is gelegen in Torreblanca, Fuengirola, en biedt een schitterend panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee en de skyline van Fuengirola. De villa’s in dit exclusieve nieuwbouwproject zijn verdeeld in drie niveaus. Ze hebben drie slaapkamers en een ruime woonkamer, evenals een open, volledig uitgeruste geïntegreerde keuken met een eigen terras waar u kunt ontbijten terwijl u geniet van het prachtige uitzicht op de bergen.

De villa’s van Vista Linda beschikken over diverse ruime terrassen, een overloopzwembad, parkeerplaatsen voor twee auto’s en een luxe dakterras met buitenkeuken, met prachtig uitzicht over Fuengirola en de Middellandse Zee. Elke villa is ontworpen om als geheel te werken met luxe oplossingen, rekening houdend met de tijdstippen van de dag en het zonlicht. De villa’s zijn voorzien van een lift, waardoor ze ideaal zijn voor mensen met beperkte mobiliteit.

Vista Linda ligt dicht bij de steden Fuengirola, Marbella en Málaga, op een geweldige locatie om te genieten van cultuur, gastronomie, stranden, sport en winkelen in Andalusië. Alle diensten en winkels liggen op loopafstand. Het strand ligt op slechts 5 minuten afstand en de luchthaven van Málaga ligt op 15 minuten rijden. Er zijn ook verschillende internationale scholen in de omgeving gevestigd. De Costa del Sol kent ruim 320 zonnige dagen per jaar en heeft een ideaal klimaat om te wonen en te genieten. Bij Vista Linda beleef je unieke en onvergetelijke momenten met familie en vrienden.

De villa’s in dit project zouden in Q4 2024 worden opgeleverd. Je hoeft dus niet lang meer te wachten op deze droomwoningen.

Contact:

Wil u graag meer info omtrent Vista Linda? Of zit u met praktische vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een gesprek in één van onze kantoren in België of Spanje!

Other Features
Airconditioning
Buitenkeuken
Dubbele beglazing
Garage
Panoramisch zicht
Privé dakterras
Privé lift
Privé terras
Privé tuin
Solarium
Zeezicht

Vergelijkbare vermeldingen

Te koop
Verkocht

Villa Córdoba

Vanaf € 1.292.000
Villa Córdoba in Mijas: Nieuwbouw villa in Andalusische stijl  Villa Córdoba 6 & 7 zij ...

One Bali Villas

Vanaf € 1.391.000
One Bali Villas: Gated community van 19 villas in La Cala de Mijas – Vanaf €1.391.00 ...

Soleia Living El Chaparral

Vanaf € 819.000
Soleia Living El Chaparral: 69 villa’s met een moderne knipoog naar de Andalusische ...
Niels Bruggeman

Villas Higueron

Vanaf € 1.895.000
Villas Higueron: Prachtige instapklare en bouwklare villa’s met panoramisch zeezicht ...
Niels Bruggeman

Compare Listings

Niels Bruggeman