The Cape: 25 townhouses in Cabopino met zichten over de Middellandse Zee vanaf €725.000

Maak van golf een levensstijl

The Cape is een innovatief residentieel project in Cabopino. Deze prachtige ontwikkeling aan de kust is gelegen in Marbella, één van de mooiste plaatsen aan de Costa del Sol. De woningen hebben een perfecte ligging; frontline golf en dicht bij de gouden zandstranden en bij de haven.

The Cape is gelegen aan de golf van Cabopino, waardoor u zal kunnen genieten van prachtige uitzichten vanuit uw woning. Wonen in deze geprivilegieerde omgeving is een echte droom voor elke golfliefhebber!

Locatie

Dankzij de ideale ligging van dit project zijn de volgende faciliteiten gemakkelijk bereikbaar: sportcentra, supermarkten, internationale scholen, ziekenhuizen, beach bars & restaurants en winkels. Daarnaast, bevinden Malaga Airport en het treinstation zich op 20 minuten rijden.

Exclusieve levensstijl in een natuurlijke omgeving

Alle townhouses van The cape hebben drie en-suite slaapkamers die prachtige uitzichten bieden over de Middellandse Zee. De woningen hebben een eigen zwembad, een ruim terras, een solarium alsook een privé tuin waar u kan genieten van de rust van deze prachtige omgeving.

Het design van de woonkamer legt de nadruk op elegantie, met een plafondhoogte van 3,60m. Door dit architecturaal kenmerk wordt een ruimtelijke living gecreëerd met veel lichtinval. Dit biedt verschillende mogelijkheden op het vlak van decoratie om een plaats te creëren waar u kan genieten van één van de meest geprivilegieerde plaatsen van de wereld.

De keuken is uitgerust met NEFF-toestellen, een merk gespecialiseerd in ingebouwde keukentoestellen. Zowel voor de vloeren als voor de badkamers wordt gebruik gemaakt van Porcelanosa materialen. Porcelanosa is een toonaangevend bedrijf in de vervaardiging van keramische vloeren en tegels. U heeft bovendien de mogelijkheid om een aantal keuzes te maken, tussen kwalitatief hoogwaardige materialen, met betrekking tot het design van de keuken.

Innovatief design

Als onderdeel van het innovatief design in onze woningen, hebben we Aerothermics gebruikt, een energie-efficiëntie systeem dat gebruik maakt van thermische energie uit de lucht om een koelsysteem te voeden tijdens de zomer en een warmtesysteem tijdens de winter. In tegenstelling tot andere verwarmingssystemen, zijn de onderhoudskosten zeer laag. Deze woonwijk biedt ook absolute veiligheid en rust. Er zijn bewakingscamera’s geïnstalleerd om de veiligheid van uw huis te garanderen.

INVESTINSPAIN.BE

Check zeker ook onze services, om volledig zorgeloos van uw buitenverblijf te kunnen genieten. Deze gaan van aankoop, tot bemeubelen en Property Management!

Indien u interesse heeft in dit project, kan u dat laten weten via onze contactpagina. We kijken er naar uit om u te mogen ontvangen in één van onze kantoren in België of Spanje!

Prijzen en beschikbaarheid? Klik hier voor een afspraak op ons kantoor, waarbij we u alle details kunnen geven!

HOMEINSPAIN.BE

Wij verzorgen ook graag uw totaalinrichting met onze vertrouwde top-merken! Neem snel een kijkje op www.homeinspain.be

Ook de logistiek vanuit België naar Spanje, nemen we voor onze rekening!