geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten
geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

we hebben gevonden 0 uitslagen
Uw zoekresultaten

Cabopino

De meest belangrijke zaken die u moet weten over Cabopino

 1. Algemeen
 2. Bezienswaardigheden
 3. Culinair genieten
 4. Lifestyle
 5. Nachtleven
 6. Shoppen
 7. Sport & Ontspanning
 8. Stranden & Beach clubs
 9. Vastgoed projecten
 10. Waarom Cabopino?

1. Algemeen

Cabopino is een gezellig havenstadje dat omringd wordt door zeer veel natuur. De kustlijn is er veel breder dan de meeste andere stranden en wordt omgeven door duinen. Dit is een zeer verzorgd gebied dat aangenaam is zowel om te wonen als om te bezoeken. Hierdoor is er de laatste jaren een gemeenschap ontstaan die voor een aanzienlijke hoeveelheid bestaat uit Noord-Europese inwoners.

Cabopino beach

2. Bezienswaardigheden

Een fijne plek om te vertoeven in de havenstad Cabopino zijn de duinen van Artola. Hierlangs kan u een wandelroute afleggen, die net geen 3 kilometer lang is en die begint en eindigt op het strand van Cabopino. De duinen van Artola werden door het regionale bestuur van Andalusië tot natuurmonument verklaard in 2001, en vormen er een belangrijke bezienswaardigheid.

Daarnaast is er ook nog La Torre Ladrones, of letterlijk de dieventoren. Tijdens de periode van de Arabische overheersing werd deze 15 meter hoge toren gebouwd en werd het hiermee meteen de hoogste wachttoren van Málaga. Wanneer u beslist om even een wandeling in de duinen te maken, kan u dus ook deze toren spotten.

3. Culinair genieten

Wie graag wil genieten van heerlijke Spaanse gerechten, trekt best naar de haven van Cabopino. Hier wordt u omringd door gezellige lokale restaurants en vindt u een ruime keuze aan gerechten.

Een aanrader is Alberts Cabopino. Dit restaurant serveert dagelijks zeer creatieve en gezonde gerechten. Het bestaat intussen bijna 15 jaar en doorheen deze periode hebben zij hun services en menu blijven perfectioneren. Wie graag eens langsgaat kan bovendien ook genieten van het aangename zuiderse klimaat vanop hun vernieuwde buitenterras!

De Californische bistro en grill Hermosa staat bekend om zijn internationale gerechten. Deze worden gevormd op basis van typische Andalusische smaken die worden gecombineerd met moderne interpretaties van traditionele Europese, Amerikaanse, en Aziatische gerechten. Hier kan u zich dus aan pittige maaltijden verwachten!

Cabopino haven

4. Lifestyle

In het algemeen is de havenstad Cabopino een rustige badplaats met een exclusieve uitstraling. Alle faciliteiten die u nodigt heeft, vindt u binnen handbereik, gaande van restaurants tot golfbanen en stranden. Families komen hier graag naartoe met kinderen, omdat het water zeer schoon en ondiep is. Maar jongeren die hier graag willen genieten van het nachtleven, trekken daarentegen wel beter naar grotere steden. Ondanks dat café’s en bars in het algemeen laat op zijn, is hier wel zeer veel rust en kalmte te vinden.

5. Nachtleven

Zoals hierboven vermeld, is het nachtleven in Cabopino niet zo uitgebreid. Men kan hier genieten van heerlijke cocktails in één van de strandbars, maar deze blijven nooit extreem laat open. Jongeren die graag willen uitgaan, trekken daarom best richting Marbella of Fuengirola.

6. Shoppen

Cabopino beschikt over enkele supermarkten en souvenirwinkels. Echter, zijn er hier geen uitgebreide shoppingcenters aanwezig zoals die te vinden zijn in Fuengirola of Marbella. Voor basisbehoeften hoeft u Cabopino niet te verlaten, maar wie graag enkele glamoureuze outfits wil kopen om lekker mee te gaan dineren, trekt daarvoor best richting de grotere steden.

7. Sport & Ontspanning

Het meest bekende watersportcenter van havenstad Cabopino is Splash Watersports. Hier kan u onder andere dolfijnen spotten of aan waterskiën doen. Het center is gelegen aan de haven van Cabopino en is dus zeer makkelijk te bereiken.

Naast watersport vormt ook golf één van de grootste vrijetijdsbestedingen. Sla zeker een vast een balletje bij Cabopino Golf. Deze 18-holes golfbaan ligt tegenover de jachthaven van Cabopino en heeft een spectaculair zicht op de Middellandse Zee en de groene vegetatie rondom.

8. Stranden & Beach clubs

Playa de Cabopino, ook wel bekend als Playa de Artola, onderscheidt zich van de andere stranden door de goede kwaliteit van het water. Het wordt omringd door duinen en is de ideale plaats om de dag door te brengen. Wie s’avonds wil genieten van de zonsondergang kan terecht bij één van de beach bars langs het strand of de haven.

9. Vastgoed projecten

In Cabopino zijn er enkele exclusieve nieuwbouw projecten te vinden, waaronder Venere Residences. Neem een kijkje en ontdek wat dit project te bieden heeft!

https://investinspain.be/project/te-koop/venere-residences/

10. Waarom Cabopino?

In onderstaand overzicht krijgt u een duidelijk beeld waarom Cabopino perfect voor u is.

 • Rustig gelegen
 • Op 15 minuten van Marbella
 • Op 20 minuten van Fuengirola
 • Aangenaam strand (ook voor kinderen)
 • Omgeven door natuur
 • Goede restaurants
 • Ideaal voor vakantie of permanent verblijf
 • Faciliteiten in de buurt

Laat een antwoord achter

Vergelijk aanbiedingen