Atalaya Banús – Verkocht

Voor € 2.895.000

Overview

  • Bijgewerkt op
  • oktober 18, 2022
  • 4 slaapkamers
  • 4 badkamers

Beschrijving

Atalaya Banús: Exclusief eigentijds villa project op loopafstand van Puerto Banus – Voor €2.895.000

Atalaya Banús is een spectaculaire villa op een toplocatie zeer dicht bij Puerto Banús en Marbella stad. De villa zal een modern design hebben waarbij de beste materialen gecombineerd worden met een hedendaagse maar tegelijkertijd gezellige en tijdloze architectuur. In totaal gaat het om een plot van 1.250 m2 met een bebouwde oppervlakte van 830 m2.

Op de begane grond vinden we een mooie hal die leidt naar de indrukwekkende woon- en eetkamer met open keuken van meer dan 90 m2. Op dit niveau is er ook een gastenslaapkamer met ensuite badkamer en toilet.

Op de eerste verdieping hebben we de master slaapkamer met dressing, badkamer en toegang tot een privé terras van 38 m2 plus nog twee gastenslaapkamers met ensuite badkamers. De bovenverdieping is uitgerust met een mooi solarium, perfect voor bij zonsondergang.

Tot slot is er ook een kelder van 88 m2 inbegrepen, af te werken volgens de behoeften van elk gezin (speel- en/of bioscoopkamer, fitnessruimte, multifunctionele ruimte, enz…). Kortom de perfecte villa op een toplocatie!

Contact

Wil u graag meer info omtrent de prijzen en beschikbaarheden van Atalaya Banús? Of zit u met praktische vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een gesprek in één van onze kantoren in België, Nederland of Spanje!

Geschikt voor
Airconditioning
Carport
Domotica
Eigen lift
En-suite badkamers
Floor to ceiling ramen
Privé lift
Privé tuin en zwembad

Neem contact met mij op


Vergelijkbare vermeldingen

Verkocht

Banús Bay – Uitverkocht

Vanaf € 1.602.000
Banús Bay: Luxe halfvrijstaande en vrijstaande villa’s vlakbij Puerto Banús – ...

Sofie Claes

Real estate associate

Neem contact met mij op


Vergelijk aanbiedingen

Sofie Claes