geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten
Uw zoekresultaten

Vernieuwde Strandboulevard Estepona geopend

boulevard paseo maritimo estepona

Geschatte leestijd: 3 minuten

Vakantiegangers en inwoners van de populaire kustplaats Estepona kunnen sinds april genieten van de heraangelegde promenade.

José María García Urbano, de alom geprezen burgermeester van het zonnige vissersdorp, maakte kenbaar zeer tevreden te zijn over het eindresultaat. In een post of Facebook schreef hij het volgende:

“Vandaag is een mooie dag om te genieten van de heraangelegde promenade; een van de meest emblematische gebieden van de stad. Tegelijkertijd zijn alle watervoorzienings- en rioleringsnetwerken vernieuwd, waardoor al deze diensteninfrastructuren zijn verbeterd.

Bekijk hier de video (Facebook) van de hernieuwde boulevard.

Werkzaamheden

In juni 2020 werd door het gemeentebestuur van Estepona de administratieve procedure afgerond voor de aanbesteding van de herinrichting van het centrale deel van de Paseo Marítimo. De werkzaamheden begonnen in september van dat jaar, en werden voltooid met een budget van 2,6 miljoen euro.

Boulevard aan zee

De promenade is niet alleen één van de mooiste straten van Estepona, maar onderscheidt zich ook door het unieke uitzicht op zee. Het is daarnaast ook een perfecte plek om van de zee te genieten. Uiteraard zijn kwalitatief goede en tevens betaalbare horecagelegenheden hier aan te treffen. Kortom, ook een uitstekende plek voor een heerlijk hapje en drankje.

Wandelpad tot aan de haven van Estepona

De boulevard van Estepona heeft grote, ruime voetgangerszones en tuinen en beschutting tegen de zon. Het strekt zich uit van het strand van La Rada, in het centrum van Estepona, tot aan de vissershaven, aan de voet van de vuurtoren van Punta Doncella (waar u de vissers hun vis naar de vismarkt kunt zien brengen).

De promenade staat vol met strandtentjes, bootjes met espetos (sardientjes) op het zand en restaurants waar u de typische gastronomie van de regio kunt proeven.

Estepona haven 1

Een must is de houten loopbrug over de klif, die deel uitmaakt van het kustpad dat tot Marbella loopt en vanwaar u een prachtig uitzicht hebt op Gibraltar, vooral bij zonsopgang en zonsondergang.

Zowel in de beste wijken van Estepona als in de mooiste straten is men erin geslaagd de oorsprong van het vissersdorp te combineren met de toeristische ontwikkeling en het promoten van luxe vastgoed-ontwikkelingen.

Nieuwbouw vastgoed te koop in Estepona

Te koop
new offer

Zenity Blau

Vanaf € 331.000
Zenity Blau – Moderne, ruime appartementen in Estepona Zenity Blau een project in Estepona dat bestaat uit 105 appartementen met woningen met 2, 3 en 4 sl
Niels Bruggeman

South Sand

Vanaf € 489.000
South Sand: Ruime 1,2,3 en 4 slaapkamer appartementen in Estepona met zeezicht South Sand is een exclusieve ontwikkeling van ruime appartementen met 1, 2, 3 en
Niels Bruggeman

Lagumare41

Vanaf € 391.000
Lagumare41: Moderne appartementen en penthouses met pachtige tuinen, vlakbij Estepona Lagumare ligt in Estepona, een van de meest populaire en prominente steden
Niels Bruggeman
Te koop
hot offer

Naya Residences

Vanaf € 495.000
Naya Residences: Moderne appartementen met ruim terras in Atalaya Dit project biedt appartementen en penthouses met 2 en 3 slaapkamers in een community met tal
Niels Bruggeman
Te koop
new offer

Zenity Cyan

Vanaf € 1.779.000
Zenity Cyan: Exclusieve villa’s met zicht op zee vlakbij centrum Estepona Zenity Cyan is een exclusief project bestaande uit 8 villa’s met 4 slaapka
Niels Bruggeman
Te koop
hot offer

Serenity Gardens

Vanaf € 310.000
Serenity Gardens: Moderne 2 en 3 slaapkamer appartementen in Estepona Serenity Gardens is een nieuwbouw wooncomplex gelegen in Estepona dat bestaat uit 106 appa
Niels Bruggeman

Laat een antwoord achter

Vergelijk aanbiedingen