geavanceerd zoeken
Your search results

Top 5 appartement projecten Estepona

U wil investeren in vastgoed in of rond Estepona, maar weet niet goed waar uw zoektocht te beginnen? Check hier onze top 5 appartement projecten in Estepona 2020! Hier geven we een overzicht van de meest luxueuze appartementen, die fantastische investeringsmogelijkheden bieden. Geniet van alle luxe en faciliteiten die de Costa del Sol te bieden heeft vanuit uw eigen verblijf in Estepona

Top 5 appartement projecten Estepona

Investering appartement Estepona

De aankoop van een appartement in Estepona kan voor verschillende doeleinden dienen. De meest voor de hand liggende reden is natuurlijk om er zelf ten volle van te genieten. Anderen kiezen dan weer voor vastgoed aan de Costa del Sol als vorm van investering. Meer info m.b.t. verhuurmogelijkheden en de financiële elementen vindt u hieronder.

Wat zijn de verhuurmogelijkheden?

Investering:

Indien u de aankoop van uw appartement als investering wil benutten, raden we aan om aan lange termijn verhuur te doen.

Eigen gebruik:

U wil een appartement kopen voor eigen gebruik, maar u kan er helaas niet permanent verblijven? Dan is korte termijn verhuur een goede optie. Hiermee kan u voor een klein rendement zorgen en wordt uw verblijf ten volle benut wanneer u er niet bent.

INVESTINSPAIN Verhuurservice:

INVESTINSPAIN zorgt er niet enkel voor dat de aankoop van uw droomappartement vlekkeloos verloopt, maar ook de verhuurservice nemen wij graag voor onze rekening. Dit wil zeggen dat we de volledige opvolging doen van begin tot eind.

  • Verhuuraanvragen opvolgen
  • Verhuurcontracten opmaken
  • Sleuteloverdracht
  • Onderhoud voor, tijdens en na het verblijf
  • Controle na verhuurperiode

Alles gebeurt steeds in overleg met u als eigenaar, zodat u van alles op de hoogte bent.

Wat zijn de financiële kanten van een aankoop in vastgoed?

Financiële elementen:

  • Meer info m.b.t. de financiële elementen van nieuwbouw kopen in Spanje vindt u hier.

Investeringsmogelijkheden:

  • Meer info m.b.t. tot de investeringsmogelijkheden bij nieuwbouw in Spanje vindt u hier.

Wil u ook graag investeren in een tweede verblijf en genieten van de diensten die INVESTINSPAIN te bieden heeft? Bekijk dan hier ons overzicht van de top 5 appartement projecten in Estepona!

1. Ikkil Bay

Ons eerste luxe appartement project in Estepona is Ikkil Bay! Dit is een frontline beach project dat vlakbij de haven van Estepona ligt en appartementen aanbiedt vanaf €1.785.000 

Ikkil bay is een adembenemend project dat bestaat uit 9 zeer ruime villa appartementen. Hierbij zijn er telkens 2 of 3 slaapkamers voorzien en ieder appartement heeft bovendien zijn eigen privé terrassen en privé zwembad! Doordat Ikkil bay aan het strand ligt, kunt u hier rekenen op fantastische zichten.

Floor to ceiling ramen zorgen ervoor dat u dagelijks kan genieten van de zuiderse lichtinval en de open ruimtes vloeien bij dit project naadloos in elkaar.

Er zijn ook enkele gedeelde zones te vinden binnen dit project, zoals een verwarmd binnenzwembad, een sauna, een fitnessruimte en ook een directe toegang naar het strand.

U vindt dit project aan Playa del Cristo in Estepona. Dit is een super locatie, want u wordt hier omringd door vele faciliteiten!

Meer informatie over Ikkil bay vindt u hier.

2. Emare

Ons tweede project in Estepona is Emare. Ook dit is een frontline beach project met instapklare villa appartementen vanaf €2.990.000

Emare omvat 28 villa appartementen met een oppervlakte tussen de 407m2 en 840m2, gespreid over een domein van 2 ha. Dit project biedt de voordelen van een private villa en de veiligheid van een afgesloten community, vlakbij het strand.

Bij Emare zijn de gekozen materialen van ongeziene kwaliteit! Enkele voorbeelden zijn uitgebreide domotica toepassingen, muziek dmv speakers die volledig weggewerkt zijn achter het pleisterwerk, laatste LED technologie, Miele toestellen van de bovenste klasse, … Hier betekent het concept ‘luxe’ zoveel meer dan alleen de beste kwaliteiten en superieure diensten. Ook de meest veeleisende klanten zullen hier hun gading zeker vinden!

Emare ligt in Estepona, dat ook wel bekend is als “El jardin de la Costa del Sol”. Dit is een mooie groene stad, waar altijd wat te beleven valt. Daarnaast ligt de bekendste haven van de Costa del Sol, Puerto Banús, op slechts 15 minuten van Emare en kan u ook hier genieten van weelderige luxe.

Meer info over dit project vindt u hier.

3. Velaya

Ook Velaya hoort bij de top 5 appartement projecten in Estepona. Bovendien is ook dit een frontline beach project met appartementen en bungalows vanaf €792.000

Bij Velaya zijn er 38 woningen voorzien die zijn opgebouwd met materialen van de hoogste kwaliteit. Bij dit project vindt u een stijlvolle architectuur die perfect aansluit bij de frontline beach locatie.

Er zijn in totaal 34 appartementen aanwezig die verdeeld zijn over 3 blokken. Ieder appartement beschikt over 2 of 3 slaapkamers en ruime terrassen, waar u kan genieten van adembenemende zichten. Daarnaast kunnen appartementen op de begane grond ook nog voorzien worden van een privé zwembad in de tuin, indien gewenst.

Velaya ligt op slechts 15 minuten van het stadscentrum van Estepona en op 30 minuten van Marbella. In deze 2 leuke steden kan u steeds profiteren van al wat de Costa del Sol te bieden heeft.

Meer informatie over dit project vindt u hier.

4. Terrazas de Cortesín Bon air

Daarnaast is ook Las Terrazas de Cortesín zeker de moeite om bij onze top 5 appartement projecten in Estepona te betrekken! Dit is een moderne ontwikkeling met appartementen vanaf €350.000

Las Terrazas de Cortesín Bon Air ligt in het prachtige Casares aan de Costa del Sol. Alle appartementen zijn hier zorgvuldig ontworpen met open ruimtes en spectaculaire terrassen en tuinen, die beschikken over een prachtig uitzicht op de zee en de bergen. Alle appartementen zijn inclusief parkeerplaats en berging.

De gedeelde zone is uitgerust met een fantastisch zwembad voor volwassenen van bijna 160 m² en een kinderbad. Alle zwembaden zijn gechloreerd met zoutwater.

2 slaapkamer appartementen:

  • De 2 slaapkamerappartementen hebben een gesloten oppervlakte van 107.95 m² tot 110,76 m², met overdekte terrassen van 13,81 m² tot 73,65 m², plus open terrassen die variëren van 20,83 m² tot 81,24 m² en de eenheden met tuinen, van 36,95 m² tot 155,13 m².

3 slaapkamer appartementen:

  • De 3-slaapkamer appartementen krijgen een afgesloten woongedeelte, van 130,90 m² tot 136,38 m², met overdekte terrassen van 22,12 m² tot 84,94 m², plus terrassen van 33,21 m² tot 120,86 m² en de eenheden met tuinen, van 34,45 m² tot 191,11 m².

3 slaapkamer penthouses:

  • En in de 3 slaapkamer penthouses kunnen we genieten van een leefruimte gebouwd van 136,38 m² tot 143,70 m², met 46,82 m² overdekte terrassen; in blok 6 krijgen we terrassen tussen 62,65 m² en 87,96 m².

Meer info over dit project vindt u hier.

5. Mirador de Estepona Golf

Tot slot kunnen we ook nog Mirador de Estepona Golf vermelden in onze top 5! Dit is een moderne ontwikkeling met appartementen vanaf €245.000

Miradro de Estepona golf is een vastgoedproject dat bestaat uit 54 appartementen en penthouses die verdeeld zijn over 6 blokken. Dit complex ligt op een helling met een verschil van 17m wat ervoor zorgt dat de bewoners vrijwel altijd zeer goede zeezichten hebben.

De gemeenschappelijke zones zijn voorzien van een leuk gedeeld zwembad voor volwassenen en één voor kinderen. Daarnaast zijn er ook groene zones en is er ook een pre-installatie voor oplaadpunten voor elektrische wagens geïnstalleerd.

Dit project wordt omringd door verschillende golfbanen en tal van faciliteiten en het ligt op slechts 3 kilometer van het strand!

Meer info over dit project vindt u hier.

Boek uw inspectiereis!

Wil u graag één van deze unieke projecten op locatie bekijken? Vraag dan uw inspectiereis aan bij INVESTINSPAIN! Bovendien betalen we de reis volledig terug! (Vraag naar onze voorwaarden.)


Compare Listings