Uw zoekresultaten

Costalita

Ontdek de nieuwbouwprojecten te koop in Costalita op deze pagina van investinspain.be.

Costalita nieuwbouw

Nieuwbouw te koop nabij Costalita

Te koop
new offer

Australy Aures

Vanaf € 568.000
Australy Aures: Ruime luxe-appartementen met tuin of terras in Estepona De woningen in dit project beschikken over 2, 3 of 4 slaapkamers en een ruim terras of t
Niels Bruggeman

Villa Belfry

Voor € 1.850.000
Villa Belfry: Prachtige instapklare, moderne villa met uitzicht op golf & zee in Estepona Deze eigentijdse villa in Estepona maximaliseert het gebruik van n
Niels Bruggeman
Te koop

Marine Hills

Vanaf € 514.000
Marine Hills: appartementen en villa’s tot 4 slaapkamers vlakbij Estepona centrum Marine Hills ligt in een uitzonderlijke omgeving op slechts 10 minuten v
Te koop
new offer

Etherna Homes

Vanaf € 167.000
Etherna Homes: Moderne 1, 2 & 3 slaapkamer woningen met golfzichten in Estepona Etherna Homes is een wooncomplex met een eigentijds en modern design, dat in
Niels Bruggeman

Interesse in vastgoed kopen in deze regio?

Vastgoed te koop in Costalita

In Costalita, een charmante en gewilde woonwijk aan de Costa del Sol, is momenteel een aantrekkelijk vastgoedaanbod te koop, onder andere appartementen, rijtjeshuizen, vrijstaande huizen en villa’s. Deze idyllische locatie biedt niet alleen prachtige stranden op loopafstand, maar ook nabijheid van voorzieningen, restaurants en recreatieve mogelijkheden. Het beschikbare vastgoed varieert van luxe appartementen tot ruime villa’s, waardoor potentiële kopers een diversiteit aan opties hebben om hun ideale woning te vinden in deze begeerde regio.

Over Costalita

Costalita is een betoverende wijk die zich kenmerkt door zijn aantrekkelijke mix van weelderige stranden en uitstekende voorzieningen. Met een scala aan vastgoedopties, variërend van luxe appartementen tot ruime villa’s, biedt Costalita een idyllische levensstijl aan bewoners en investeerders. De nabijheid van restaurants, recreatieve faciliteiten en het adembenemende strand maakt Costalita een gewilde bestemming voor diegenen die op zoek zijn naar een harmonieuze combinatie van comfort en mediterrane schoonheid.

Locatie

Costalita is gunstig gelegen aan de Costa del Sol, bereikbaar via goed verbonden wegen die de wijk verbinden met nabijgelegen steden en toeristische hotspots. Met toegang tot de A-7 snelweg zijn steden als Marbella en Estepona eenvoudig te bereiken, waardoor bewoners en bezoekers profiteren van de bereikbaarheid en mobiliteit in de regio. De lokale infrastructuur biedt niet alleen gemak voor dagelijkse activiteiten, maar ook de mogelijkheid om de prachtige omgeving en nabijgelegen bezienswaardigheden gemakkelijk te verkennen.

Wonen in Costalita

Wonen in Costalita biedt een idyllische en ontspannen levensstijl aan de prachtige Costa del Sol. Met zijn schilderachtige stranden, goed onderhouden boulevards en diverse voorzieningen, zoals restaurants en winkels, is Costalita een gewilde woonwijk. De diversiteit aan vastgoedopties, waaronder luxe appartementen en ruime villa’s, geeft bewoners de mogelijkheid om een thuis te vinden dat past bij hun levensstijl en behoeften. De gemeenschap bevordert een gevoel van samenhorigheid, terwijl de centrale ligging langs goed bereikbare wegen het gemakkelijk maakt om de omliggende steden te verkennen. Wonen in Costalita betekent genieten van de mediterrane pracht met het comfort van moderne voorzieningen binnen handbereik.

Hiernaast zijn er ook enkele scholen in de buurt van de regio terug te vinden, zoals ‘Escuela Infantil María Montés‘, ‘Atlas American School of Malaga‘, ‘Colegio San José‘, ‘The International School Estepona‘, …

FAQ

Wat maakt de regio zo bijzonder als woonbestemming?

De regio rondom Costalita is uitzonderlijk als woonbestemming vanwege de perfecte combinatie van mediterrane schoonheid en moderne voorzieningen. De betoverende stranden, aangename klimaat en pittoreske omgeving creëren een idyllische levensstijl. Bovendien biedt de diversiteit aan vastgoedopties, zoals luxe appartementen en ruime villa’s, bewoners de mogelijkheid om een woning te vinden die aansluit bij hun persoonlijke voorkeuren. De nabijheid van diverse voorzieningen, waaronder restaurants, winkels en scholen, zorgt voor gemak en comfort in het dagelijks leven.

Welke faciliteiten biedt de regio?

De regio rondom Costalita biedt een breed scala aan faciliteiten die bijdragen aan het comfort en de levenskwaliteit van de bewoners. Langs de kustlijn vind je prachtige stranden en boulevards, ideaal voor ontspanning en recreatie. Diverse restaurants en winkels in de buurt zorgen voor culinaire diversiteit en winkelgemak. Daarnaast zijn er scholen in de omgeving voor educatieve behoeften. Sportliefhebbers kunnen genieten van golfbanen en andere recreatieve voorzieningen. De goed bereikbare wegen verbinden de regio met nabijgelegen steden, wat het gemakkelijk maakt om culturele bezienswaardigheden te verkennen.

Voor wie is de regio geschikt als woonplaats?

De regio rondom Costalita is geschikt als woonplaats voor een breed scala aan mensen. Gezinnen zullen de nabijheid van scholen en kindvriendelijke voorzieningen waarderen, terwijl de diverse vastgoedopties, waaronder ruime villa’s en luxe appartementen, aantrekkelijk zijn voor stellen en individuen. Voor mensen die houden van een ontspannen levensstijl met toegang tot prachtige stranden en recreatieve voorzieningen, biedt deze regio een ideale omgeving. Daarnaast kunnen senioren profiteren van de rustige atmosfeer en de mogelijkheid om te genieten van de natuurlijke schoonheid. De centrale ligging en goede bereikbaarheid maken de regio ook aantrekkelijk voor mensen die werken in nabijgelegen steden. Kortom, de diversiteit aan voorzieningen maakt de regio geschikt voor een gevarieerde groep bewoners met verschillende behoeften en levensstijlen.

Zijn er winkelmogelijkheden in de buurt?

Ja, in de regio rondom Costalita zijn er verschillende winkelmogelijkheden beschikbaar. Nabijgelegen steden en dorpen bieden een scala aan winkels, variërend van supermarkten voor dagelijkse benodigdheden tot boetieks en speciaalzaken. Bovendien kunnen lokale markten een geweldige plek zijn om verse producten en ambachtelijke goederen te verkrijgen. De nabijheid van deze winkelmogelijkheden zorgt ervoor dat bewoners gemakkelijk toegang hebben tot alles wat ze nodig hebben voor hun dagelijkse behoeften en shoppingervaringen.

Wat voor vastgoed vind ik er terug?

In de regio rondom Costalita vind je een divers aanbod van vastgoed. Dit omvat luxe appartementen met uitzicht op zee, ruime vrijstaande villa’s met privézwembaden, charmante rijtjeshuizen en mogelijkheden voor exclusieve strandfrontwoningen. De variatie in vastgoed biedt potentiële kopers de kans om een woning te vinden die past bij hun voorkeuren en levensstijl.

Ontdek ons totaal concept

Bij Investinspain willen we onze klanten een totaal concept kunnen bieden. Ontdek hier wat dat juist inhoudt:

Vergelijk aanbiedingen