geavanceerd zoeken
Uw zoekresultaten

Doña Julia

Ontdek de nieuwbouwprojecten te koop in Doña Julia op deze pagina van investinspain.be.

Dona Julia nieuwbouw

Nieuwbouw te koop nabij Doña Julia

Bliss Homes

Vanaf € 244.000
Bliss Homes: Moderne appartementen en penthouses in Casares vlakbij golfbaan Het wooncomplex Bliss Homes in Casares heeft in totaal 134 woningen met 2, 3 en 4 s
Niels Bruggeman
Te koop
new offer

ABRIL

Vanaf € 289.000
ABRIL: Prachtige 2 en 3 slaapkamer appartementen in Doña Julia Golf, Casares Gelegen in de wijk Doña Julia Golf (Casares), ontpopt ABRIL zich als een oase van e
Niels Bruggeman

Azata Delmare

Vanaf € 327.000
Azata Delmare: Nieuwbouw project met zeezicht in Casares Costa – Vanaf €327.000 Azata Delmare, strategisch gelegen op 250 meter van het strand, is een com

LAS TERRAZAS DE CORTESIN – BON AIR

Vanaf € 485.000
Las Terrazas de Cortesin – Bon Air: Appartementen en penthouses met schitterende zichten in Casares- vanaf €485.000 Las Terrazas de Cortesin – Bon Air, gepromoo

Interesse in vastgoed kopen in deze regio?

Vastgoed te koop in Doña Julia

In het schilderachtige Doña Julia wordt een divers aanbod aan vastgoed te koop aangeboden, variërend van moderne appartementen tot luxe villa’s. Gelegen aan de prachtige Costa del Sol, biedt Doña Julia een idyllische omgeving met adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee en de omliggende bergen. Of je nu op zoek bent naar een eigentijds appartement met gemeenschappelijke voorzieningen of een ruime villa met privézwembad, het vastgoedaanbod in Doña Julia voorziet in diverse woonwensen, waarbij het mediterrane klimaat en de nabijheid van golfbanen de aantrekkingskracht van deze regio versterken.

Over Doña Julia

Doña Julia is een sfeervolle omgeving die bekend staat om zijn aantrekkelijke vastgoedaanbod en adembenemende uitzichten. Dit idyllische gebied biedt een mix van moderne voorzieningen en de rust van de natuur, waardoor het een populaire bestemming is voor zowel lokale bewoners als internationale bezoekers. Doña Julia staat vooral bekend om de nabijheid van de gelijknamige golfbaan, wat het tot een paradijs maakt voor golfliefhebbers. Met prachtige stranden in de buurt en gemakkelijke toegang tot nabijgelegen steden, belichaamt Doña Julia de charme van de Spaanse kust, waardoor het een aantrekkelijke plek is om te wonen en te genieten van de ontspannen levensstijl die de regio te bieden heeft.

Locatie

Doña Julia is bereikbaar via de kustweg A-7. Vanaf de A-7 kun je afslaan naar de kustweg MA-547, die in de buurt van het gebied loopt. Binnen Doña Julia zijn er wegen die het vastgoed met elkaar verbinden, zoals Calle doña Julia en andere lokale straten die de verschillende wijken doorkruisen. Deze wegen bieden toegang tot de verschillende vastgoedopties, variërend van moderne appartementen tot luxe villa’s, en ze maken het gemakkelijk om de prachtige omgeving en de nabijgelegen voorzieningen te verkennen. De strategische ligging van Doña Julia maakt het een gunstige locatie met goede verbindingen naar andere delen van de Costa del Sol.

Wonen in Doña Julia

Dit charmante gebied combineert moderne voorzieningen met de rust van de natuur, waardoor het een aantrekkelijke woonbestemming is. Doña Julia staat bekend om zijn aantrekkelijke vastgoedaanbod, variërend van eigentijdse appartementen tot ruime villa’s, en biedt bewoners adembenemende uitzichten op de Middellandse Zee en de omliggende bergen.

Golfliefhebbers waarderen de nabijheid van de Doña Julia Golf Club, terwijl de prachtige stranden en de kustlijn gemakkelijk bereikbaar zijn. Lokale voorzieningen, zoals winkels en restaurants, dragen bij aan het gemak van het dagelijks leven. De strategische ligging nabij de kustweg A-7 maakt het eenvoudig om naar nabijgelegen steden te reizen. Kortom, wonen in Doña Julia biedt een harmonieuze balans tussen moderne levensstijl, natuurlijke schoonheid en de ontspannen sfeer van de Costa del Sol.

Hiernaast zijn er ook enkele scholen in de buurt van de regio terug te vinden, zoals ‘Colegio San José Artesano‘, I.E.S Las Viñas de Manilva en Sotogrande International School.

FAQ

Wat maakt de regio zo bijzonder als woonbestemming?

Doña Julia onderscheidt zich als een bijzondere woonbestemming door de betoverende combinatie van adembenemende uitzichten op de Middellandse Zee, moderne vastgoedopties en de nabijheid van de Doña Julia Golf Club. Het gebied biedt een harmonieuze mix van eigentijdse levensstijl en natuurlijke schoonheid, waar bewoners kunnen genieten van luxe villa’s of moderne appartementen, omringd door een mediterraan klimaat. Met de gemakkelijke toegang tot prachtige stranden en goede verbindingen met nabijgelegen steden, belichaamt Doña Julia de ideale balans tussen ontspanning en moderne voorzieningen aan de Costa del Sol.

Welke faciliteiten biedt de regio?

Doña Julia en de omliggende regio bieden een breed scala aan faciliteiten die het tot een aantrekkelijke plek maken om te wonen. Naast het prachtige Doña Julia Golf Club, vinden bewoners moderne voorzieningen zoals supermarkten, winkels en restaurants binnen handbereik. De nabijheid van de kust zorgt voor gemakkelijke toegang tot prachtige stranden en watersportmogelijkheden. Lokale scholen en kinderdagverblijven dragen bij aan het gezinsvriendelijke karakter van het gebied. Daarnaast biedt de strategische ligging langs de kustweg A-7 goede verbindingen met nabijgelegen steden, waardoor bewoners kunnen profiteren van de diverse culturele en recreatieve mogelijkheden die de regio te bieden heeft. Kortom, de faciliteiten in en rondom Doña Julia maken het tot een complete en comfortabele woonomgeving.

Voor wie is de regio geschikt als woonplaats?

De regio is geschikt als woonplaats voor een diverse groep mensen. Het aantrekkelijke vastgoedaanbod, variërend van moderne appartementen tot ruime villa’s, maakt het geschikt voor zowel gezinnen als individuen die op zoek zijn naar een comfortabele en stijlvolle woonomgeving. Golfliefhebbers zullen de nabijheid van de Doña Julia Golf Club waarderen, terwijl natuurliefhebbers kunnen genieten van de prachtige uitzichten en de mediterrane levensstijl.
Met moderne voorzieningen in de buurt en goede verbindingen met omliggende steden, is het gebied ook geschikt voor mensen die de voorkeur geven aan een combinatie van rust en bereikbaarheid. Kortom, de diversiteit aan vastgoed, faciliteiten en recreatiemogelijkheden maakt Doña Julia en omgeving geschikt voor een breed scala aan bewoners die de charme van de Costa del Sol waarderen.

Zijn er winkelmogelijkheden in de buurt?

Ja, in de regio zijn er verschillende winkelmogelijkheden beschikbaar. Lokale supermarkten en winkels bieden bewoners de mogelijkheid om dagelijkse boodschappen te doen. Daarnaast zijn er in de nabijgelegen steden en kustplaatsen diverse winkels, boetieks en winkelcentra te vinden, waardoor bewoners toegang hebben tot een breder scala aan producten en merken. Of het nu gaat om lokale markten met verse producten of grotere winkelcentra met diverse winkels, de regio biedt winkelmogelijkheden die aan verschillende behoeften voldoen.

Wat voor vastgoed vind ik er terug?

In de regio vind je een gevarieerd aanbod aan vastgoedopties. Het vastgoedspectrum omvat moderne appartementen, vaak voorzien van eigentijdse architectuur en gemeenschappelijke voorzieningen zoals zwembaden en tuinen. Daarnaast zijn er ruime villa’s beschikbaar, variërend van eigentijdse ontwerpen tot meer traditionele Spaanse stijlen, vaak met privézwembaden en uitzicht op zee. Het vastgoed is er ontworpen om aan verschillende smaken en behoeften te voldoen, waardoor het aantrekkelijk is voor een divers publiek, zoals gezinnen, koppels en individuele bewoners. De nabijheid van de golfbaan en de kust draagt bij aan de variatie in het vastgoedaanbod, waardoor bewoners kunnen genieten van een comfortabele levensstijl met toegang tot recreatieve en natuurlijke voorzieningen. Kortom is er vastgoed beschikbaar dat tegemoetkomt aan verschillende voorkeuren en levensstijlen.

Ontdek ons totaal concept

Bij Investinspain willen we onze klanten een totaal concept kunnen bieden. Ontdek hier wat dat juist inhoudt:

Vergelijk aanbiedingen