geavanceerd zoeken
Uw zoekresultaten

Los Flamingos

Ontdek de nieuwbouwprojecten te koop in Los Flamingos op deze pagina van investinspain.be.

Los Flamingos nieuwbouw

Nieuwbouw te koop nabij Los Flamingos

Te koop

Marbella Club Hills

Voor € 845.000
Marbella Club Hills: Instapklaar luxe villa appartement op Marbella Club met privé tuin – Voor €845.000 (exclusief meubels) Marbella Club & Puento Rom
Niels Bruggeman
Te koop
new offer

Villa Marbella Club Golf

Prijs op aanvraag
Villa Marbella Club Golf: Unieke high-end villa met zicht op de golfbaan Deze adembenemende villa bestaat uit een oppervlakte van 454 m2 en ligt op een perceel
Niels Bruggeman
Te koop

Villa in Monte Mayor

Voor € 4.900.000
Villa Monte Mayor: Instapklare villa met 7 slaapkamers en open zeezicht voor €4.900.000 Deze unieke villa maakt deel uit van de gated community Monte Mayor in B
Niels Bruggeman
Te koop

Marbella club golf – Villa Alegria

Prijs op aanvraag
Marbella club golf – Villa Alegria: Exceptionele nieuwbouw villa met uitstekende berg- en zeezichten In één van de meest exclusieve wijken van Marbella, Marbell

Interesse in vastgoed kopen in deze regio?

Vastgoed te koop in Los Flamingos

In het pittoreske Los Flamingos, gelegen in Benahavís, is er een scala aan vastgoed te koop dat de verbeelding prikkelt. Met zijn weelderige landschappen en adembenemende uitzichten biedt dit gebied een unieke kans voor aspirant-kopers die op zoek zijn naar een stukje paradijs aan de Costa del Sol. Of het nu gaat om luxe villa’s met moderne voorzieningen, charmante appartementen met zeezicht of exclusieve percelen om uw droomhuis te bouwen, het vastgoedaanbod in Los Flamingos Benahavís weerspiegelt de allure van de mediterrane levensstijl op zijn best.

Over Los Flamingos

Los Flamingos is een betoverend gebied dat bekend staat om zijn weelderige schoonheid en exclusieve vastgoed. Met weidse uitzichten op de Middellandse Zee en de omliggende bergen, biedt Los Flamingos een idyllische setting voor wie op zoek is naar een stukje paradijs aan de Costa del Sol. Dit begeerde gebied herbergt luxe golfresorts, adembenemende villa’s en hoogwaardige voorzieningen, waardoor het een favoriete bestemming is voor veeleisende kopers die op zoek zijn naar een combinatie van elegantie, rust en modern comfort. Het is de perfecte plek voor diegenen die willen genieten van de mediterrane levensstijl te midden van prachtige natuurlijke omgevingen.

Locatie

Los Flamingos bevindt zich strategisch langs de A7 en AP7, twee belangrijke snelwegen aan de Costa del Sol. Deze gunstige ligging biedt gemakkelijke toegang tot de charmante stad Benahavís en de nabijgelegen populaire bestemmingen zoals Marbella en Estepona. Langs de A7 en AP7 kunnen bewoners en bezoekers genieten van een vlotte verbinding met de luchthavens van Malaga en Gibraltar, waardoor Los Flamingos een uitstekende toegangspoort is tot de schitterende omgeving van de Costa del Sol. De bereikbaarheid van dit gebied langs deze snelwegen draagt bij aan de aantrekkelijkheid van Los Flamingos als een welgelegen en bereikbare locatie aan de Spaanse kust.

Wonen in Los Flamingos

Wonen in Los Flamingos is een ervaring doordrenkt met luxe en natuurlijke schoonheid. Dit betoverende gebied in Benahavís biedt een idyllische levensstijl aan de Costa del Sol. Omgeven door weelderige landschappen, eersteklas golfbanen en adembenemende uitzichten op de Middellandse Zee, kunnen bewoners genieten van een oase van rust en elegantie. De accommodaties variëren van weelderige villa’s met moderne voorzieningen tot stijlvolle appartementen met panoramische uitzichten. Met hoogwaardige voorzieningen, waaronder exclusieve clubs en restaurants, biedt Los Flamingos een uitgelezen kans voor diegenen die streven naar een geraffineerde mediterrane levensstijl in een van de meest gewilde en goed verbonden gemeenschappen aan de kust.

Hiernaast zijn er ook enkele scholen in de buurt van de regio terug te vinden, zoals ‘The British College of Benalmadena‘, ‘Benalmadena International College‘, ‘Colegio Internacional Torrequebrada‘, ‘Colegio Maravillas‘ en ‘Colegio San José‘.’

FAQ

Wat maakt de regio zo bijzonder als woonbestemming?

De regio Los Flamingos onderscheidt zich als een bijzondere woonbestemming door de perfecte combinatie van adembenemende natuurlijke schoonheid, luxe voorzieningen en uitstekende bereikbaarheid. Met weidse uitzichten op de Middellandse Zee en de omliggende bergen, hoogwaardige golfbanen en exclusieve resorts biedt Los Flamingos een idyllische levensstijl. De strategische ligging langs de A7 en AP7 zorgt voor vlotte toegang tot nabijgelegen steden en luchthavens, terwijl de aanwezigheid van diverse scholen het gebied aantrekkelijk maakt voor gezinnen. Los Flamingos belichaamt de perfecte balans tussen rust, elegantie en moderne luxe, waardoor het een unieke en begeerde woonbestemming is aan de Costa del Sol.

Welke faciliteiten biedt de regio?

De regio Los Flamingos biedt een uitgebreid scala aan faciliteiten die bijdragen aan de aantrekkingskracht als woonbestemming. Bewoners kunnen genieten van eersteklas golfervaringen op de bekroonde golfbanen, ontspannen in exclusieve spa’s en fitnesscentra, en dineren in verfijnde restaurants. Luxe resorts en hotels in de omgeving bieden extra recreatieve mogelijkheden en diensten. Bovendien is de nabijheid van winkelcentra, stranden en culturele bezienswaardigheden een pluspunt. Voor gezinnen zijn er diverse scholen in de buurt, waardoor het gebied aantrekkelijk is voor een gevarieerde en comfortabele levensstijl. De combinatie van deze faciliteiten maakt Los Flamingos tot een welgelegen en exclusieve woonomgeving aan de Costa del Sol.

Voor wie is de regio geschikt als woonplaats?

De regio Los Flamingos is uitermate geschikt als woonplaats voor diegenen die op zoek zijn naar een combinatie van luxe, natuurlijke schoonheid en een hoogwaardige levensstijl aan de Costa del Sol. Het gebied trekt vooral mensen aan die waarde hechten aan exclusiviteit en rust, omgeven door weelderige landschappen en panoramische uitzichten. Met eersteklas golfbanen, luxe voorzieningen en toegang tot diverse recreatieve mogelijkheden, spreekt Los Flamingos liefhebbers van een verfijnde levensstijl aan.

Zijn er winkelmogelijkheden in de buurt?

Ja, in de regio Los Flamingos zijn er verschillende winkelmogelijkheden in de nabije omgeving. Bewoners hebben toegang tot luxe boetieks, lokale winkels en winkelcentra waar ze een scala aan producten en merken kunnen vinden. Bovendien biedt de nabijheid van steden zoals Marbella en Estepona extra mogelijkheden voor winkelen, met diverse boetieks, warenhuizen en lokale markten. Of het nu gaat om dagelijkse benodigdheden, exclusieve mode of unieke souvenirs, de regio voorziet in de winkelbehoeften van de bewoners, waardoor het een praktische en aantrekkelijke woonomgeving is.

Wat voor vastgoed vind ik er terug?

In de regio Los Flamingos vind je een divers aanbod aan vastgoed, variërend van weelderige villa’s tot stijlvolle appartementen en exclusieve percelen. Luxueuze villa’s met moderne architectuur en hoogwaardige voorzieningen sieren het landschap, vaak met adembenemende uitzichten op de Middellandse Zee. Daarnaast zijn er ook elegante appartementencomplexen met prachtige terrassen en uitzicht op de omringende natuur. Voor diegenen die hun droomhuis willen bouwen, zijn er exclusieve percelen beschikbaar.

Ontdek ons totaal concept

Bij Investinspain willen we onze klanten een totaal concept kunnen bieden. Ontdek hier wat dat juist inhoudt:

Vergelijk aanbiedingen