geavanceerd zoeken
Uw zoekresultaten

Benalmádena Pueblo

Ontdek de nieuwbouwprojecten te koop in Benalmádena Pueblo op deze pagina van investinspain.be.

Benalmadena Pueblo nieuwbouw

Nieuwbouw te koop nabij Benalmádena Pueblo

Te koop
new offer

Marina Golden Bay

Vanaf € 442.000
Marina Golden Bay: Appartementen en penthouses vlakbij de haven van Benalmádena Genesteld te midden van het levendige centrum van Benalmádena en grenzend aan de
Niels Bruggeman
Te koop
new offer

Alba Benalmádena

Vanaf € 455.000
Alba Benalmádena: 2 en 3 slaapkamer appartementen en townhouses met adembenemende zeezichten in Benalmádena – Vanaf €455.000 Alba Benalmádena is een appar
Niels Bruggeman
Te koop
new offer

The KOS

Vanaf € 1.100.000
The KOS: Prachtige, duurzame townhouses in Fuengirola – Vanaf €1.100.000 The KOS is een droomontwikkeling met townhouses en luxe sky top villas die is ont
Niels Bruggeman

Higueron Bay Residences

Vanaf € 439.000
Higueron Bay Residences: appartementen vlakbij het strand – vanaf €439.000 Nieuwe ontwikkeling van 60 luxe appartementen met 2 en 3 slaapkamers in de mees
Niels Bruggeman

Interesse in vastgoed kopen in deze regio?

Vastgoed te koop in Benalmádena Pueblo

Benalmádena Pueblo is een betoverend dorp dat doordrenkt is van geschiedenis en charme. Met zijn smalle straatjes, witgekalkte huizen en schilderachtige pleinen ademt het de traditionele Andalusische sfeer. Het vastgoedaanbod in Benalmádena Pueblo weerspiegelt deze unieke mix van traditie en moderne levensstijl. Hier vind je een scala aan eigendommen, van pittoreske huizen met adembenemende uitzichten over de Middellandse Zee tot moderne appartementen met luxe voorzieningen. Of je nu op zoek bent naar een sfeervolle plek met historische allure of hedendaags comfort, Benalmádena Pueblo biedt een diversiteit aan vastgoedopties die de rijke cultuur en het prachtige landschap van deze regio weerspiegelen. Verken de mogelijkheden van wonen in dit idyllische dorp en ontdek de unieke charme van Benalmádena Pueblo.

Over Benalmádena Pueblo

Het dorp wordt gekoesterd om zijn historische bezienswaardigheden, zoals de Castillo Colomares, een indrukwekkend kasteel met een eclectische mix van architecturale stijlen. Tegelijkertijd biedt Benalmádena Pueblo een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee en de kustlijn. Het vastgoedaanbod weerspiegelt de diversiteit van dit charmante dorp, variërend van traditionele Spaanse huizen tot moderne villa’s en appartementen. Of je nu op zoek bent naar een rustige plek om te genieten van de lokale cultuur of een bruisende omgeving met levendige activiteiten, Benalmádena Pueblo heeft voor ieder wat wils. Ontdek de unieke mix van traditie en moderne levensstijl die dit dorp tot een bijzondere plek aan de Costa del Sol maakt.

Locatie

Benalmádena Pueblo is strategisch gelegen aan de Costa del Sol in Zuid-Spanje. Het is goed bereikbaar via verschillende wegen en biedt gemakkelijke toegang tot nabijgelegen steden en attracties. Een van de belangrijkste toegangswegen is de A-368, die vanuit de kust naar het hart van Benalmádena Pueblo leidt. Vanaf de kustlijn, kun je ook de A-7 snelweg nemen, die een belangrijke verbindingsroute is langs de Middellandse Zeekust. Daarnaast biedt de MA-516 toegang tot het dorp vanuit het oosten. De gunstige ligging van Benalmádena Pueblo maakt het gemakkelijk bereikbaar voor bewoners en bezoekers, waardoor het een ideale uitvalsbasis is om te genieten van de charme van het dorp en de nabijgelegen attracties.

Wonen in Benalmádena Pueblo

Bewoners van Benalmádena Pueblo kunnen genieten van lokale festivals, gastronomische hoogstandjes en historische bezienswaardigheden, waardoor wonen hier een harmonieuze mix is van ontspanning, cultuur en natuurlijke schoonheid. Of je nu op zoek bent naar een rustige plek om met pensioen te gaan of een levendige omgeving om een nieuw hoofdstuk te beginnen, Benalmádena Pueblo biedt een unieke woonervaring aan de Costa del Sol.

Hiernaast zijn er ook enkele scholen in de buurt van de regio terug te vinden, zoals ‘The British College of Benalmadena‘, ‘Benalmadena International College‘, ‘Colegio Internacional Torrequebrada‘, ‘Colegio Maravillas‘ en ‘Colegio San José‘.’

FAQ

Wat maakt de regio zo bijzonder?

De regio Benalmádena Pueblo onderscheidt zich door een combinatie van historische charme, adembenemende landschappen en een rijke culturele ervaring. Ten eerste is het dorp doordrenkt van traditionele Andalusische sfeer, met smalle straatjes, witgekalkte huizen en pittoreske pleinen. De historische bezienswaardigheden, zoals het indrukwekkende Castillo Colomares, voegen een extra dimensie toe aan de culturele rijkdom.

Welke faciliteiten biedt de regio?

Benalmádena Pueblo en de omliggende regio bieden een scala aan faciliteiten om het dagelijks leven en het welzijn van de bewoners te ondersteunen. Enkele van de belangrijkste faciliteiten zijn:
Winkels en markten, Gezondheidszorg, Onderwijsinstellingen, Recreatie en cultuur, Restaurants en cafés en Openbaar vervoer.

Voor wie is de regio geschikt als woonplaats?

Benalmádena Pueblo is een veelzijdige woonplaats die aantrekkelijk is voor diverse doelgroepen. Gepensioneerden kunnen genieten van de rustige sfeer, het aangename klimaat en de pittoreske omgeving die een ontspannen levensstijl bevorderen. Gezinnen vinden hier een geschikte omgeving met diverse onderwijsmogelijkheden, parken en recreatieve voorzieningen. De regio biedt ook een gevarieerd vastgoedaanbod, waardoor zowel liefhebbers van traditionele Spaanse architectuur als moderne woningen hun ideale thuis kunnen vinden. Voor mensen die houden van een combinatie van natuurlijke pracht en culturele rijkdom is Benalmádena Pueblo een aantrekkelijke optie. De goed bereikbare faciliteiten, waaronder winkels, gezondheidszorg en recreatieve voorzieningen, dragen bij aan het comfort van het dagelijks leven.

Wat voor vastgoed vind ik er terug?

In deze regio vind je een gevarieerd aanbod aan vastgoed dat de unieke kenmerken van de regio weerspiegelt. Het vastgoedspectrum omvat traditionele Andalusische huizen met witgekalkte gevels, smeedijzeren details en kenmerkende tegelwerk. Deze woningen dragen bij aan de charmante sfeer van het dorp. Daarnaast zijn er moderne villa’s met luxe voorzieningen en adembenemende uitzichten op de Middellandse Zee. Voor wie op zoek is naar een meer eigentijdse leefruimte, zijn er ook appartementen beschikbaar, vaak voorzien van moderne faciliteiten en gelegen in goed onderhouden complexen.

Ontdek ons totaal concept

Bij Investinspain willen we onze klanten een totaal concept kunnen bieden. Ontdek hier wat dat juist inhoudt:

Vergelijk aanbiedingen