Royal Park Residence

Vanaf € 695.794

Overview

  • Updated On:
  • juli 30, 2024

Beschrijving

Royal Park Residence: Luxe appartementen met 2, 3 & 4 slaapkamers in de New Golden Mile

Royal Park Residence is een exclusief project op de New Golden Mile in Estepona bestaande uit appartementen en penthouses met 2, 3 en 4 slaapkamers en panoramisch uitzicht op zee. Dit luxe woonproject ligt dicht bij het strand aan de New Golden Mile, tussen Marbella en Estepona aan de Costa del Sol.

Locatie: New Golden Mile

De New Golden Mile is een van de meest gewilde locaties aan de Costa del Sol. Dit gebied staat bekend om zijn prachtige stranden, luxe voorzieningen en uitstekende verbindingen naar zowel Marbella als Estepona. Wonen aan de New Golden Mile betekent genieten van het beste van beide werelden: de rust en schoonheid van de kust, gecombineerd met de nabijheid van levendige steden.

Overzicht van Royal Park Residence

Royal Park Residence biedt een scala aan woningen, van stijlvolle appartementen tot indrukwekkende penthouses. Elk appartement en penthouse is ontworpen met oog voor detail en biedt een panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee. Dit zorgt voor een ongeëvenaarde woonervaring waarbij luxe en comfort hand in hand gaan.

Kenmerken van de Woningen

Deze moderne woonwijk tilt luxe wonen naar een hoger niveau. Met een nadruk op eigentijds design, hoogwaardige materialen en duurzaamheid, biedt Royal Park Residence een unieke leefomgeving.

Moderne Woonwijk

Royal Park Residence is een toonbeeld van moderniteit. De strakke lijnen en het minimalistische ontwerp zorgen voor een eigentijdse uitstraling die perfect past bij de omringende natuurlijke schoonheid. Elk detail in Royal Park Residence is zorgvuldig uitgekozen om een harmonieuze en stijlvolle leefruimte te creëren. Van de ruime indeling tot de luxe afwerkingen, alles is ontworpen met het oog op comfort en esthetiek. De gebruikte materialen in de appartementen en penthouses zijn bovendien van de hoogste kwaliteit. Grote porseleinen vloeren en kamerhoge ramen zorgen voor een gevoel van ruimte en licht, terwijl LED-verlichting en vloerverwarming in alle slaapkamers bijdragen aan het comfort.

Duurzaamheid

Duurzaamheid speelt een grote rol in het ontwerp van dit project. De woningen zijn uitgerust met energiezuinige systemen en duurzame materialen, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook zorgt voor lagere energiekosten.

Natuurlijk licht

De binnenruimtes van de appartementen en penthouses zijn ruim en licht, met grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht. De terrassen en privétuinen bieden een prachtig uitzicht op de zee en de omgeving, en vormen de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het buitenleven.

Terrassen en Privétuinen

De terrassen en privétuinen zijn een van de hoogtepunten van Royal Park Residence. Ze bieden een prachtig uitzicht op de zee en de omgeving, en vormen de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het buitenleven.

Contact:

Wil u graag meer info omtrent Royal Park Residence? Of zit u met praktische vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een gesprek in één van onze kantoren in België of Spanje!

Other Features
2 parkeerplaatsen
Airconditioning
Berging
Dubbele beglazing
Gedeeld zwembad
Gemeenschappelijke tuin
Zeezicht

Vergelijkbare vermeldingen

Te koop
new offer

Australy Aures

Vanaf € 568.000
Australy Aures: Ruime luxe-appartementen met tuin of terras in Estepona De woningen in dit ...
Niels Bruggeman

South Place Estepona

Vanaf € 455.000
South Place Estepona: Vlakbij de zee én de stad- vanaf €455.000 South Place Estepona, best ...
Niels Bruggeman
Te koop
new offer

The Sky Marbella

Prijs op aanvraag
The Sky Marbella: Prachtige appartementen, penthouses en villa’s in Benahavis – ...
Niels Bruggeman

Marbella Club Hills

Voor € 830.000
Marbella Club Hills: Instapklaar luxe villa appartement op Marbella Club met privé tuin &# ...
Niels Bruggeman

Compare Listings