Terrazas de Cortesin Seaviews: prestigieuze appartementen, gelegen in het beste Golf resort in Europa; Cortesín Golf vanaf €415.000

Een van de belangrijkste kenmerken van het residentiële Terrazas de Cortesin Seaview is de openheid met lage woondichtheid. De exclusiviteit van het complex met ruime appartementen en grote terrassen zijn visueel zeer aantrekkelijk.

De omgeving wordt gekenmerkt door de grote diversiteit en kwaliteit van aanbod, perfect om maximaal te genieten van de mediterrane levensstijl, vol sensaties en met onvergetelijke ervaringen. Puerto banus ligt op slechts een half uurtje, of de jachthaven van SOTOGRANDE op 10 minuten, beroemd voor haar internationale zeilen of Polo-wedstrijden.

Tien minuten van de “tuin van de Costa del Sol”, Estepona en 10 minuten van CASARES, een typisch Andalusisch dorp.

Het resultaat is een verzameling van 44 hoog niveau woningen, verdeeld in 3 blokken, verdeeld over 2- en 3 slaapkamer appartementen en penthouses. Het gunstige B-energieprestatiecertificaat van Terrazas de Cortesin Seaview, is tevens een mooie plus.

Met betrekking tot de types; 18 appartementen met 2 slaapkamers, 8 appartementen met 3 slaapkamers, 3 penthouses met 2 slaapkamers en 3 penthouses met 3 slaapkamers. In een nieuw type huisvesting combineren we een penthouse en een townhouse, en brengen daarmee al het beste van een penthouse en al het beste van een herenhuis met ruime prive-tuinen, samen.

De zeer ruime terrassen van 66 m2 en 75 m2 voor de 2- en 3-slaapkamerappartementen, de penthouses met 2 slaapkamers hebben 127 m2 terras + solarium van 131 m2 en de penthouses van 3 slaapkamers 132 m2 + solarium van 153 m2 zijn ongekend.

Ook het interieur is erg licht en ruim, met gemiddelde bebouwde oppervlakte in de 2-slaapkamerappartementen van 118 m2, in de 3 slaapkamers van 151 m2, in het penthouse van 2 slaapkamers 130 m2, in het penthouse van 3 slaapkamers 154 m2 en in de huizen, 184,5 m2.

De gemeenschappelijke delen van Terrazas de Cortesin Seaview bieden sublieme extra’s:

  • Infinity zwembad omgeven met tuinen en spectaculair zicht op de zee en de golf
  • Spa-gebied in het zwembad
  • LED verlichting maakt het zwembad ook ’s avonds uniek
  • Tropische tuinen
  • Garage met oplaadpunt voor electrische voertuigen.
  • Grote afzonderlijke opslagruimten.
  • Italiaans DESIGN GYM:’s werelds 1ste volledige fitness oplossing, ontworpen voor fase-gebaseerd, hoge intensiteit, functionele training. Ontworpen voor high-end sportscholen, exclusieve hotels & resorts.
  • 180° uitzicht op de Middellandse Zee

Om te profiteren van de uitstekende klimatologische omstandigheden werd er veel aandacht besteed aan de terrassen welke een belangrijk onderdeel van de woonbeleving zijn; omzoomd met glas bieden deze een onafgebroken zicht van Gibraltar tot Marbella.

Genieten van de onovertroffen uitzicht op zee vanuit uw jacuzzi op het solarium of uw privé zwembad (optioneel zowel in penthouses, herenhuizen en gelijkvloersappartementen)

De eigenaar kan zijn woning aanpassen aan eigen smaak; vraag ons de mogelijkheden om uw woning te personaliseren.

Deze nieuwe ontwikkeling is gelegen op een heuvel in wat wordt beschouwd als het beste GOLF RESORT in Europa in 2017, FINCA CORTESIN.

Het 5 * FINCA CORTESIN Hotel, werd beschouwd als “Het beste Resort in Spanje 2015” door de reismagazine Conde Nast Traveler en de golfbaan, de thuisbasis van de VOLVO MASTERS voor 3 opeenvolgende jaren (van 2009 tot 2012) vond het ook zeer prestigieuze tijdschrift Verteren in 2012 als één van de “Top 10 golfbanen in Europa.” Het Franse blad Paris Match beschouwd het als “de laatste ANDALUSISCHE parel”

De FINCA CORTESIN faciliteiten omvatten de Jack Nicklaus Golf Academy, de spectaculaire 2.200 m2 SPA met een zoutwater binnenzwembad van 25 meter, evenals uitstekende gastronomie met RAW KABUKI restaurants (1 Michelinster), DON GIOVANNI (2 zonnen in de Repsol gids) en de tuin van LUTZ (1 zon in de handleiding bij Repsol).
Het heeft ook op minder dan 1,5 Km een indrukwekkende BEACH CLUB van 6.000 m2 en een spectaculair infinity pool van 35 meter lang.
Zonder twijfel, een absolute voorrecht om te kunnen leven in een plaats als dit, de beste Golf Resort in Europa.
Naast de FINCA CORTESIN Golf Course, is de locatie in het gebied onverslaanbaar voor alle fans van de ELITE van de GOLF. Minder dan 20 minuten rijden weg zijn enkele van de beste golfbanen in de wereld, zoals de beroemde ROYAL CLUB van VALDERRAMA, huis van de 1997 RYDER CUP of de onlangs gerenoveerde LA RESERVA CLUB in Sotogrande, evenals de golfbaan van ALCAIDESA , aan de kust.

INVESTINSPAIN.BE

Check zeker ook onze services, om volledig zorgeloos van uw buitenverblijf te kunnen genieten. Deze gaan van aankoop, tot bemeubelen en Property Management!

Indien u interesse heeft in dit project, kan u dat laten weten via onze contactpagina. We kijken er naar uit om u te mogen ontvangen in één van onze kantoren in België of Spanje!

Prijzen en beschikbaarheid? Klik hier voor een afspraak op ons kantoor, waarbij we u alle details kunnen geven!

HOMEINSPAIN.BE

Wij verzorgen ook graag uw totaalinrichting met onze vertrouwde top-merken! Neem snel een kijkje op www.homeinspain.be

Ook de logistiek vanuit België naar Spanje, nemen we voor onze rekening!