BELFRY – Uitverkocht

Vanaf € 1.360.000

Overview

 • Bijgewerkt op
 • juli 14, 2022
 • 3 slaapkamers
 • Bouwjaar: 2020

Beschrijving

Belfry villa’s: Deel uitmakend van 10 uniek ontworpen villa’s: eenvoud in het ontwerp integreren met de natuur- Vanaf €1.360.000

BELFRY: DE ESSENTIE VAN HET MEDITERANE LEVEN

Stel je wordt elke ochtend wakker in BELFRY en geniet van het prachtige uitzicht vanuit uw slaapkamerraam uitgevend op de golfbaan en zee. Een bevoorrechte levensstijl voor wie op zoek is naar een nieuw huis aan de kust. In dit project werd de grootste aandacht besteed aan elk detail om te zorgen voor een unieke cutting edge architectuur en totaal comfort. Op loopafstand bevindt zich het elegante clubhuis van El Campanario Golf Club waar bewoners gebruik kunnen maken van de exclusieve diensten en voorzieningen zoals een restaurant, een bar, een spa en een volledig uitgeruste fitnessruimte, een overdekt verwarmd zwembad, padel tennisbaan en een buitenzwembad in de aangelegde tuinen. Belfry biedt eigenaars de mogelijkheid om te genieten van een aanzienlijke korting op een jaar gezinslidmaatschap te Campanario Golf and Country House Club.

WAT KAN DE COSTA DEL SOL U BIEDEN?
Belfry is een levensstijl voor enkelen…
 • 161 km van de Middellandse Zee, kust en stranden binnen gemakkelijk bereik
 • Plezier havens & yacht clubs
 • Designer boetiekjes en commerciële centra
 • Beach clubs en ruime keuze aan restaurants
 • 62 golfbanen
 • Sportfaciliteiten: Watersport, tennis, padel tennis…
 • Ruitersport
 • Scholen en universiteiten
 • Dichtbij de culturele stad Malaga
 • Vlakbij de Spaanse witte dorpen
 • Particuliere en openbare ziekenhuizen, luxe esthetische klinieken
 • Uitstekende verbinding (luchthaven, trein en auto)
 • Unieke microklimaat
10 UNIEK ONTWORPEN VILLA ‘ S

Natuurlijk licht is belangrijk, het draagt bij aan het welzijn, het geluk en de productiviteit. Daarom heeft Belfry maximaal gebruik gemaakt van grote ramen om optimaal te profiteren van het licht en dus het buitenleven naadloos te laten overlopen in de open plan villa.

Het gebruik van natuurlijke materialen en lichtgekleurd interieur – muren, vloeren, plafond en andere architectonische elementen, zoals de open lay-out, maximaliseert het gevoel van één zijn met de natuur. Door de warme ruimtes en gastvrije sfeer is Belfry zowel functioneel als comfortabel. Door een combinatie van strakke lijnen en volumes werd een unieke stijl gecreëerd. Samen met de harmonieus aangelegde tuinen geven de infinity pool en de watervallen een algemeen gevoel van welzijn en ontspanning.

OP MAAT GEMAAKTE RUIMTES AANGEPAST AAN UW LEVENSSTIJL

Vanop het solarium kan u genieten van 360° uitzicht op zee en op het golfterrein met op de achtergrond de bergketen van Marbella. Deze unieke leefruimte kan gepersonaliseerd worden zodat deze voldoet aan uw levensstijl en individuele eisen; een open lucht BBQ- en eethoek, chill out ontspanningsruimte of jacuzzi zijn enkele van de opties om te genieten van het uitzicht.

De kelder van meer dan 150 m2 beschikt over zeer veel lichtinval en een directe toegang tot de tuin. Daarnaast kan deze omgevormd worden naar wens: meer slaapkamers, een suite voor gasten, zithoek, home cinema, gymnasium of sauna.

KWALITEIT AFWERKINGEN

De kwaliteit van de afwerkingen bepaalt de kwaliteit van de woning. Veel aandacht werd besteed aan details: de tot aan het plafond glazen schuifdeuren, het interieur en exterieur, het ontwerp van de keuken en de keuze van elektrische apparaten, de kwaliteit van de volledig uitgeruste kasten, Italiaanse design sanitair in de badkamer en nog veel meer…

ENERGIE-EFFICIËNTIE EN WELZIJN

Belfry Golf is gericht op het bereiken van het laagste energieverbruik, maar biedt de eigenaar een totaal gevoel van comfort en welzijn. Verlichting met led ‘ s voor direct of indirect licht binnen de woning, pre-installatie van een domotica-systeem, vezel optische Wi-Fi en de pre-installatie van een alarm-systeem voor een totale gemoedsrust.

Geschikt voor
Carport
Club house
Energie efficiënt
Fitness
Floor to ceiling ramen
Golfbanen in de buurt
Jacuzzi
Paddle tennisveld
Privé tuin en zwembad
Solarium
Spa
Tennis terrein
Zeezicht
Zwembad

Neem contact met mij op


Vergelijkbare vermeldingen

Verkocht

Silk – On-hold

Vanaf € 1.295.000
Silk: project van 13 nieuwbouw villa’s in Cancelada – Vanaf €1.295.000 Langs d ...
Verkocht
Verkocht

Villas del Campanario – Uitverkocht

Vanaf € 1.200.000
Villas del Campanario: Luxueuze villa’s vlakbij El Paraíso Golf Club – vanaf € ...

Mirador del Paraíso – Uitverkocht

Vanaf € 1.350.000
Mirador del Paraíso: Unieke appartementen en villa’s in Benahavís – vanaf €1.3 ...

Ántik Villa’s – Uitverkocht

Vanaf € 1.390.000
Ántik Villa’s: Kleinschalige community met luxe villa’s in Cancelada – V ...

Gunther De Vleeschouwer

Real estate associate

Neem contact met mij op


Vergelijk aanbiedingen

Gunther De Vleeschouwer