geavanceerd zoeken

Don Amaro Uitverkocht

Vanaf € 495.000

Overview

  • Updated On:
  • juli 14, 2022

Beschrijving

Don Amaro: 42 villa’s met prachtige zeezichten in Manilva. – Vanaf €495.000

Het design van de Don Amaro villa’s is modern en fris. De horizontale lijnen, parallel met de zee, creëren een een symmetrische vorm, terwijl de verticale lijnen van de woningen die symmetrie breken en beweging creëren in de architectuur. Voor deze villa’s, gebouwd op twee niveaus, zullen enkel de beste materialen gebruikt worden.

Living the Luxury

Het water maakt deel uit van de architectuur van de villa’s van Don Amaro. Het creëert een ruimtelijk gevoel waardoor de woningen perfect in het landschap passen. De villa’s zijn ontworpen met behulp van de nieuwste technieken om een ecologisch gebouw met weinig onderhoud te bekomen.

Dankzij een open plan design worden de binnen- en buitenruimtes perfect gecombineerd, waardoor u het gevoel zal hebben dat de buitenruimte integraal deel uitmaakt van uw woning. De master bedroom heeft een walk-in dressing en een luxueuze en-suite badkamer.

True Relaxation

De kwaliteitsnormen voor de bouw zijn zeer hoog; enkel het beste marmer en de beste houtsoorten worden gebruikt voor onze luxe designs. Voor elk afzonderlijk element van de woning, vanaf de architectuur tot het kleinste detail van het ontwerp, volgen we dezelfde filosofie. Onze in-house interieurontwerpers zullen samen met u zoeken naar de beste keuzes in meubels en afwerking.

Marvelous Location

De villa’s van het Don Amaro-project zijn strategisch gelegen aan de Costa del Sol, zeer dicht bij verschillende havens: Duquesa, Estepona en Puerto Banus. Binnen een straal van enkele minuten vindt u allerlei diensten en faciliteiten, zoals restaurants, toffe bars, winkels, internationale scholen en faciliteiten voor polo en golf. Deze villa’s zijn ontworpen om maximaal comfort mogelijk te maken, met prachtige uitzichten over de Middellandse Zee en op wandelafstand van het strand.

In de omgeving van uw nieuwe villa zal u verschillende bekende golfterreinen vinden, tennis clubs, faciliteiten voor watersport en paardensport, havens, wildlife parken, populaire beach clubs, exclusieve restaurants en verschillende shoppingcentra. Dit alles gecombineerd met meer dan 320 dagen zon per jaar!

Other Features
Ecologisch gebouwd
Open plan design
Privé tuin en zwembad
Ruim terras
walk-in dressings
Zeezicht

Contact Me


Vergelijkbare vermeldingen

Verkocht
Verkocht

VALLE ROMANO GREEN – Uitverkocht

Vanaf € 599.000
Valle Romano Green: 8 prachtige energiezuinige villa’s te Estepona- vanaf €599.000 B ...
3 3 491 m2details
Verkocht
Verkocht

PUEBLO DEL GOLF Verkocht

Vanaf € 550.000
Pueblo del Golf: Frontline golf villa’s in Andalusische stijl gelegen tussen Marbell ...
3 4 302 m2details
Verkocht
Verkocht

OASIS 22 – Uitverkocht

Vanaf € 398.000
Oasis 22: Project van 22 halfvrijstaande villa’s aan de New Golden Mile, naast La Re ...

TAKARA VILLAS – Off market

Aan € 1.100.000
Takara Villas: 10 luxueuze gated villa’s gelegen aan Estepona golf- vanaf €1.100.000 ...

Sofie Claes

Real estate associate

Contact Me


Compare Listings

Sofie Claes