Marbella Club Hills – Verkocht

Voor € 700.000

Overview

  • Bijgewerkt op
  • mei 15, 2024

Beschrijving

Marbella Club Hills: Instapklaar 3 slaapkamer villa-appartement met prachtige zichten – Voor €700.000 (Exclusief meubels)

Marbella Club & Puento Romano Hotels (Marbella Club Group) weten precies wat hun gasten nodig hebben. Dit vertalen ze maar liefst in 17 luxe villa’s en 110 villa appartementen in het gelijknamige project: Marbella Club Hills, welke dezelfde stijl, elegantie en luxe bieden aan de eigenaars en bewoners. Dit specifieke villa appartement heeft een 180° panoramisch zicht over bergen en zee!

Het appartement, dat zich bevindt op de eerste verdieping, beschikt over 3 slaapkamers, 2 badkamers, 52m2 terras en 123m2 woonruimte. De fantastische zichten op de bergen en de zee maken dit appartement helemaal af! De afwerkingen zoals bemeubeling, aankleding en gordijnen, … zijn van hoge kwaliteit. De inrichting is niet inclusief, maar kan voor €45.000 (incl. BTW) aangekocht worden.

De elegante architectuur van het project is ontworpen om een ​​beroep te doen op het verfijnde oog. Het uitzicht op de Middellandse Zee staat centraal, met gebruik van grote ramen van vloer tot plafond en patiodeuren, ontworpen om de binnenruimtes met natuurlijk licht te overstelpen en toegang te bieden tot prachtige privé terrassen. Het project geniet van een zeer exclusieve gym, wellness, verwarmd buitenzwembad en een grote dosis charme!

De filosofie van het project is gebaseerd op respect voor de natuur, omgeven in een prachtig groen landschap en aan de andere kant spectaculaire zichten van de overvloedige Middellandse Zee. Marbella Club Hills is gelegen in Benahavis, net aan de voet van Marbella Club golfclub.

Ligging

Contact

Wil u graag meer info omtrent dit unieke appartement? Of zit u met praktische vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een gesprek in één van onze kantoren in België of Spanje!

Geschikt voor
24u receptie
Basketball
Berg -en Zeezicht
Conciërge
Gedeelde zwembaden
Gratis golf lidmaatschap
Gratis toegang tot ruitersportcentrum
Gym
Paddle tennisveld
Privé tennis
Ruime kelder
Ruime terrassen
Spa

Vergelijkbare vermeldingen

Verkocht

Marbella Club Hills – Verkocht

Voor € 1.120.000
Marbella Club Hills: Instapklaar luxe villa appartement op Marbella Club – met privé ...
Verkocht
Verkocht

Mirador de Estepona Hills (Uitverkocht)

Uitverkocht
Mirador de Estepona Hills: Appartementen vlakbij Estepona centrum – Uitverkocht Mira ...

MARQUES DE GUADALMINA Uitverkocht

Vanaf € 345.000
Marques de Guadalmina: Appartementen vanaf €345.000 Marques de Guadalmina is een nieuwe mo ...
Verkocht
Verkocht

CASARES GOLF – Uitverkocht

Vanaf € 250.000
Casares Golf: Project op 1,5km van het strand- vanaf €250.000 Dit spectaculaire project, C ...

Vergelijk aanbiedingen