Los Olivos – Uitverkocht

Vanaf € 510.000

Overview

 • Updated On:
 • juli 14, 2022
 • 2 Bedrooms
 • Year Built: 2020

Beschrijving

Appartementen in villa-stijl in full-service resort- vanaf €510.000

Het Olivos project toont de unieke Real de La Quinta visie door het samenvoegen van het laatste Design in de idyllische natuurlijke omgeving om een prachtige, exclusive, enclave van 12 lage-niveau gebouwen te maken met 2 en 3 slaapkamer appartementen met tropische tuinen en zwembaden.

Elk appartement ligt op het zuiden of op het zuidwesten en biedt een prachtig uitzicht. Zij maken maximaal gebruik van licht, ruimte en natuurlijke schoonheid, en benutten zo het hele jaar door zon en zet de zintuigen met doordachte, innovatieve details en een overvloed van bougainville, rozemarijn en olijfbomen.

De appartementen

Op maat gemaakte interieur en exterieur afwerkingen omhelzen traditionele materialen en uitvoeringen, met inbegrip van Arabische tegels, steen en hout. Deze worden geplaatst in een moderne context waar beton, glas en 21ste eeuw technologieën moeiteloos worden opgenomen in zowel het gebouw-ontwerp als het landschap. Duurzaamheid staat centraal in alles wat we doen en BREEAM certificering is een belangrijk doel.

De lay-out

Innovatief gebruik van ruimte en ontwerp brengt binnen en buiten samen, wat het beste van de adembenemende panoramische uitzichten naar voren brengt. Natuurlijk licht stroomt door ieder appartement, versterkt door de open keuken lay-outs en prachtige vloer tot het plafond glazen deuren en balustrades. Privacy, gezelligheid en comfort zijn verzekerd, en functies zoals huisautomatisering bieden het beste van het moderne leven, doch duurzaamheid blijft de kern van elke beslissing.

Olivos appartementen zijn gerangschikt naar het maximaliseren van licht, ruimte en toegang tot het prachtige uitzicht over de Middellandse Zee naar Noord-Afrika.

Ze beschermen uw rust en de persoonlijke ruimte, terwijl het gemakkelijk toegang biedt tot hun eigen exclusieve faciliteiten en die van het totaalproject.

 • Olivos bevindt zich in de hogere regionen van Real de La Quinta met zuid of zuidwestelijke oriëntatie om de toegang te optimaliseren naar de mediterrane zon van zonsopgang tot zonsondergang
 • Er zijn 90 Olivos appartementen in totaal, in 12 gebouwen van slechts 3 verdiepingen, met niet meer dan drie appartementen per niveau. Elk heeft 2 of 3 slaapkamers, de laatste met een extra toilet.
 • Collectieve tuinen omvatten zwembaden voor volwassenen en kinderen en een aantal terreinen om te genieten van de zon of schaduw. De begane grond appartementen hebben privé tuinen, waardoor ze het gevoel geven van het leven in een villa.
 • Elk appartement heeft een toegewezen parkeerplaats in de garage en een beveiligde privé berging.
 • De gebouwen gaan prachtig op in het lokale landschap, de topografie en de spectaculaire natuurlijke omgeving.
 • Innovatieve functies omvatten ‘floor-to-ceiling’ glazen wanden en balkon balustrades, Domotica, met inbegrip van zonwering en klimaatbeheersing, zorgvuldig overwogen verlichting systemen en oversized 2,40 m. binnendeuren die het gevoel van ruimte versterken.
 • Het traditionele of moderne onderstreept elk aspect van de ontwikkeling van Olivos, en onze inzet voor het milieu en een hoog niveau van BREEAM certificering.
REAL Home

Real de La Quinta is een betoverend berghelling-landgoed van 200 hectare wat naadloos is geïntegreerd in de idyllische uitlopers van de Sierra de las Nieves in Zuid, met uitzicht op de majestueuze berg van La Concha, de pittoreske kosmopolitische Costa del Sol en grenzend aan de UNESCO biosfeerreservaat.

Het resort bestaat uit verschillende ontwikkelingen van Villa’s en appartementen zorgvuldig ingericht rond een hotel, restaurants, winkels, Golfbaan en Academie wellness-spa, manege, boomgaarden en een meer dat de strand levensstijl in de bergen herschept.

Wij bouwen aan een perfecte mix van traditie, natuurlijke schoonheid en het moderne leven. Dit is ook het eerste stedelijk ontwikkelingsproject in Spanje wat wordt gecertificeerd door BREEAM, de toonaangevende organisatie van de globale beoordeling.

Real de La Quinta gaat helemaal over comfort, rust en ruimte. We hebben de bouw dichtheid verlaagd ver onder de toegestane normen, zodat er meer open ruimtes ontstaan en de natuurlijke schoonheid wordt gehandhaaft. Alles is hier, maar er is ook gemakkelijk toegang tot de traditionele Andalusían-dorpen, alsmede de bruisende Puerto Banús en Marbella.

Penthouse-with-solarium-IIS
Penthouse-IIS
Ground-floor-app-b-IIS
Ground-floor-app-a-IIS
First-floor-app-b-IIS
First-floor-app-a-IIS
Other Features
Garage
Gedeelde zwembaden
Glazen balustrades
Panoramisch zicht
Ruim terras
Tropische tuinen
Zeezicht

Contact Me


Vergelijkbare vermeldingen

Verkocht

Marbella Club Hills – Verkocht

Voor € 1.120.000
Marbella Club Hills: Instapklaar luxe villa appartement op Marbella Club – met privé ...

Palmitos – Uitverkocht

Vanaf € 655.000
Palmitos: Kleinschalig, hoogstaand project in Real de La Quinta met sublieme zichten vanaf ...
Verkocht
Verkocht

CASARES GOLF – Uitverkocht

Vanaf € 250.000
Casares Golf: Project op 1,5km van het strand- vanaf €250.000 Dit spectaculaire project, C ...

Mirador del Paraíso – Uitverkocht

Vanaf € 1.350.000
Mirador del Paraíso: Unieke appartementen en villa’s in Benahavís – vanaf €1.3 ...

Sofie Claes

Real estate associate

Contact Me


Compare Listings

Sofie Claes