Your search results

Klanten met interesse in Spaans vastgoed? Laat het ons weten!

Bent u vastgoedmakelaar en heeft u klanten geïnteresseerd in vastgoed aan de Costa del Sol (Spanje), met als centraal punt Marbella? Wij werken graag met u samen!

Wie zijn we?

 

Team IIS

 

INVESTINSPAIN is dé vastgoedspecialist aan de Costa Del Sol. Onze missie is heel duidelijk; levensgenieters met een hart voor Costa del Sol professioneel bijstaan in hun zoektocht naar de perfecte investering, door middel van een persoonlijke aanpak.

Het kopen van een appartement of villa aan de Costa del sol kent mogelijks veel zorgen. Door middel van onze services nemen we deze weg. Wij weten als geen ander waar u op moet letten, wij nemen alle zorgen en onzekerheden weg, zodat uw klanten optimaal kunnen genieten na de sleuteloverdracht.

 

Waarom samenwerken met ons?

 

Samenwerking Spaans vastgoed

 

Lokale Expertise: Met jarenlange ervaring en diepgaande kennis van de Spaanse vastgoedmarkt, kunnen wij uw klanten begeleiden door elke stap van het aankoopproces. Onze lokale experts staan klaar om vragen te beantwoorden, bezichtigingen te organiseren en de klanten te begeleiden bij de administratieve kant van de aankoop.

Juridisch & financieel advies: Door ons uitgebreid netwerk brengen we de klanten in contact met betrouwbare juridische en financiële adviseurs

Betrouwbaarheid en Transparantie: Wij hechten veel waarde aan transparantie en eerlijkheid. U en uw klanten kunnen rekenen op duidelijke communicatie en betrouwbare informatie over elk vastgoedobject en elke transactie.

BIV-gecertificeerd: BIV staat voor Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars. Elke Belgische makelaar die als zelfstandige vastgoedactiviteiten stelt, moet verplicht over een BIV-erkenning beschikken. En wie een BIV-erkenning heeft, staat onder toezicht van het Beroepsinstituut, wat betekent dat hij of zij zich strikt moet houden aan de deontologische code en de Plichtenleer van de vastgoedmakelaar. Daarenboven dient hij over een beroepsaansprakelijkheidsverzekering te beschikken.

Kortom zijn we een ervaren en betrouwbare partner om uw klanten naar door te sturen.

Wenst u een persoonlijk onderhoud om een samenwerking en voorwaarden te bespreken? Klik hier

Contacteer ons

 

 


Geen makelaar, wel interesse in Spaans vastgoed kopen?

 

Compare Listings