Appartement te koop Estepona vlakbij golfterrein en strand

Appartement te koop Estepona vlakbij golfterrein en strand – Neem geen genoegen met het eerste beste vakantieverblijf in de parel van de Costa del Sol. INVESTINSPAIN laat u kennismaken met het exclusieve up-market in vastgoed dat beschikbaar is of komt in Estepona.Verdoe geen tijd, maar laat u bijstaan door een gespecialiseerde vastgoedmakelaar die de regio en zijn regels tot in de kleine lettertjes kent.

Appartement te koop Estepona: hoe INVESTINSPAIN u hierbij kan helpen

Ervaren vastgoedmakelaar INVESTINSPAIN staat klaar om u te assisteren in uw zoektocht naar het appartement in Estepona waar u al zo’n tijd van droomt. En daar begint onze service pas! Aansluiting van alle nutsvoorzieningen, gehele inrichting van uw nieuwe luxeappartement, onderhoud, beveiliging en zelfs verhuur. Voor al deze praktische zaken kan u vertrouwen op de aftersales service van ons lokale netwerk. Bespaar uzelf tijd en bezorgdheid. Wij zorgen dat alles piekfijn opgeleverd wordt in uw appartement aan de Costa del Sol. U kan onbezorgd genieten van het prachige Estepona en omgeving, omdat uw appartement perfect onderhouden en beveiligd wordt. Bovendien is – voor wie dit wil – een huuropbrengst van 4% tot 9% een reële verwachting.

Estepona valt in de smaak

uitzicht op zee, appartement te koop esteponaIn Estepona valt er heel veel te bewonderen en te doen, gekoppeld met een hoog veiligheidsgevoel. Elementen die deze locatie samen zo aantrekkelijk maken voor een tweede verblijf. De regio beschikt bovendien over enkele van de beste golfterreinen van Europa, alsook uitgestrekte zandstranden, jachthavens, en natuurgebieden. Kortom, genoeg voor wie zowel veel opties in aangename vrijetijdsbesteding als rust en relaxatie zoekt.

Appartement te koop Estepona: vind uw droomwoning

Wat zijn uw verwachtingen en wensen voor een luxeappartement in Estepona? Welke faciliteiten zoekt u in de directe omgeving? Welk budget heeft u voor het totaalpakket over? Met uw antwoord op deze vragen selecteren we de exclusieve nieuwbouwprojecten in Estepona die aan uw verlangens meer dan voldoen. U verdoet geen tijd met wekenlang zoeken. Wij leggen u enkel de meest relevante opties voor. Eens uw interesse in één of enkele projecten uitgesproken is, wordt het tijd om een inspectietrip in te plannen.

Wij zorgen voor de organisatie van uw inspectietrip

Op deze meerdaagse reis krijgt u de gelegenheid om onder begeleiding de projecten van uw voorkeur te bezoeken en er alles over te ontdekken. Ook kan u de naaste omgeving verkennen op al haar faciliteiten.Wanneer u de keuze heeft gemaakt met betrekking tot welke projecten in Estepona u graag zou bezoeken, organiseren wij uw inspectiereis. Drie dagen is ruim voldoende voor een inspectietrip. Op dag één ontvangen we u aan de luchthaven en begeleiden we u naar uw hotel. Nadien bezoekenappartement te koop Estepona we samen een aantal projecten, waarna u kan genieten van een leuke avond. De tweede dag spreken we opnieuw af om uw eventuele vragen te beantwoorden en om het project van uw voorkeur een tweede keer te bezoeken indien u dit wenst. De derde dag vertrekt u naar huis. Uw droom is werkelijkheid geworden!

 

Gaat u uw dromen in Estepona realiseren? Dan zetten wij al onze energie in om via ons complete servicepakket de rest van het proces te stroomlijnen. Voor u het weet kan u uw intrek nemen in uw volledig ingerichte, aangesloten en onderhouden appartement in het schitterende Estepona.

Ontdek ons aanbod volgens type

Project in de kijker

Hacienda Las Chapas: recent gebouwde villa in exclusieve villawijk met panoramische berg- en zeezichten

Types: Villa

Locatie: Cabopino, Elviria

Top contemporary project met uitzicht op de kust van Fuengirola vanaf €349.000

Types: Appartement, Penthouse

Locatie: Fuengirola

Villa met adembenemende architectuur gelegen in het midden van één van de beste golfterreinen van Marbella aan €1.390.000

Types: Villa

Locatie: Benahavis, San Pedro de Alcantara