geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten
Uw zoekresultaten

Constructie gestart bij Serene Atalaya in Estepona

Serene Atalaya
Zeezicht – Serene Atalaya

De constructie van de eerste fase bij Serene Atalaya in Estepona is in april van start gegaan. Serene Atalaya is een complex bestaande uit 33 luxueuze halfvrijstaande villa’s met ruime terrassen. Om de constructie van fase 1 te starten deed de ontwikkelaar een investering van wel 34 miljoen euro.

De belangrijkste aantrekkingskracht van de villa’s zijn grote terrassen, variërend van 174 tot 260 vierkante meter, een ruimte die sinds het begin van de pandemie van groot belang is geworden bij de aankoop van een woning.

Daarnaast hebben de woningen met drie slaapkamers een oppervlakte tussen 118 en 171 vierkante meter met de optie van een solarium en een kelder. Bovendien hebben de Serene Atalaya villa’s ook grote tuingedeelten, zodat u kunt genieten van de buitenruimte van de woningen.

De ontwikkelaar heeft aangegeven dat meer dan 50% van de villa’s reeds verkocht is en de oplevering van deze eerste fase gepland is voor eind 2022. Hierdoor is de ontwikkelaar nu ook van start gegaan met het uitwerken van de volgende fases van het project.

De nieuwe ontwikkeling is gesitueerd op een heuvel, met een westelijke oriëntatie, waardoor u kan profiteren van het uitzicht op het Atalaya-gebied. Het is het eerste project dat in aanbouw wordt genomen in het Atalaya Park-gebied.

De bevoorrechte ligging van Serene Atalaya maakt het mogelijk om de sereniteit en onafhankelijkheid die de villa’s bieden te combineren met de nabijheid van Guadalmina en een gemakkelijke toegang tot de belangrijkste stranden.

Voor het ontwerp van deze 33 villa’s werd het in Malaga gevestigde bureau Maíz y Díaz Arquitectos ingeschakeld, dat meer dan 20 jaar ervaring heeft met de uitvoering van nationale en internationale projecten waarin integratie met de omgeving een prioriteit is. Met dit uitgangspunt werden er materialen geselecteerd waarbij voorrang is gegeven aan de kwaliteit en de doelmatigheid ervan om een maximaal comfort in de woningen te garanderen.

Bron: Malagahoy.es

Ontdek hier meer info over het nieuwbouw project Serene Atalaya en de constructie opvolging!

https://investinspain.be/project/te-koop/serene-atalaya/

Laat een antwoord achter

Vergelijk aanbiedingen