geavanceerd zoeken
Your search results

De 10 beste hotspots voor vastgoedinvesteringen in de Costa del Sol: ontdek jouw droomhuis van Gibraltar tot Malaga

Posted by Niels Bruggeman on september 27, 2024
0
Home » De 10 beste hotspots voor vastgoedinvesteringen in de Costa del Sol: ontdek jouw droomhuis van Gibraltar tot Malaga

Vastgoedinvesteringen in de Costa del Sol

De Costa del Sol, gelegen aan de zonnige kusten van Zuid-Spanje, is een waar paradijs voor vastgoedinvesteringen. Deze betoverende streek, gekenmerkt door haar uitbundige stranden, pittoreske dorpjes en een overvloed aan culturele rijkdommen, trekt al jaren investeerders en huizenzoekers van over de hele wereld aan. Van de exclusieve enclaves van Marbella tot de bruisende stranden van Malaga, de Costa del Sol biedt een unieke mix van levensstijlen en investeringsmogelijkheden die zeker zullen aanspreken. Dit alles maakt de Costa del Sol tot de top in vastgoed in Spanje.

In deze uitgebreide gids nemen we u mee op een reis langs de tien meest veelbelovende hotspots voor vastgoedinvesteringen in de Costa del Sol. Van de mondaine uitstraling van Gibraltar tot de culinaire verrukkingen van Benahavís, elke bestemming biedt een unieke kans om uw droomhuis te vinden en deel uit te maken van deze betoverende regio. Kortom: Waar kan u d beste investeringen Costa del Sol vinden?

Laten we beginnen met onze eerste bestemming, de rots van Gibraltar.

Gibraltar: Een unieke vastgoedmarkt aan de Costa del Sol

Vastgoedinvesteringen Costa del Sol: Gibraltar

Gibraltar, een Brits overzeese gebiedsdeel aan de zuidpunt van Spanje, is een fascinerende bestemming voor vastgoedinvesteringen. Deze kleine maar levendige enclave, omringd door de Middellandse Zee en de Straat van Gibraltar, biedt een unieke mix van Britse en Spaanse invloeden, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor zowel Europese als internationale investeerders.

Dankzij de lage belastingtarieven en de gunstige fiscale voordelen is Gibraltar een populaire keuze voor ondernemers en expatriates. De vastgoedmarkt biedt een breed scala aan opties, van moderne appartementen met uitzicht op de rots tot riante villa’s met privézwembaden en tuinen.

Naast de gunstige investeringsmogelijkheden biedt Gibraltar ook een levendige levensstijl, met talrijke restaurants, winkels en uitgaansgelegenheden. De historische bezienswaardigheden, zoals de beroemde Rotsapen en de indrukwekkende St. Michael’s Cave, maken het tot een populaire toeristische bestemming, wat de vraag naar vakantiewoningen en verhuurmogelijkheden aanwakkert.

Marbella: Luxe en exclusiviteit aan de kust

Vastgoedinvesteringen Costa del Sol: Marbella

Deze locatie is het toppunt van vastgoed kopen in Spanje en kan niet ontbreken bij de beste investeringen Costa del Sol. Marbella, gelegen aan de westelijke Costa del Sol, is synoniem met luxe en exclusiviteit. Deze mondaine bestemming, een geliefde plek voor Hollywood-sterren en royalty’s, blijft investeerders en huizenzoekers, alsook toeristen aantrekken met haar ongeëvenaarde schoonheid en rijkdom aan voorzieningen.

De vastgoedmarkt van Marbella biedt een breed scala aan opties, van stijlvolle appartementen in de gerenommeerde Golden Mile tot riante villa’s met panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee. Of u nu op zoek bent naar een permanente verblijfplaats of een beleggingspand, Marbella heeft voor elk budget en elke smaak iets te bieden.

Naast de prachtige stranden en het gunstige klimaat, biedt Marbella ook een levendige sociale scene, met talrijke exclusieve restaurants, nachtclubs en golfbanen van wereldklasse. De nabijheid van de internationale luchthaven van Malaga maakt het een ideale bestemming voor zowel permanente bewoners als vakantiegangers. Veel mensen denken ook meteen aan Marbella wanneer ze overwegen om een huis te kopen aan de Costa del Sol. De kuststad kent ook stabiele prijs en huurprijsstijgingen, wat het ideaal maakt voor vastgoedinvesteerders.

Te koop
hot offer

Vilas12

Vanaf € 8.350.000
Vilas12: Prachtige villa’s met zeezichten op de Golden Mile in Marbella Vilas12 bied
Niels Bruggeman
Te koop

Palo Alto Granados: 2 slaapkamer appartement…

Voor € 799.000
Binnen de nieuw opgeleverde fase Los Granados, hebben we een 2 slaapkamer appartement besc
Te koop
hot offer

Estrella del Mar Villas Marbella

Vanaf € 845.000
Estrella del Mar Villas Marbella: ruime 3 en 4 slaapkamer townhouses in Marbella met tal v
Niels Bruggeman
Te koop
hot offer
new offer

The Collection Camojan

Vanaf € 6.575.000
The Collection Camojan: 5 prachtige villa’s in Cascada de Camojan Dit nieuwe project
Niels Bruggeman

Estepona: Een charmante badplaats met veel potentieel

Vastgoedinvesteringen Costa del Sol: Estepona

Estepona, gelegen tussen Marbella en Gibraltar, is een opkomende hotspot voor vastgoedinvesteringen aan de Costa del Sol. Deze charmante badplaats, ooit een rustig vissersdorpje, heeft de afgelopen jaren een ware metamorfose ondergaan en trekt nu investeerders en huizenzoekers aan met haar authentieke charme.

De vastgoedmarkt van Estepona biedt een breed scala aan opties, van moderne appartementen met uitzicht op de haven tot riante villa’s in de omliggende heuvels. Of u nu op zoek bent naar een permanente verblijfplaats of een beleggingspand, Estepona biedt uitstekende kansen voor zowel beginners als ervaren investeerders.

Naast de prachtige stranden en het gunstige klimaat, biedt Estepona ook een levendige en authentieke sfeer, met talrijke traditionele restaurants, bars en winkeltjes in het historische centrum. De nabijheid van de internationale luchthaven van Gibraltar en de snelwegen naar Marbella en Malaga maken het een ideale bestemming voor zowel permanente bewoners als vakantiegangers. Estepona als opkomende stad kan niet ontbreken bij de beste investeringen Costa del Sol.

Te koop
new offer

Australy Aures

Vanaf € 568.000
Australy Aures: Ruime luxe-appartementen met tuin of terras in Estepona De woningen in dit
Niels Bruggeman
Te koop
hot offer

Las Mesas Blue Horizon

Vanaf € 585.000
Las Mesas Blue Horizon: 36 prachtige appartementen met panoramisch (zee)zicht in Estepona
Niels Bruggeman

Seven Diamonds

Vanaf € 1.584.200
Seven Diamonds: Zeven unieke villa’s in Atalaya, Estepona Seven Diamonds bestaat uit
Niels Bruggeman

Sunway Residence

Vanaf € 399.000
Sunway Residence: Kleinschalige community met 48 appartementen in Estepona Dit moderne woo
Niels Bruggeman

Benahavís: Het culinaire paradijs van de Costa del Sol

Vastgoedinvesteringen Costa del Sol: Benahavis investinspain

Benahavís, een pittoresk bergdorpje gelegen in het binnenland van de Costa del Sol, is een verborgen parel voor vastgoedinvesteringen. Deze charmante bestemming, ook wel bekend als de “gastronomische hoofdstad van Andalusië”, trekt investeerders en huizenzoekers aan met haar authentieke charme, rust en culinaire verrukkingen.

De vastgoedmarkt van Benahavís biedt een breed scala aan opties, van moderne appartementen met uitzicht op de heuvels tot riante villa’s met privézwembaden en tuinen. Of u nu op zoek bent naar een permanente verblijfplaats of een beleggingspand, Benahavís biedt uitstekende kansen voor zowel beginners als ervaren investeerders die een huis willen kopen aan de Costa del Sol.

Naast de prachtige natuur en het gunstige klimaat, biedt Benahavís ook een levendige culinaire scene, met talrijke gerenommeerde restaurants en bodega’s waar u kunt genieten van de heerlijke Spaanse en internationale gerechten. De nabijheid van de internationale luchthaven van Malaga en de snelwegen naar Marbella en Estepona maken het een ideale bestemming voor zowel permanente bewoners als vakantiegangers.

Te koop
new offer

Villa Marbella Club Golf

€ 5.900.000
Villa Marbella Club Golf: Unieke high-end villa met zicht op de golfbaan Deze adembenemend
Niels Bruggeman
Te koop

Marbella club golf – Villa Alegria

Prijs op aanvraag
Marbella club golf – Villa Alegria: Exceptionele nieuwbouw villa met uitstekende berg- en
Te koop

Taray

Vanaf € 750.000
Taray: Ruime 2 & 3 slaapkamer appartementen bij Los Flamingos Taray Residences biedt e
Te koop

Aqualina penthouse

Voor € 1.930.000
Aqualina: 4 slaapkamer penthouse voor €1.930.000 excl. meubels ter waarde van €150.000 Dit

Mijas: Een pittoresk dorp met adembenemend uitzicht

Vastgoedinvesteringen Costa del Sol: Mijas

Mijas, een schilderachtig wit dorp gelegen op de heuvels boven de Costa del Sol, is een waar juweel voor vastgoedinvesteringen. Deze pittoreske bestemming, met haar smalle straatjes, kleurrijke bloemen en adembenemende uitzichten op de Middellandse Zee, trekt investeerders en huizenzoekers aan met haar authentieke charme en rustgevende sfeer.

De vastgoedmarkt van Mijas biedt een breed scala aan opties, van traditionele Andalusische huizen tot moderne appartementen met uitzicht op de heuvels en de zee. Of u nu op zoek bent naar een permanente verblijfplaats of een beleggingspand, Mijas biedt uitstekende kansen voor zowel beginners als ervaren investeerders.

Naast de prachtige natuur en het gunstige klimaat, biedt Mijas ook een levendige en authentieke sfeer, met talrijke traditionele restaurants, bars en winkeltjes in het historische centrum. De nabijheid van de internationale luchthaven van Malaga en de snelwegen naar Marbella en Fuengirola maken het een ideale bestemming voor zowel permanente bewoners als vakantiegangers.

Te koop
new offer

Horizonte Village

Vanaf € 520.000
Horizonte Village: Majestueuze villa’s en appartementen in de pittoreske bergen van
Niels Bruggeman
Te koop
new offer

Célere Delmar – On Hold

Vanaf € 275.300
Célere Delmar: Moderne appartementen met zeezichten in Mijas Célere Delmar is een omheind
Niels Bruggeman

Wyndham Grand La Cala Golf Residences

Vanaf € 475.000
Wyndham Grand La Cala Golf Residences: Prachtige townhouses met golf views in Sierra de Mi
Niels Bruggeman

Elysea Suites

Vanaf € 578.000
Elysea Suites: Luxe-appartementen vlakbij de zee in Mijas Costa – Vanaf €578.000 Ely
Niels Bruggeman

Fuengirola: Een populaire bestemming voor vakantiehuizen en investeringen

Vastgoedinvesteringen Costa del Sol: Fuengirola coast

Fuengirola, gelegen tussen Marbella en Malaga, is een populaire bestemming voor vakantiehuizen en vastgoedinvesteringen aan de Costa del Sol. Deze levendige badplaats, met haar uitgestrekte zandstranden, bruisende uitgaansleven en talrijke voorzieningen, trekt investeerders en huizenzoekers aan met haar veelzijdigheid en betaalbare prijzen.

De vastgoedmarkt van Fuengirola biedt een breed scala aan opties, van moderne appartementen met uitzicht op de zee tot riante villa’s in de omliggende heuvels. Of u nu op zoek bent naar een permanente verblijfplaats, een vakantiewoning of een beleggingspand, Fuengirola biedt uitstekende kansen voor zowel beginners als ervaren investeerders.

Naast de prachtige stranden en het gunstige klimaat, biedt Fuengirola ook een levendige en bruisende sfeer, met talrijke restaurants, bars, winkels en uitgaansgelegenheden. De nabijheid van de internationale luchthaven van Malaga en de snelwegen naar Marbella en Malaga maken het een ideale bestemming voor zowel permanente bewoners als vakantiegangers. Daarnaast is Fuengirola ook de eindhalte van de C-2 treinverbinding tussen Fuengirola en Malaga, wat het ideaal maakt voor wie graag het openbaar vervoer wil nemen naar de hoofdstad en luchthaven.

Vista Linda

Voor € 1.460.000
Vista Linda: Project met 4 villa’s met prachtige zichten over Fuengirola Dit unieke,
Niels Bruggeman
Te koop
new offer

Waterfall Residences

Vanaf € 660.000
Waterfall Residences: Luxe appartementen, garden villas en sky villas in Higueron resort W
Niels Bruggeman

Villas Higueron

Vanaf € 1.895.000
Villas Higueron: Prachtige instapklare en bouwklare villa’s met panoramisch zeezicht
Niels Bruggeman

Higueron West 217 – Instapklaar twee s…

Voor € 430.000
Higueron West 217: Instapklaar 2 slaapkamer appartement in Fuengirola – Voor €430.00

Torremolinos: Een bruisende stad met veel mogelijkheden

Torremolinos by air (1)
By Simon from United Kingdom – Spain by air, CC BY 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=14703581

Torremolinos, gelegen aan de westkant van Malaga stad, is een bruisende stad met veel mogelijkheden voor vastgoedinvesteringen aan de Costa del Sol. Deze levendige bestemming, met haar uitgestrekte zandstranden, bruisende uitgaansleven en talrijke voorzieningen, trekt investeerders en huizenzoekers aan met haar veelzijdigheid en betaalbare prijzen.

De vastgoedmarkt van Torremolinos biedt een breed scala aan opties, van moderne appartementen met uitzicht op de zee tot riante villa’s in de omliggende heuvels. Of u nu op zoek bent naar een permanente verblijfplaats, een vakantiewoning of een beleggingspand, Torremolinos biedt uitstekende kansen voor zowel beginners als ervaren investeerders.

Naast de prachtige stranden en het gunstige klimaat, biedt Torremolinos ook een levendige en bruisende sfeer, met talrijke restaurants, bars, winkels en uitgaansgelegenheden. De nabijheid van de internationale luchthaven van Malaga en de snelwegen naar Marbella en Malaga maken het een ideale bestemming voor zowel permanente bewoners als vakantiegangers. Ook Torremolinos maakt de gebruik van de hierboven vermelde C-2 treinverbinding met de luchthaven en hoofdstad.

Torremolinos

Vista Linda

Voor € 1.460.000
Vista Linda: Project met 4 villa’s met prachtige zichten over Fuengirola Dit unieke,
Niels Bruggeman
Te koop
new offer

Waterfall Residences

Vanaf € 660.000
Waterfall Residences: Luxe appartementen, garden villas en sky villas in Higueron resort W
Niels Bruggeman

Villas Higueron

Vanaf € 1.895.000
Villas Higueron: Prachtige instapklare en bouwklare villa’s met panoramisch zeezicht
Niels Bruggeman

Higueron West 217 – Instapklaar twee s…

Voor € 430.000
Higueron West 217: Instapklaar 2 slaapkamer appartement in Fuengirola – Voor €430.00

Malaga: De culturele en economische hoofdstad van de Costa del Sol

sea view seafront promenade port malaga summer 1

Malaga, de geboortestad van Pablo Picasso en de economische en culturele hoofdstad van de Costa del Sol, is een must-visit bestemming voor vastgoedinvesteringen. Deze levendige stad, met haar rijke geschiedenis, prachtige bezienswaardigheden en bruisende uitgaansleven, trekt investeerders en huizenzoekers aan met haar veelzijdigheid.

De vastgoedmarkt van Malaga biedt een breed scala aan opties, van moderne appartementen in het historische centrum tot riante villa’s in de omliggende voorsteden. Of u nu op zoek bent naar een permanente verblijfplaats, een vakantiewoning of een beleggingspand, Malaga biedt uitstekende kansen voor zowel beginners als ervaren investeerders.

Naast de prachtige stranden en het gunstige klimaat, biedt Malaga ook een levendige en bruisende sfeer, met talrijke restaurants, bars, winkels, musea en culturele evenementen. De aanwezigheid van een internationale luchthaven en de snelwegen naar Marbella en andere steden aan de Costa del Sol maken het een ideale bestemming voor zowel permanente bewoners als vakantiegangers. Hoewel het aanbod er beperkter is, kan Malaga niet ontbreken bij de beste investeringen Costa del Sol.

Torremolinos
Te koop
hot offer

Sancha View 32

Vanaf € 1.250.000
Sancha View 32: 4 exclusieve frontline beach appartementen vlakbij Playa de La Caleta in E
Niels Bruggeman

Pinares Hills

Vanaf € 2.400.000
Pinares Hills: Moderne villa’s op de berghelling van Pinares de San Antón, Málaga De
Niels Bruggeman

Málaga Towers

Vanaf € 2.253.000
Málaga Towers: Frontline beach appartementen vlakbij Málaga centrum – Vanaf €2.253.0

Conclusie: Vind jouw droomhuis in de Costa del Sol

De Costa del Sol is een waar paradijs voor vastgoedinvesteringen, met een breed scala aan opties voor elk budget en elke smaak. Van de exclusieve enclaves van Marbella tot de bruisende stranden van Malaga, elke bestemming biedt haar eigen unieke charme en mogelijkheden.

Of u nu op zoek bent naar een permanente verblijfplaats, een vakantiewoning of een beleggingspand, de Costa del Sol heeft voor iedereen iets te bieden. Laat deze gids u inspireren en helpen bij het vinden van uw droomhuis in deze betoverende regio.

Bent u klaar om uw vastgoedavontuur in de Costa del Sol te beginnen? Neem dan vandaag nog contact op met onze deskundige makelaars voor een persoonlijk advies en begeleiding bij het vinden van uw droomhuis en de beste investeringen Costa del Sol.

Box 3

Ben je momenteel investeerder in Nederlands vastgoed en ben je door de veranderende regelgeving (Box 3) op zoek naar nieuwe vastgoedinvesteringen?

Schrijf je dan in op onze webinar >

En ontdek alles over de switch naar vastgoedinvesteringen aan de Costa del Sol.

Image

Leave a Reply

Compare Listings