geavanceerd zoeken
Your search results

Vind uw ideale villa te koop aan de Costa del Sol

Villa te koop Costa del Sol – Als ervaren vastgoedspecialist in de regio Marbella, bieden we u het ultieme aanbod woningen te koop aan de Costa del Sol. Deze geweldige locatie vormt een uitmuntende investering voor wie als levensgenieter van de Costa wil genieten. Tevens kan u er een aantrekkelijke huuropbrengst uit slaan, mocht u uw tweede verblijf tijdelijk willen verhuren. Bovendien helpt INVESTINSPAIN u dit alles te realiseren zonder zorgen!

  1. Villa te koop Costa del Sol: Ideale woning zo voor u gevonden
  2. After-sales service van INVESTINSPAIN

1. Villa te koop Costa del Sol: Ideale woning zo voor u gevonden

Het vinden van een villa aan de prachtige Costa del Sol die aan al uw wensen voldoet en binnen uw budget past, kan een zeer tijdrovende opdracht zijn. Waarom zou u uw kostbare tijd verdoen aan het doorgronden van vele potentieel onbetrouwbare aanbiedingen? Dit hoeft niet, want u kan terugvallen op een erkende Vlaamse vastgoedmakelaar met expertise in luxueus vastgoed aan de Costa del Sol. Dankzij onze vele jaren ervaring ter plaatse zijn wij vertrouwd met het lokale aanbod, de buitenlandse vastgoedregels, andere gebruiken en gewoontes, en dergelijke meer. INVESTINSPAIN kan uw rots in de branding zijn. Wij maken van een stressvolle beslissing met onbekende aspecten, een betrouwbaar, gestroomlijnd proces.

Kom uw wensen bespreken en wij helpen u bij het zoeken naar de ideale woning te koop aan de Costa del Sol, en nadien deze te onderhouden én te verhuren, indien gewenst. Misschien zoekt u een boutique villa vlakbij één van de 72 golfterreinen die de regio Marbella te bieden heeft. Of misschien ligt uw passie in watersport en zoekt u een unieke villa op wandelafstand van de zee. Dit en nog veel meer behoort tot de mogelijkheden.

Bovendien selecteren we enkel projecten op toplocaties waar we u vervolgens de meeste interessante nieuwbouwprojecten van kunnen voorstellen. Contacteer ons, en voor u het weet vertrekt u op inspectiereis om uw droomvilla te bezichtigen ter plaatse. Tijdens deze meerdaagse trip, onder begeleiding, worden al uw vragen beantwoord. Mogelijk zet u meteen de eerste stap in het verwezenlijken van uw Spaanse dromen, maar dit is zeker geen verplichting.

Villa te koop Costa del Sol

2. After-sales service van INVESTINSPAIN

Wanneer u de perfecte woning te koop heeft gevonden aan de Costa del Sol, begint het echte werk. Om dit proces voor u te stroomlijnen, biedt INVESTINSPAIN u een uniek after-sales servicepakket aan. Wat houdt dit zoal in? Een zeer zorgeloze tijd. Wij voorzien u en uw notaris van vertalingen van overeenkomsten, aktes, en overige documentatie. Daarnaast werken we samen met advocaten en fiscalisten om u te voorzien van allerhande advies op juridisch en fiscaal vlak. Daar stopt het niet! Onze service omvat tevens de totaalinrichting, het onderhoud en de beveiliging van uw nieuwe villa. U kan onbekommerd gaan genieten van uw nieuwe Spaanse leven, want INVESTINSPAIN lost dit soort praktische bekommernissen voor u op.

Eindelijk! Een woning kopen in Spanje zonder zorgen!

Nieuwbouw Kopen in Spanje:
De ultieme financiële checklist

7-pagina's tellend, gratis E-book met alle noodzakelijke financiële kennis om een (nieuwbouw) woning aan te schaffen in Zuid-Spanje.

Een overzicht van alle Belastingen die voortvloeien uit de verwerving van een onroerend goed.

  • Alle belastingen voor het bezit van een onroerend goed in Spanje.
  • Kopen als particulier of als (niet) in Spanje gevestigde vennootschap?
  • Duidelijkheid over de Plusvalia belasting: Voor wie is het?
  • Hoeveel Vermogenswinstbelasting betaalt u in Spanje?
  • Erfbelasting? Profiteer van een reductie van 99% in Spanje! Hoe?...Download ons gratis E-boek.
  • Zeg vaarwel tegen onzekerheden! Alle benodigde documentatie bij een transactie.

Vul uw gegevens in en krijg DIRECT toegang tot ons GRATIS E-BOEK.


Welkom bij Investinspain.be

Een eigen woning hebben in het zuiden van Spanje heeft heel wat voordelen, maar er komt meer bij kijken dan u zou denken.

Vaak krijgen we de vraag van onze klanten welke de fiscale aspecten zijn, die gepaard gaan met een aankoop in het Zuiden, als Belg of Nederlander.

Om al deze vragen op een gestructureerde manier te beantwoorden, hebben wij deze financiële checklist opgesteld samen met Arcos en Lamers, een Nederlandstalige advocaat & fiscalist die al velen jaren actief is aan de Spaanse Zuidkust.

In dit gratis E-book staan alle belangrijke regels, wetten en weetjes in overzichtelijke hoofdstukken beschreven. Doe er uw voordeel mee! 

null

Gunther de Vleeschouwer

Oprichter Investinspain

Waarom kiezen voor INVESTINSPAIN?

Vind uw droom

Op zoek naar een buitenverblijf aan de Costa del Sol? Wij bekijken tijdens een afspraak in ons kantoor in Mechelen of Utrecht welke projecten u kunnen interesseren.

Compare Listings