geavanceerd zoeken
Your search results

Nieuwbouw te Koop in Mijas

Welkom bij InvestinSpain. Bent u op zoek naar nieuwbouw te koop in Mijas (Regio Fuengirola)? Dan zijn wij de perfecte Nederlandse/Belgische makelaar in regio. Wij bieden een uitgebreide selectie van verschillende soorten woningen in Mijas Costa, waaronder appartementen, penthouses, villa’s en geschakelde woningen.

Mijas

Over Mijas

Mijas is een pittoresk witgekalkt dorpje in Zuid-Spanje, genesteld in de bergen van de Costa del Sol, dat een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee biedt. Dit charmante stadje staat bekend om zijn smalle geplaveide straatjes, kleurrijke bloempotten en traditionele Andalusische architectuur, waardoor het een uitnodigende plek is om te verkennen. Bezoekers kunnen genieten van de authentieke Spaanse sfeer, de lokale gerechten proeven op gezellige pleintjes en de historische bezienswaardigheden ontdekken, zoals de Virgen de la Peña kapel, die in de rotswand is gebouwd.

Op deze pagina vindt u het complete overzicht nieuwbouw vastgoed te koop in Mijas. Zoek o.a. op:

  • Appartementen & penthouses
  • Villa’s te koop in Mijas
  • Townhouse te koop in Mijas

Nieuwbouw te koop in Mijas

Te koop
new offer

Célere Delmar – On Hold

Vanaf € 275.300
Célere Delmar: Moderne appartementen met zeezichten in Mijas Célere Delmar is een omheind
Niels Bruggeman

Wyndham Grand La Cala Golf Residences

Vanaf € 475.000
Wyndham Grand La Cala Golf Residences: Prachtige townhouses met golf views in Sierra de Mi
Niels Bruggeman

Elysea Suites

Vanaf € 578.000
Elysea Suites: Luxe-appartementen vlakbij de zee in Mijas Costa – Vanaf €578.000 Ely
Niels Bruggeman

Bahía

Vanaf € 309.000
Bahía: 2 & 3 slaapkamer appartementen met zicht op golf en zee in Mijas – Vanaf
Te koop
Verkocht

Villa Córdoba

Vanaf € 1.292.000
Villa Córdoba in Mijas: Nieuwbouw villa in Andalusische stijl  Villa Córdoba 6 & 7 zij

Cerrado Hills

Vanaf € 1.847.000
Cerrado Hills: Ruime villa’s met golf- en zeezichten in Mijas – Vanaf €1.847.0

Alya Mijas

Vanaf € 388.000
Alya Mijas: Halfopen townhouses in Riviera del Sol vanaf €388.000 Alya is een opmerkelijke

Monterrey Residencial

Vanaf € 525.000
Monterrey Residencial: 9 exclusieve appartementen in Mijas Costa – vanaf €525.000 Mo

JARDINES DE LAS LAGUNAS

Vanaf € 205.600
Jardines de Las Lagunas: Elegante appartementen in Mijas met een toplocatie- vanaf €205.60

EDEN

Vanaf € 510.000
Eden Resort & Club: Luxueuze townhouses op wandelafstand van het strand in Mijas Costa

Waarom kiezen voor Mijas?

Alvorens in te gaan op de details van de nieuwbouwwoningen die beschikbaar zijn in Mijas, is het de moeite waard om even stil te staan bij de vraag waarom deze stad zo’n geweldige plek is om te investeren in onroerend goed. Enkele van de belangrijkste redenen zijn:

  1. Schilderachtige Schoonheid: Mijas biedt een adembenemende omgeving met zijn betoverende witgekalkte gebouwen, bloemrijke straten en panoramische uitzichten over de Middellandse Zee. De pittoreske charme van het dorp creëert een unieke en onvergetelijke ervaring voor bezoekers.
  2. Culturele Rijkdom: Dit idyllische Spaanse dorpje heeft diepe historische wortels en een rijke cultuur. Bezoekers kunnen genieten van traditionele festivals, lokale ambachten en de bewaard gebleven architectuur die de Andalusische erfgoed weerspiegelt. De Virgen de la Peña kapel en het Mijas Museum zijn slechts enkele voorbeelden van culturele hoogtepunten.
  3. Diversiteit aan Activiteiten: Mijas biedt voor elk wat wils, of je nu op zoek bent naar ontspanning of avontuur. Van wandelen door de kronkelende straatjes en het verkennen van charmante winkels tot het spelen van een partijtje golf op nabijgelegen banen of ontspannen op de stranden van de Costa del Sol, Mijas heeft een gevarieerd aanbod aan activiteiten om van te genieten.

Nieuwbouwwoningen in Mijas

Als u geïnteresseerd bent in investeren in onroerend goed in Mijas, dan is nieuwbouw een uitstekende optie om te overwegen. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van het kiezen van een nieuwbouwwoning:

  • Maatwerk: Wanneer u een nieuwbouwwoning koopt, heeft u de mogelijkheid om deze aan te passen aan uw wensen. Dit betekent dat u alles kunt kiezen, van de indeling tot de afwerking, zodat de woning precies naar uw smaak is.
  • Energie-efficiëntie: Nieuwbouwwoningen worden gebouwd volgens moderne normen, wat betekent dat ze vaak veel energie-efficiënter zijn dan oudere woningen. Dit kan u op lange termijn geld besparen op uw energierekening.
  • Weinig onderhoud: Met een nieuwbouwwoning hoeft u zich jarenlang geen zorgen te maken over dure reparaties of renovaties. Dit kan u gemoedsrust geven en u op lange termijn geld besparen.
  • Uitstekende voorzieningen: Nieuwbouwwoningen hebben vaak toegang tot uitstekende voorzieningen, zoals zwembaden, sportscholen en gemeenschappelijke tuinen. Dit kan uw levenskwaliteit verhogen en uw woning in de toekomst aantrekkelijker maken voor huurders of kopers.

Soorten nieuwbouw te koop in Mijas

Er zijn verschillende soorten nieuwbouwwoningen beschikbaar in Mijas, elk met zijn eigen unieke kenmerken en voordelen. Hier zijn enkele van de meest populaire opties:

Appartementen

Appartementen zijn een populaire keuze voor wie op zoek is naar een onderhoudsvriendelijke woning in Mijas. Ze bevinden zich vaak in moderne gebouwen met uitstekende voorzieningen, zoals zwembaden en sportscholen. Veel appartementen hebben ook een prachtig uitzicht op de zee of de omliggende bergen.

Herenhuizen/Townhouses

Herenhuizen bieden iets meer ruimte dan appartementen en hebben vaak een eigen tuin of terras. Ze zijn een uitstekende keuze voor gezinnen of mensen die van het buitenleven houden. Veel herenhuizen in Mijas hebben ook toegang tot gemeenschappelijke zwembaden of tuinen.

Villa’s

Villa’s zijn het summum van luxe wonen in Mijas. Ze hebben vaak privé zwembaden, tuinen en andere hoogwaardige voorzieningen. Veel villa’s bevinden zich ook in exclusieve omheinde gemeenschappen voor extra veiligheid en privacy.

Nieuwbouw kopen in Mijas

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een nieuwbouwwoning in Mijas, zijn er verschillende stappen die u moet nemen om de transactie soepel en succesvol te laten verlopen. Hier zijn enkele tips om u op weg te helpen:

Kies een gerenommeerde ontwikkelaar

Als het gaat om het kopen van een nieuwbouwwoning, is het essentieel om een gerenommeerde ontwikkelaar te kiezen die een staat van dienst heeft als het gaat om het op tijd en binnen het budget leveren van kwalitatief hoogwaardige woningen. Doe uw onderzoek, lees recensies en vraag om aanbevelingen van andere vastgoedeigenaren in de omgeving.

Win juridisch advies in

Het kopen van een nieuwbouwwoning kan complexer zijn dan het kopen van een oudere woning, dus het is belangrijk om juridisch advies in te winnen bij een gekwalificeerde advocaat die bekend is met de lokale vastgoedmarkt. Zij kunnen u helpen het aankoopproces te begrijpen, de contracten te beoordelen en ervoor zorgen dat alles in orde is.

Overweeg financieringsopties

Als u financiering nodig hebt om een nieuwbouwwoning te kopen, zijn er verschillende opties beschikbaar, waaronder hypotheken en financiering van ontwikkelaars. Vergelijk rente, kosten en terugbetalingsvoorwaarden om de beste deal voor uw situatie te vinden.

Bezoek de woning persoonlijk

Voordat u een bod doet op een nieuwbouwwoning, is het essentieel om deze persoonlijk te bezoeken. Zo kunt u de locatie, de indeling en de afwerking van de woning bekijken en ervoor zorgen dat deze aan uw verwachtingen voldoet.

Houd rekening met bijkomende kosten

Bij het kopen van een nieuwbouwwoning is het belangrijk om rekening te houden met extra kosten naast de aankoopprijs, zoals juridische kosten, belastingen en aansluitkosten voor nutsvoorzieningen. Houd rekening met deze kosten om verrassingen te voorkomen.

Meer weten over Nieuwbouw te Koop in Mijas?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op, of lees één van de volgende artikelen op onze blog:

Compare Listings