Cerrado Hills

Vanaf € 1.847.000

Overview

  • Bijgewerkt op
  • mei 8, 2023

Beschrijving

Cerrado Hills: Ruime villa’s met golf- en zeezichten in Mijas – Vanaf €1.847.000

Cerrado Hills is is gelegen aan de Costa del Sol in de gemeente Mijas. De locatie van Cerrado Hills kan nauwelijks gunstiger zijn, met slechts 20 minuten rijden naar en van Malaga International Airport. Deze zeer begeerde, high-end villa’s bieden de dertien eigenaars de gelegenheid te genieten van een luxueuze levensstijl in een fantastisch klimaat binnen Europa. De zeer hoge normen in termen van de bouw- en afwerkingskwaliteit van deze fraaie woningen zullen ongetwijfeld betekenen dat er veel vraag naar zal zijn.

Deze exclusieve ontwikkeling heeft een zeer goed zicht op de golf en bestaat uit 13 individuele villa’s, elk met niet minder dan 4 slaapkamers. Deze unieke luxe villa’s worden beschouwd als groter en van een hogere kwaliteit dan andere beschikbaar aan de Costa del Sol. 3 van de slaapkamers bevinden zich op de bovenste verdieping van de woningen, terwijl een andere grenst aan het woongedeelte. Er is een grote kelder met ruimte voor opslag of uitbreiding voor andere doeleinden, zoals extra slaapkamers, een speelruimte, een fitnessruimte, cinema, enz.

Golf is echter niet het hele verhaal, er zijn ook uitgebreide fitnessfaciliteiten die een zegen zullen zijn voor degenen die fit willen blijven voor hun rondjes golf of gewoon willen deelnemen aan een beetje ontspannende lichaamsbeweging. Om een nog groter gevoel van echte luxe te creëren wordt elk van de villa’s voorzien van een eigen overloopzwembad dat een geweldige setting biedt om te zwemmen of te ontspannen.

Contact: 

Wil u graag meer info omtrent de prijzen en beschikbaarheden van Cerrado Hills? Of zit u met praktische vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een vrijblijvend gesprek in één van onze kantoren in België of Spanje!

Geschikt voor
Airconditioning
Cinema room
Domotica
En-suite badkamers
Fitness
Floor to ceiling ramen
Gated community
Golfzone
Infinity zwembad
Kelder
Privé tuin en zwembad
Zeezicht

Neem contact met mij op


Vergelijkbare vermeldingen

Soul Marbella

Vanaf € 770.000
Soul Marbella: appartementen, penthouses en villa’s vlakbij Santa Clara Golf Soul Ma ...

ELYSIUM GOLF

Vanaf € 895.000
Elysium Golf: Nieuwbouwproject in La Cala Golf Resort – vanaf €895.000 Elysium Golf ...

La Quinta de Cerrado

Vanaf € 850.000
La Quinta de Cerrado: villaproject bij golfbaan Cerrado del Águila in Mijas Costa – ...
3 263 m2gegevens

Palacetes de Banús

Vanaf € 6.200.000
Palacetes de Banús: 8 ultieme villa’s vlakbij het strand en de haven van Puerto Banú ...

Neem contact met mij op


Vergelijk aanbiedingen