NUBAY

Vanaf € 682.000

Overview

  • Updated On:
  • september 25, 2024

Beschrijving

Nubay: Exclusieve beachfront appartementen en villa’s in Manilva

Het nieuwe toevluchtsoord aan de Costa del Sol. Nubay zet een nieuwe standaard in luxe aan de Costa del Sol, gelegen aan het strand in Manilva. Deze exclusieve ontwikkeling van appartementen en villa’s combineert eigentijdse elegantie met de natuurlijke omgeving van Andalusië.

Appartementen en penthouses met panoramisch uitzicht, variërend van 2 tot 4 slaapkamers, elk voorzien van een eigen terras met uitzicht op de Middellandse Zee. Geniet van zonsopgangen en zonsondergangen vanuit uw huis in een omgeving die moderniteit en natuur harmonieus samenbrengt.

Villa’s in een beschermde natuurlijke omgeving

Deze ontwikkeling omvat luxe villa’s naast een beschermd natuurgebied, wat zorgt voor een rustige en veilige omgeving. Ideaal voor wie een balans zoekt tussen natuur en moderniteit, omringd door natuurlijke schoonheid en met uitzicht op zee.

Gemeenschappelijke ruimtes

Ervaar elke dag iets bijzonders met onze gemeenschappelijke ruimtes, ontworpen voor maximaal comfort en welzijn. Ontspan in het overloopzwembad of wandel door de weelderige tuinen en loungeruimtes. Elk detail is zorgvuldig overwogen om uw leven aan zee aangenaam te maken.

Kwaliteit en design

Deze ontwikkeling voldoet aan hoge normen van kwaliteit en design, met een breed scala aan opties om aan verschillende behoeften en levensstijlen te voldoen. Of u nu een appartement met uitzicht op zee of een luxe villa zoekt, NUBAY biedt een passende optie.

Het leven waar u van droomt

Bij NUBAY beleeft u het leven waar u altijd van heeft gedroomd, waar luxe en natuur samenkomen. Bezoek ons en ontdek waarom dit de nieuwe standaard voor luxe aan de Costa del Sol is. Uw ideale huis wacht op u!

Contact:

Wil u graag meer info over Nubay? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Nubay_183_Plano (1)-5
Nubay_183_Plano (1)-3
Nubay_183_Plano (1)-4
Nubay_183_Plano (1)-2
Nubay_183_Plano (1)-1
Other Features
Gemeenschappelijke tuin
Groene zones
Infinity zwembad
Lounge
Omringd door natuur
Panoramisch zicht
Privé terras

Vergelijkbare vermeldingen

Te koop
new offer

Blue Marine

Vanaf € 323.000
Blue Marine: Prachtige townhouses en half-open woningen met zeezicht in hartje Manilva  ...
Niels Bruggeman
Te koop
new offer

PureSun Residences

Vanaf € 284.000
PureSun Residences: Prachtige appartementen met zeezicht in Manilva PureSun Residences is ...
Niels Bruggeman

Compare Listings

Niels Bruggeman