geavanceerd zoeken
Your search results

Wil jij nog deze zomer van je eigen appartement in Spanje genieten? Ontdek Ocean Hills!

Posted by admin on augustus 1, 2017
0

Deze zomer nog een appartement kopen in Spanje om er meteen te kunnen intrekken, is misschien wel realistischer dan je denkt! Het adembenemende nieuwbouwproject Ocean Hills, is sinds kort klaar om bewoond te worden. 62 moderne appartementen en penthouses liggen op de Golden Mile, met een prachtige boulevard en recreatiegebied.

Ocean Hills biedt sfeer en rust

Ocean Hills biedt de ideale oplossing voor mensen die houden van de rust, maar ook even een stapje willen zetten. Je vindt er een heleboel bars, restaurants, een amfitheater voor openluchtconcerten, een loopbrug, mooie tropische tuinen en twee gemeenschappelijke zwembaden.

Mensen die even de rust willen opzoeken, komen aan hun trekken in de unieke, rustige omgeving met een prachtig uitzicht op de zee, aan de rand van een beschermd natuurpark.

 

Wat mag je verwachten van de appartementen in Estepona?

De appartementen en duplex penthouses in zijn allemaal voorzien van 2 slaapkamers en 2 badkamers in kwalitatief design en eigentijdse architectuur. Elk appartement is in het bezit van een prachtig terras, zelfs op het gelijkvloers. Op het gelijkvloers zijn de appartementen voorzien van split level terrassen die privacy en veiligheid garanderen. De bovenste terrassen zijn ideaal om te dineren terwijl de onderste terrassen ideaal zijn om te bubbelen in de jacuzzi.

Bij de penthouses zijn er dubbele terrassen: één bij de slaapkamer en een tweede ter hoogte van de woonkamer. Bij de penthouses die op de hoek gelegen zijn, is er een groot omringend terras van 80m2, waardoor je een maximaal uitzicht krijgt op het landschap, de bergen en de zee.

Waar vind je dit prachtige project?

Ocean Hills bevindt zich halverwege tussen San Pedro en Estepona, meer bepaald op slechts 5 minuten rijden van de stad Estepona, 15 minuten van Puerto Banús en het bekende Marbella.
Voor de golfliefhebbers onder ons heb ik ook fantastisch nieuws, de golfbanen van Los Flamingos liggen ook op enkele minuten rijden.

Een voorsmaakje van het project? Ontdek het in het onderstaande filmpje.

Wens je meer info over dit project of Marbella vastgoed in het algemeen? Twijfel dan zeker niet om contact met ons op te nemen.

Leave a Reply

Compare Listings