Uw zoekresultaten

Palo Alto Olivos: Luxe ‘coworking appartementen’ in Marbella

Home » Palo Alto Olivos: Luxe ‘coworking appartementen’ in Marbella

Een wooncomplex met een luxe coworking ruimte is in aanbouw in de prestigieuze Palo Alto ontwikkeling nabij Marbella.

Palo Alto Olivos Luxe coworking appartementen in Marbella

De Olivos woonwijk, in de exclusieve Palo Alto Marbella ontwikkeling, is volledig ingericht op ‘digitale nomads’.

Palo Alto is een luxueus wooncomplex tussen de gemeenten Marbella en Ojén, dat een coworking-ruimte zal omvatten met exclusieve diensten voor de eigenaars van de eigendommen.

De Olivos-fase is gelegen in het meest centrale punt van het luxe wooncomplex in het noordelijke gebied van Palo Alto Marbella, dat is gelegen in een vallei omgeven door het natuurgebied van het Sierra de las Nieves National Park.

Modern en luxe woon & werkcomfort

Het woningaanbod van Olivos wil vrije tijd en werk in één ruimte combineren en richt zich tot investeerders met een grote koopkracht die hun werk op afstand willen combineren met hun sociale en gezinsleven.

“Olivos is een community ontworpen voor digitale nomaden, professionals die werk op afstand combineren met een sociaal leven en vrije tijd, mensen die op zoek zijn naar een omgeving waar ze van elk moment kunnen genieten. In Palo Alto zullen ze een exclusieve woning hebben met een ongeëvenaard uitzicht en een natuurlijke omgeving waar ze comfortabel kunnen werken, hetzij vanuit hun flat of vanuit de coworking ruimte,” legt Matías Villarroel uit, ontwikkelingsdirecteur van Palo Alto.

Olivos, de nieuwste fase van het noordelijke Palo Alto Marbella complex, beschikt over 22 twee- en drie-slaapkamer woningen die worden gekenmerkt door een exclusief design, grote binnenruimtes buiten en unieke aanpasbare afwerkingen.

De woningen hebben een eigen garage en opslagruimten en liggen op het zuiden met uitzicht op de Middellandse Zee. Naast de exclusieve coworking ruimte, beschikt de woonwijk over de grootste tuinzone in Palo Alto Marbella en een privé zwembad.

Lees meer over Palo Alto op ons blog:

Meer over Palo Alto

https://investinspain.be/project/te-koop/palo-alto/

“Deze faciliteit in het hart van deze nieuwste fase speelt in op de trend om vrije tijd en werk in één ruimte te combineren, waar veel vraag naar is door het nieuwe profiel van digitale nomaden dat op de luxe vastgoedmarkt verschijnt,” voegt de ontwikkelingsdirecteur van het vastgoedproject toe.

Het Palo Alto Marbella project is gebouwd op een terrein van 50 hectare en biedt high-end appartementen, penthouses en villa’s in een complex met lage dichtheid en exclusieve toegang tot eigen diensten.

Het noordelijke deel van Palo Alto telt tien gebouwen en meer dan 270 woningen, zoals het Ceibas-complex, met tien op het zuiden gelegen twee- en drieslaapkamerwoningen en een eigen zwembad. In de zuidelijke sector van Palo Alto Marbella liggen de percelen met villa’s en herenhuizen.

Laat een antwoord achter

Vergelijk aanbiedingen