Uw zoekresultaten

Exclusief nieuw vastgoedproject bij Marbella’s jachthaven Puerto Banus

Bijna 10 miljoen euro zal worden gespendeerd aan een exclusief nieuw vastgoedproject in
Marbella’s Puerto Banus.

De miljoenen zullen worden besteed aan de bouw van 24 topklasse woningen in de
luxe wijk door een ontwikkelaar aan de Costa del Sol.

De woningen zullen deel uitmaken van het Marbella Lake project op ongeveer 5 km van Puerto Banus
en met een prijs vanaf €690,000.

Inbegrepen in de deal zijn twee en drie slaapkamer appartementen en penthouses met enorme
terrassen en tuinen, evenals vier gemeenschappelijke zwembaden, uitgevoerd in avant-garde geïnspireerde ‘boho chic’ en ‘country chic’ architectuur.

https://investinspain.be/project/te-koop/marbella-lake/

Marbella Lake

Marbella Lake, een modern privéproject in het hart van Golf Valley, in Nueva Andalucía, op slechts 5 kilometer van Puerto Banús.

Deze nieuwe ontwikkeling bestaat uit 98 appartementen verdeeld over verschillende drie verdiepingen tellende gebouwen in eigentijdse mediterrane stijl.

De appartementen met 2 en 3 slaapkamers en de prachtige penthouses en duplexwoningen worden omgeven door zorgvuldig aangelegde tuinen en vier gemeenschappelijke zwembaden.

Meer weten over vastgoed te koop in Marbella? Bekijk ons blog:

Het Marbella Lake project is zo ontworpen dat alle woningen genieten van een indrukwekkend panoramisch uitzicht vanaf de royale terrassen en woonkamers. De architectuur in de gemeenschappelijke ruimtes van Marbella Lake is geïnspireerd op de “Boho Chic” en “Country Chic” esthetische concepten waar natuurlijke materialen en kleuren worden gecombineerd om op een evenwichtige manier op te gaan in het lokale landschap, wat een ontspannen sfeer en een ontsnapping naar een rustige omgeving bevordert.

De woningen worden volledig uitgerust met topkwaliteit merkafwerkingen en klaar om in te trekken geleverd. Elke woning heeft ook een berging en een garage parkeerplaats.

Verwachte opleverdatum:

Fase 1: juni 2023
Fase 2: Oktober 2023

NEEM NU CONTACT OP MET INVESTINSPAIN VOOR ALLE DETAILS OMTRENT MARBELLA LAKE

Marbella

Marbella is bijzonder aantrekkelijk vanwege het aangename klimaat het hele jaar door, de stranden, golfbanen, winkels, lifestyle, en de mogelijkheid om te genieten van een verbazingwekkende verscheidenheid aan activiteiten.

Op een paar kilometer van het meer van Marbella hebben we de stranden van Marbella en het beroemde Puerto Banús, die het aanbod van vrijetijdsactiviteiten vervolledigen met de mogelijkheid om van elke soort watersport te genieten.

Laat een antwoord achter

Vergelijk aanbiedingen