geavanceerd zoeken
Your search results

Waar kunt U het beste een appartement kopen in Costa del Sol?

Posted by Ken Klaver on maart 22, 2022
0
Home » Waar kunt U het beste een appartement kopen in Costa del Sol?

2022 – UPDATEHet wordt algemeen erkend dat de Costa del Sol en Malaga een van de beste gebieden in Europa is om te wonen of een tweede huis te hebben. Het is een van de interessantste gebieden vanuit cultureel en gastronomisch oogpunt, en ook vanwege het milde klimaat dat er het grootste deel van het jaar heerst. Deze omstandigheden trekken mensen uit de hele wereld aan.

Geschatte leestijd: 5 minuten

Daarom kan het kopen van een appartement in Malaga een van de beste beslissingen zijn die u in uw leven kunt nemen. Of u het nu ziet als een kans om in de omgeving te wonen of als een investeringsmogelijkheid, het kopen van een appartement in Malaga is een geweldig idee. Bij InvestinSpain.be kunt u een grote verscheidenheid aan appartementen te koop vinden.

Welkom bij InvestinSpain

Dit makelaarskantoor heeft een ruime portefeuille met eigendommen die te koop staan in de hele provincie Malaga en geschikt zijn voor alle soorten klantenprofielen. Daarom kan het een van de beste opties zijn om te raadplegen wanneer u van plan bent een flat of een huis in de omgeving van Malaga te kopen.

Hoe werkt het aankopen van nieuwbouw in Zuid-Spanje?

Wat zijn de beste gebieden van de provincie Malaga om een appartement te kopen?

De Costa del Sol biedt zoveel plaatsen vol charme dat het moeilijk is om slechts een paar gebieden te kiezen, maar misschien zijn de meest interessante de volgende:

Malaga stad

Malaga is de hoofdstad van de provincie en een van de belangrijkste steden van het land. Het is een stad die de laatste jaren een snelle groei doormaakt en een van de belangrijkste technologische knooppunten van het land aan het worden is. De stad heeft een zeer interessant woningbestand waarin wij ervan overtuigd zijn dat u precies de woning zult vinden die u in gedachten heeft. Een stad aan zee met een interessant cultureel leven.

Marbella

Als je het over de Costa del Sol hebt, heb je het over de stad Marbella. Marbella is een van de favoriete gebieden voor staatsburgers en buitenlanders om een flat of een eigendom te kopen, omdat het alles biedt wat u zich kunt voorstellen. Het bruisende nachtleven, de fijne zandstranden, het milde en aangename klimaat, het bestaan van een kosmopolitische en internationale cultuur en een ecosysteem gericht op luxe en kwaliteitservaringen maken van Marbella een unieke plaats in ons land.

Bekijk ook: Nueva Andalucia & Puerto Banus

Meer weten over de vastgoedmarkt van zuid-spanje? Bekijk onze andere artikelen:

Estepona

Estepona is een van de interessantste steden aan de Costa del Sol. Als u van plan bent een flat of appartement in de omgeving te kopen, is Estepona wellicht de beste optie. Een middelgrote stad aan zee, maar met de bergen in de rug om van allerlei belevenissen te genieten. Een plaats met uitstekende diensten en met een zeer interessant onroerend goed aanbod met grote promoties van flats waar u zult vinden wat u wilt.

Dit zijn de beste gebieden in Malaga om een flat of huis te kopen. U hoeft alleen maar te kiezen welke het beste bij u past om te genieten van de ervaring van het leven aan de Costa del Sol.

Bekijk het volledige vastgoed aanbod te koop in Estepona

Waar investeren in Costa del Sol in 2022?

Wilt u meer weten over de beste investeringen en nieuwbouwprojecten te koop aan de Spaanse zuidkust in 2022? Download dan onze gratis investeringsgids. Hier vindt u alle waardevolle informatie, inclusief checklist, om de beste keuze te maken.

nieuwbouw investering mockup 2022 costa del sol ebook iis

21-pagina’s met waardevolle informatie…gratis! In dit E-book onthullen we alle noodzakelijke kennis om een (nieuwbouw) investering tot een success te maken. + HANDIGE CHECKLIST! 

  • Checklist: De ideale nieuwbouw investering in Zuid-Spanje
  • 9 kritische punten die uw investering in gevaar kunnen brengen
  • Lijst: Praktische zaken voor vakantieverhuur in Andalusië
  • Aanbevelingen: de beste investeringen in 2022 (Q3/Q4)
  • Een voorbeeld-berekening van huuropbrengst (3 slaapkamer appartement)
  • Download ons gratis E-boek.
  • Zeg vaarwel tegen onzekerheden! Alle benodigde kennis voor een solide investering.

Leave a Reply

Compare Listings