Your search results

Nieuwbouw kopen in Málaga: De nieuwe parel van de Costa del Sol?

Posted by Ken Klaver on april 14, 2022
0

Onze Nederlandstalige vastgoedmakelaars zijn gespecialiseerd in nieuwbouwwoningen in Malaga en de gehele Costa del Sol. Als u op zoek bent naar een nieuwbouw woning in Malaga, laat ons dan een bezichtigingstour/inspectiereis plannen om aan uw interesses te voldoen.

Wij werken samen met alle gerenommeerde projectontwikkelaars in Malaga, en bieden begeleiding bij fiscale en juridische zaken bij het kopen van off-plan onroerend goed, terwijl we ook veel inzicht hebben in de levensstijl aan de Costa del Sol.

Malaga 1

Onroerend goed in Malaga: Alle pre-launch aanbiedingen

De complete lijst van nieuwbouwprojecten in Malaga biedt een brede selectie van nieuwbouwwoningen te koop in het hart van de Costa del Sol. Ontdek het aanbod van moderne luxe appartementen, penthouses, herenhuizen en villa’s, en krijg toegang tot prijslijsten, plattegronden en verdere details.

Alle nieuwbouw woningen in Malaga zijn gebouwd volgens een hoge standaard met een hoogwaardige afwerking. De nieuwbouwprojecten in Malaga worden (bijna altijd) geleverd met tropische tuinen en een zwembad in prachtige gemeenschappen.

Luxe Nieuwbouw te koop in Málaga

Naast betaalbare objecten is er tegenwoordig ook ruime keuze in luxe nieuwbouw in Málaga. Het beste voorbeeld hiervan is het prestigieuze project Malaga Towers.

Frontline beach appartementen vlakbij Málaga centrum – Vanaf €923.000.

Málaga Towers is een project dat is ontworpen om in verbinding te staan met de stad voor maximaal gemak. Vlot bereikbaar, op slechts 10 minuten van de belangrijkste haven-en luchthaven. Het project bevindt zich in een bevoorrechte wijk van Malaga die in volle expansie is met sportfaciliteiten, ziekenhuizen, scholen, universiteiten, evenals overvloedige openlucht ruimtes voor recreatie en outdoor sporten. Bovendien ligt het vlakbij de nieuw geasfalteerde Antonio Banderas promenade met geïntegreerde speeltuinen en vaste sporttoestellen.

6 Redenen om een woning te kopen in Málaga stad

Malaga is de hoofdstad van de Costa del Sol, maar in het verleden werd het over het hoofd gezien door bezoekers die massaal naar de nabijgelegen badplaatsen Marbella, Torremolinos en Nerja trokken. Malaga is echter onlangs doorgebroken in het internationale toeristische landschap en is nu een van Andalusië’s opkomende vakantiebestemmingen.

Malaga heeft misschien niet de glitter en glamour van Marbella of de vredige charme van Nerja, maar deze dynamische stad heeft veel in zijn mars, vooral als het om onroerend goed gaat. Hier is waarom:

1. Málaga als alternatief voor Marbella & Estepona

Vastgoed in Malaga biedt een alternatief voor het gebruikelijke Costa del Sol appartement of villa. Er is genoeg om uit te kiezen in de zesde grootste stad van Spanje – antieke appartementen in het centrum van de stad, moderne appartementen aan de boulevard aan de westkant, grotere huizen in de afgelegen heuvels aan de oostkant …

2. Vastgoed kopen in Málaga is een goede investering

Kopen in Malaga is een goede investering. Woningen in de stad behouden hun waarde beter dan die in de badplaatsen en Malaga biedt volop mogelijkheden voor buy-to-let, zowel voor korte vakanties als voor lange termijn verhuur. Zie verderop meer: 5 reden die Malaga

3. Geweldige infrastructuur

Malaga heeft geweldige verbindingen voor de deur. De onlangs uitgebreide luchthaven van Malaga ligt op slechts een klein eindje met de auto of trein van het stadscentrum. De AVE hogesnelheidstrein brengt u in slechts twee en een half uur naar Madrid. En de nieuwe metro verbindt de westkant van Malaga met het centrum in enkele minuten.

4. Málaga is hot momenteel (niet alleen in gradel celcius!)

Iedereen heeft het over Malaga. De stad staat in 2015 op de lijst van must-see bestemmingen van de Rough Guides, Frommer’s, de Telegraph en de Guardian. Volgens Frommer’s is Malaga “een geweldige optie voor reizigers die willen genieten van het culturele aanbod van een bruisende stad”.

5. Paradijs op gebied van Cultuur & Gastronomie

Malaga biedt een lange lijst van dingen om te doen en het wordt nog langer. Dit jaar worden er drie nieuwe musea geopend, waaronder het ‘pop-up’ Pompidou, het enige ‘filiaal’ van het Parijse museum buiten Frankrijk. Zoals de Telegraph zegt: “Malaga rijdt mee op een culturele golf van nieuwe investeringen”.

6. Welkom in het echte Spanje!

Malaga geeft je de kans om het echte Spanje te ervaren. Het is een authentiek Andalusische stad, een wereld apart van de vakantieresorts aan de Costa del Sol en wijken speciaal voor expats.

Meer artikelen van InvestinSpain:


EXTRA: Vijf dingen die investeren in onroerend goed in Malaga een aantrekkelijke optie maken

Als u erover denkt een huis te kopen in of rond Malaga, zoals u overal zou doen, is het echt belangrijk om een gevoel te krijgen voor het vastgoedlandschap voordat u een beslissing neemt. Dit betekent dat u een strategie kunt bedenken om te bereiken wat u wilt zonder tegen problemen aan te lopen.

  1. Malaga is het gebied van Spanje met de grootste stijging van de gemiddelde prijzen.
    Volgens een studie van Tinsa over de variatie in prijzen op de Spaanse huizenmarkt, hadden eigendommen in de omgeving van Malaga een inter-jaar variatie van 3% in de eerste vier maanden van 2020, wat ver boven het nationale gemiddelde van 2,5% ligt. De cijfers plaatsen de Andalusische provincie als het gebied met de sterkste stijging van de vastgoedprijzen, zelfs meer dan steden als Madrid en Barcelona, waar de markten zich enigszins hebben genesteld.
  1. In het gebied is zowel nationaal als internationaal veel vraag. Vanwege de uitzonderlijke ligging en de 150 kilometer lange kustlijn, is Malaga altijd populair bij toeristen. Mensen van over de hele wereld kiezen het als hun vakantiebestemming, als een plek om een tweede huis te kopen, of zelfs om hier te gaan wonen, omdat de bewoners genieten van een geweldige kwaliteit van leven. Bovendien is de economie van het gebied niet volledig afhankelijk van de dienstensector, zoals dat in andere gebieden wel het geval is. Malaga staat op de negende plaats in Spanje als het gaat om het BBP, wat ook suggereert dat de regio veel stabiele banen heeft. Al deze zaken zorgen er dus voor dat er het hele jaar door voldoende vraag is, zowel om te kopen als om te huren.
  1. Seizoensgebondenheid is laag. Dankzij de sterke economie buiten het toerisme, kennen de meeste steden geen hoge seizoensgebondenheid. In tegenstelling tot andere kuststreken, waar het in de herfst en winter rustig is, is er in Malaga het hele jaar door een scala aan vrijetijds-, winkel- en dienstenmogelijkheden.
  2. Het is zeer goed verbonden. Gemakkelijke bereikbaarheid vanuit de hele wereld is een andere reden om een huis te kopen of te verkopen en Malaga is zeer goed verbonden met heel Spanje en met de belangrijkste Europese luchthavens. Er zijn rechtstreekse vluchten vanuit Londen, Parijs, Amsterdam, Kopenhagen en Zürich. De AVE hogesnelheidstrein brengt u in minder dan drie uur naar Madrid en in vijf uur naar Barcelona.
  1. Er is iets voor elk budget. Of u nu veel of weinig geld wilt uitgeven, Malaga heeft voor elk budget iets te bieden. Plaatsen als Puerto Banús en Marbella hebben over het algemeen meer luxe accommodatie te bieden, terwijl Mijas en Torremolinos de plaatsen zijn om te zoeken met een kleiner budget.

Kortom, een huis kopen in Malaga geeft u een goed rendement op uw investering. Dankzij de populariteit is de kans groot dat uw woning in waarde zal stijgen.

Leave a Reply

Compare Listings